unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 šta kako? pa ponudio silne pare, zaguzio se narednih 5 godina... ninisu je ostalo malo ugovora, i nije nteo da ga produži pa sam zato uspeo da ga dovedem. http://d.imagehost.org/t/0410/untitled_9.jpg al ne mogu da prežalim što nisam doveo dušana đurića umesto njega... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 15mill u prvoj sezoni Ja kad sam poceo imao sam svega 4mill za transfere, jos sam zaradio vise od tebe na prodaju igraca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 ja ono što je valjalo nisam hteo da prodajem, a većinu drvene građe (reljić, guma, brigel, psiholjub itd...) sam išao na offer to club, a ako se niko ne javi ja ih otustim. Tako da nisam ni imao na kome da zaradim u prvoj sezoni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Treba mi napadac, po mogucnosti da bude Skotskog drzavljanstva ili da dolazi iz nekog kluba kao sto je Hearts of Oak i tako ti klubovi iz Nigerije,Columbije,Senegala.... nije vazno Samo da ne bude neki isfuran. Do 1mill evra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Boyd,Steven Fletcher :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Boyd,Steven Fletcher :: Nece da mi dodju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarr Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 odakle ti 15 miliona u prvoj sezoni? ja kad sam otvorio zvezdu transver budžet bio oko 1 milion. pokušao da prodam nekoga, ali nema šanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 I na koju foru si Lukakua doveo za 4M€? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zajec Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Pozdrav svima. Mene zanima koliko stranih igrača izvan EU mogu imati u 1 španjolskoj ligi. Sad sam sa Valladolid-om došao u prvo iz 2. lige, i lako sam imao samo 2 igrača izvan EU-ja. Ja mislim da bi mogao sad ih više imati i da ih koristim sve u ligi nakon registracije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 treba mi sto bolje desno krilo ali da mu ne moram dati nista za potpis ni agentu ako je moguce da je slobodan ili da ga mogu dovesti na pozajmicu tb je ostao svega 50 hiljada ali plata nije nikakav problem samo da je kvalitetan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 koji klub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 ne mogu reci zbog price koja ce biti poceta vec sutra i mislim da imam extra scenario samo mogu reci da je dovoljno dobar i da igra ligu sampiona... Hitno mi je mogu platu dati do 11 hiljada po nedelji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 King Osanga (Etoile du Sahel) Moze i lijevo i desno. Dobar je za onako osrednje lige Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Pozdrav svima. Mene zanima koliko stranih igrača izvan EU mogu imati u 1 španjolskoj ligi. Sad sam sa Valladolid-om došao u prvo iz 2. lige, i lako sam imao samo 2 igrača izvan EU-ja. Ja mislim da bi mogao sad ih više imati i da ih koristim sve u ligi nakon registracije. 3, samo 3 mozes da registrujes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 I na koju foru si Lukakua doveo za 4M€? Zašto ? Misliš da je malo za njega ili pitaš odakle mi pare ? Ako je prvo, u početku malo vredi. Ako je drugo...samo ću ti reći monthly installments... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Scoutam ja njega na početku i scout kaže da ga nedaju za manje od 9M€. Ali dobro, ovo nije tema o tome :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Ja skauta nisam ni slao. Odmah sam išao na make an offer. Ponudio duplo više nego što je vredeo, stavio non-negotiable i ovi prihvatili. Naravno, morao sam da se zaguzim naredne 3 godine da bih ga otplatio (monthly installments). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Scoutam ja njega na početku i scout kaže da ga nedaju za manje od 9M€. Ali dobro, ovo nije tema o tome :: Ja sam ga doveo za 7, a mogao sam verovatno i za manje, mada mi je ovih 4 ipak premalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 Mozda je bio na Transfer listi po svojoj zelji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 1, 2011 Share Posted January 1, 2011 http://www.dodaj.rs/f/2Y/hH/1OsRxqyY/ji-dong-won-profile-attr.png Eto vam napadac za 2,2mill evra maksimalno. Poslije 3sezone cijena mu naraste na 10-15mill evra. Zavisi gdje ga dovedete.Inace igra u Suwonu,mislim da se tako zove klub :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 evo poceo sam pricu tako da mogu sada reci da je Tvente u pitanju ipak mislim da King Osanga nije dovoljnog kalibra za mene dajte jos neke predloge znaci desno krilo para svega 70k hitno mi je potreban? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Pa imas Bernarda Parkera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Parker moze igrati samo levo i u spicu... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 yLJudi poceo sam bundesligu i vodim 1.fc koln. treba mi ML (442) ako ima neki na pozajmicu. Ae sad ponude i ideje... Pijaca... Hvala unapred Zhule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 3, 2011 Share Posted January 3, 2011 mozda Leonardo iz Nac Brede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts