Jesper Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 e ovako raja treba mi ljevi bek za lester...ali da bude kvalitet (Dodo(Real Marid), Mattock isto, Fabio i Rafael standardni u Manchesteru, Gibbs nece), treba mi desno krilo dobro probojno...i jedan Napadac-razbijac da ima dobar heading...za Lester 3. sezona ostao sam u PL i kvalifikovao se za Euro Kup preko Liga kupa P.S. i dobar golman posto mi Lung jr-a., odvede Manchester Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 probaj za beka diega renana (moze da igra i desno i levo) ili schenikova iz csk-a ili taye taiwa onda krilo probaj giuliana iz internacionala ako ga neko vec nije pokupio ili sebastiana blanca spic altidore,babacar i golman ochoa,ospina,romero a ako si treca cetvrta sezona areola... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Treba mi lijevo krilo i dobar napadac....naravno da dolaze u Hajduka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 probaj spica Vaclava Kadleca a krilo mi ne pada nista sada na pamet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Treba mi DM ili MC za zvezdu. Može da bude stariji jer mi treba za prelazno rešenje, znači na 6 meseci do godinu dana. Igram i LE tako da mora biti dobar i za evropu. Tek sam počeo, još ni p. rok nije gotov. Inače ja sam našao ovog, al nisam nešto siguram. Brža je moja baba od njega... http://b.imagehost.org/t/0497/untitled_15.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Za DC i DM mu je super brzina. Uzmi ga. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Treba mi lijevo krilo i dobar napadac....naravno da dolaze u Hajduka Lijevi bek: Diogo iz Santosa :: :: :: Napad: Ivan Perisic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Za DC i DM mu je super brzina. Uzmi ga. :: Ipak, uspeo sam da nađem nešto bolje: http://d.imagehost.org/t/0445/untitled_6.jpg Ako imate nešto bolje da predložite, požurite 2 dana su ostala do kraja p. roka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Pa to je ista slika kao i ona gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 24, 2010 Share Posted December 24, 2010 Pa to je ista slika kao i ona gore na njega sam mislio. skluplji je al je o bolji... taman za LE... http://d.imagehost.org/t/0975/untitled_10.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Potreban lijevi vezni, po mogucnosti da je brz. Vodim Borac BL i mogao bi izdvojiti jedno 100k evra za njega. Mada preferiram da je slobodan i po mogucnosti Brazilac :: Igram sejv jedno 4h a tek je proslo 10 dana, dovodio sam na probu preko 80 igraca,a samo 3 ostavio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Stevan Reljic na pozajmicu,Mladen Lazarevic... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Reljica ne volim,a ovaj Lazarevic je lijevi bek,a meni treba lijevi vezni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Brašanac, Prelić na pozajmicu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Probaj da nadjes Ze Rui-ja, sa Zelenortskih ostrva je covek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Upravo sam poslao ponudu za Brasnaca :: Al' on ce mi igrati centralnog veznog, a ovaj Ze Rui je prespor za Wingera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Bello Korfamata iz Heartland-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Dobar je za PL BiH mozda ga i dovedem :: Doveo sam jedno 7-8 Brazilaca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 dal da dovedem ansaldia iz rubna u valensiju i reci te stopera treba mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 Stoper Dzmitry(iz Naftana),dovedi Ansaldia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 dal da dovedem ansaldia iz rubna u valensiju i reci te stopera treba mi ne dovodi nikog iz rusije u valenciu, pogotovo ne iz rubina... stoper hummels, ali verovatno nemas para za njega, onda uzmi fazia, ok je, nema neke ocene, ali uz pravi trening postaje zver... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted December 25, 2010 Share Posted December 25, 2010 aj sacu vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Zasto erasmus i milijun drugih nogometasa koji igraju tamo u nekim exoticnim zemljama nece da potpisuju ugovor sa mnom (Hajdukom).....klub pristane, ja onda idem offer contract i tamo mi sve crveno i agent kaže moj igrač neče da ima posla s hajdukom :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 kermit ti nece ako prve sezone zato sto je tek tad potpisao za te juznoafrikance. Posto znam da volis iskusne probaj espinozu ili reasca obojica Ekvadorci jedan je bek a drugi stoper meni su se dobro pokazali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 DR za Dinamo,cijena do 2 milijuna eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts