Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Trebam igrača

Lord
 Share

Recommended Posts

E sad meni trebaju igraci za Lester...Desni Bek(razmisljam o Kajlu Walkeru iz Totenhem, mada voleo bih nekog drugog)...stoper malo brzi posto imam Bambu kao razbijaca, jedan dobar ball wining midfielder(ili pak Anchor man...razmisljam o Kujateu iz Anderlehta, ali sumnjam da cu uspeti)...desno krilo i jedan napadac poacher(da je brz)...sve to za Lester 2. sezona usao sam u PL, budzet za transfere 22 mil. :famous:

Ok je Walker bas, pogotovo za ligu u kojoj je Lester...A jos je i Englez...Dovedi Sandra na pozajmicu, odlican je ball winning midfielder tj anchor man, ako hoce da dodje naravno....Za poachera probaj Kadleca, sabijace u tvojoj ligi :)

edit: fazio dc.....vise i nego odlican sa obzirom na cenu..

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E sad meni trebaju igraci za Lester...Desni Bek(razmisljam o Kajlu Walkeru iz Totenhem, mada voleo bih nekog drugog)...stoper malo brzi posto imam Bambu kao razbijaca, jedan dobar ball wining midfielder(ili pak Anchor man...razmisljam o Kujateu iz Anderlehta, ali sumnjam da cu uspeti)...desno krilo i jedan napadac poacher(da je brz)...sve to za Lester 2. sezona usao sam u PL, budzet za transfere 22 mil. :famous:

diego renan desni bek,probaj hutha za stopera,giulianu ili william desno krilo...

pa usao sam u Premier Ligu te mi trebaju pojacanja...na desnog beka mi ne daju Walkera, a Inkooma sam probao da dovedem i ne moze da dobije radnu dozvolu :bad: neam blage zasto, evo sad Renana Pokusavam nadam se da cu uspeti da izganjam radnu dozvolu...na measto stopera sam doveo Jonesa iz Blekburna relativno jeftino i Burdisa(onaj sto je na pozajmici u Romi)...otisao mi sad levi bek Lee Wallace pokupio mi ga Sanderlend bila dobra ponuda, a imao ogromnu platu tako da sam ga pustio...i treba mi ocajno Anchor man, sanda ne daju na pozajmicu neam blage zasto, a napadaca pokusavam Kadleca...

e ovako ljudi treba mi ocajnicki dm(anchor man) ili mc(ball wining midfielder) znaci ta pozicija mi ej ubjedljivo najkriticnija...Lester 2 sezona usao sam u PL januarski prelazni rok lova nije problem...P.S. pokusao sam Sandra na pozajmicu i ne daju mi ga

AML i DC za Zvezdu,prva polusezona.

Na aml imam samo Koromana,a on je sve slabiji

Na dc imam Adija koji prerasta u igracinu,Ivicu Krizanca koji je polusezonu solidno odigrao ali nedovoljno,Mihajlovica i Mikica.

TB mi je 3.5m

AML probaj Anasa Sharbinija iz Hajduka na rate. Dobar igrac, a nije star  :thumbup: