el greco Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 E sad meni trebaju igraci za Lester...Desni Bek(razmisljam o Kajlu Walkeru iz Totenhem, mada voleo bih nekog drugog)...stoper malo brzi posto imam Bambu kao razbijaca, jedan dobar ball wining midfielder(ili pak Anchor man...razmisljam o Kujateu iz Anderlehta, ali sumnjam da cu uspeti)...desno krilo i jedan napadac poacher(da je brz)...sve to za Lester 2. sezona usao sam u PL, budzet za transfere 22 mil. :famous: Ok je Walker bas, pogotovo za ligu u kojoj je Lester...A jos je i Englez...Dovedi Sandra na pozajmicu, odlican je ball winning midfielder tj anchor man, ako hoce da dodje naravno....Za poachera probaj Kadleca, sabijace u tvojoj ligi edit: fazio dc.....vise i nego odlican sa obzirom na cenu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 E sad meni trebaju igraci za Lester...Desni Bek(razmisljam o Kajlu Walkeru iz Totenhem, mada voleo bih nekog drugog)...stoper malo brzi posto imam Bambu kao razbijaca, jedan dobar ball wining midfielder(ili pak Anchor man...razmisljam o Kujateu iz Anderlehta, ali sumnjam da cu uspeti)...desno krilo i jedan napadac poacher(da je brz)...sve to za Lester 2. sezona usao sam u PL, budzet za transfere 22 mil. :famous: diego renan desni bek,probaj hutha za stopera,giulianu ili william desno krilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 pa usao sam u Premier Ligu te mi trebaju pojacanja...na desnog beka mi ne daju Walkera, a Inkooma sam probao da dovedem i ne moze da dobije radnu dozvolu neam blage zasto, evo sad Renana Pokusavam nadam se da cu uspeti da izganjam radnu dozvolu...na measto stopera sam doveo Jonesa iz Blekburna relativno jeftino i Burdisa(onaj sto je na pozajmici u Romi)...otisao mi sad levi bek Lee Wallace pokupio mi ga Sanderlend bila dobra ponuda, a imao ogromnu platu tako da sam ga pustio...i treba mi ocajno Anchor man, sanda ne daju na pozajmicu neam blage zasto, a napadaca pokusavam Kadleca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 za desnog beka pokusaj iraolu, fantastican je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 napred kadleca svakako a anchon mana probaj hubchmana iz shakhtara solidan igrac nekosta puno i nema veliku platu ili naravno ako uspes mussu sissoka koji je sjajan igrac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 amr za dinamo 1 sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Nemoj nikog dovodit, prebaci si par talentiranijih juniora u 1., nek igraju, dobri su za HNL. Na AMR guraj Tomečaka kolko možeš i onda si na kraju sezone dovedeš Andreja Kerića po Bosmanovom pravilu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManCe Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Treba mi golman za Partizan za 2. sezonu, cena nije bitna ali da ne trazi platu vecu od 16k per week Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Zeljko Brkic, a prebaci tamo na budget adjustment malo para sa transfera na plate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManCe Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Prebaceno je skroz na plate, brkic otisao iz Vojvodine i ne verujem da ce da se vrati u Srbiju odmah posle odlaska Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Nikola Matek iz OFK-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Jorgacevic brate... meni u prvoj sezoni istisnuo stojketa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Treba mi neki dobar dc za Hercules do 3 mil. danas sam instalirao fm pa nisam nesto bas najupuceniji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Treba mi neki dobar dc za Hercules do 3 mil. danas sam instalirao fm pa nisam nesto bas najupuceniji dovedi ODMAH Fazia, za 550k na transfer listi je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesper Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 e ovako ljudi treba mi ocajnicki dm(anchor man) ili mc(ball wining midfielder) znaci ta pozicija mi ej ubjedljivo najkriticnija...Lester 2 sezona usao sam u PL januarski prelazni rok lova nije problem...P.S. pokusao sam Sandra na pozajmicu i ne daju mi ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 Annan :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hare Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 palaciosa probaj dovesti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 aml za istru prva sezona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 AML i DC za Zvezdu,prva polusezona. Na aml imam samo Koromana,a on je sve slabiji Na dc imam Adija koji prerasta u igracinu,Ivicu Krizanca koji je polusezonu solidno odigrao ali nedovoljno,Mihajlovica i Mikica. TB mi je 3.5m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 AML i DC za Zvezdu,prva polusezona. Na aml imam samo Koromana,a on je sve slabiji Na dc imam Adija koji prerasta u igracinu,Ivicu Krizanca koji je polusezonu solidno odigrao ali nedovoljno,Mihajlovica i Mikica. TB mi je 3.5m AML probaj Anasa Sharbinija iz Hajduka na rate. Dobar igrac, a nije star :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 otisao u stuttgart. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Dajte neku vrsnu špicu(znaći čistokrvni golgeter) za Osijek, treća sezona 5 milijuna eura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 otisao u stuttgart. marko milankovic iz kosica za aml a dc probaj burdissa mladjeg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Prebaceno je skroz na plate, brkic otisao iz Vojvodine i ne verujem da ce da se vrati u Srbiju odmah posle odlaska Kod mene dosao brkic u drugoj sezoni iz temisvara :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Dajte neku vrsnu špicu(znaći čistokrvni golgeter) za Osijek, treća sezona 5 milijuna eura. Takav igrac je Kleo Kod mene se odlicno pokazao! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts