Sale92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Napadač za zvezdu (da je dobar za evropu), početak treće sezone, tb oko 1mil€ (al prodaću još par igrača, tako da će tb biti između 2 i 2,5mil€), poželjno naše državljanstvo ali nije presudno (žigić je još uvek u birmingemu, a panta je postao menadžer tako da oni otpadaju)... Požurite, bliži se kraj p.roka... Filip Djuricic,Aleksandar Prijovic,Daniel Aleksic... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Djordje Rakic,Dragan Mrdja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Greota pitati tako nesto, dovedi Kermita Erasmusa i to je to, sa Kaludjerom istera prve 3 sezone, onda Kaludjera menjas, a ovaj ostaje do kraja sveta i vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Meni Kermit katastrofa doveo sam ga u prvoj sezoni u januarskom prelaznom roku nikako da se uklopi sad ga poslao na pozajmicu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Onda FM nije za tebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Onda FM nije za tebe. To da..Od sad igram samo Top Eleven na fb-u WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Meni je bio solidan u PFC-u mada je u 2 sezone imao dosta padova kada igra igra bolje nego bilo koji spic na svetu kod kad ispadne iz forme nema ga nigde a sada razmisljam dal da ga dovodim ako krenem novi save sa PFC @Paul jel tebi bese igrao desnog spica deep lyng forward-attack? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Od ovih naših što ste ih predložili neki su preskupi (aleskić 5 mil...), neki nemaju kvalitet (mrđa), neki neće da dođu (djuričić) tako da ništa nisam još rešio. Od svih predloženih najinteresantniji mi je fabbiani, ali je i mnogo skup (3.9mil). Dajte još predloga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Stefan Scepovic,Nemanja Milic,Nemanja Covic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 Sćepović je u partizanu, Milić je loš ( za evropu, za jls bi mogao da prođe), a Čović je precenjen (3.5 mil€). Probao sam da dovedem fabianija, ali nisam imao para za dovoljno visok ugovor pa je otišao u WBA. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 miguel medina...malo para, paklen igrac... imas bre brazilaca dobrih za jako male pare.. lucas gaucho mislim da se zove..zver... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 medina je mlad i neiskusan. treba mi neko ko može odmah u prvi tim. gaucho ima platu 1.5mil€ po sezoni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Sergio Araujo. :cast: Ako ga nisu pokupili neki velikani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Junior Moraes izdovoji oko 3 milke i za 2 sezone da ce 50 golova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Od ovih naših što ste ih predložili neki su preskupi (aleskić 5 mil...), neki nemaju kvalitet (mrđa), neki neće da dođu (djuričić) tako da ništa nisam još rešio. Od svih predloženih najinteresantniji mi je fabbiani, ali je i mnogo skup (3.9mil). Dajte još predloga... rudvens, orlando sa, paulo henrique iz heerenvena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 Mnogo hvala svima na predlozima. Na kraju sam odlučio da ne kupujem nikog jer jednostavno nisam mogao da nađem dovoljno kvalitetnog igarača a pritom da mi je dostupan (kočila me je ili plata ili cena igrača). Na kraju sam sa formacije 4-4-2 prešao na 4-5-1 i sve dobro funkcioniše za sada. Nvala još jednom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 treba mi zamjena da ibricica...isti stil igre, nadam se da cete pomoci??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 transfer budzet i sezona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Hitno mi je potreban playmaker(mc) za Liverpool imam 20 mil. evra, prva sezona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Hitno mi je potreban playmaker(mc) za Liverpool imam 20 mil. evra, prva sezona. :cast: Paulo Henrique :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Javier Pastore, Eden Hazard, Miralem Pjanic, Mesut Özil, Renato Augusto. nisam siguran za cene, možda su i skuplji. Probaj prvo Pastorea, ako nije preskup. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 meni treba deep line playmaker, a ne advance playmaker kao sto su ovi sto ste naveli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 onda probaj ovako nešto : Javi Martínez, Bastian Schweinsteiger, Abou Diaby, Milan Badelj, Riccardo Montolivo, Marek Hamsik... eto to su neki MC-ovi, nadam se da može nešto da se probere... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Za Hamsika i Montoliva traze vise od 20 m,Martinez mi nije nesto,Badelja niposto,a Bastian nece. Bropacu Inlera ili Nuri Sahina. Kakav je Inler ima li neko iskustva sa njim?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 A Moussa Sissoko, Arturo Vidal, Nuri Sahin, Fernandinho ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts