Pedja26 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Ja sam ga doveo za dzabe,tu mi je vec skoro 2 sezone...Na pocetku mi je bio teze povredjen i posle povrede nikako nije mogao da udje u formu,ali ovaj pocetak obecava.Inace Kirovski je jedan od najboljih golmana za Jelen Super ligu posle 2,3 sezone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzigerica Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Momci dajte nekog MC za Partizan, treca sezona zimski prelazni rok...treba mi neko ko UBIJA ! imam budzet 10 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Cidinho? Nikon Jevtic ? Nenad Kiso? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Alan Patrick, ne trazi dalje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Momci dajte nekog MC za Partizan, treca sezona zimski prelazni rok...treba mi neko ko UBIJA ! imam budzet 10 miliona. Probaj Bernarda iz Corintijansa.Njega sam doveo u Partizan u Fm 2010,nije normalan,sve je nagrade pokupio,sigurno je i ovde odlicno uradjen. Vidi i Veratija mada ne znam da li bi ti dosao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Letaladi Madubanya. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzigerica Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Doticni Alan Patrick mi je s' oprostenjem jebo familiju sa svojim zahtevima, a i ovaj bernardo nije nista skromniji tako da se sve svelo na Nenada Kisa , hvala u svakom slucaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja26 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Doticni Alan Patrick mi je s' oprostenjem jebo familiju sa svojim zahtevima, a i ovaj bernardo nije nista skromniji tako da se sve svelo na Nenada Kisa , hvala u svakom slucaju. Trazio si nekog ko ubija. Vidi i Kristijana Eriksena,mada ni on nije skroman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 slazem se za bernarda decko je ubica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Aleksandar Ignjovski nakon 7-8 sezona... ako moze .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladidass Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 MOmci treba mi neki AMR za Livorpul , 2. sezona , pare nisu problem ,ali da je kvalitetan za juris na titulu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 MOmci treba mi neki AMR za Livorpul , 2. sezona , pare nisu problem ,ali da je kvalitetan za juris na titulu. obasi (hoffenhaim),dentinho (corinthians),gervinho (Lil),ivan rakitic(schalke) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Aleksandar Ignjovski nakon 7-8 sezona... ako moze .. To trazis u temi SS-ovi igraca i osoblja i mene interesuje kako se on razvija, to bi zamolio Paul-a da nam kaze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hare Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Guliano il tako nesto, iz Internacionala... Alexis Sanchez medju boljim na toj poziciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 27, 2010 Share Posted November 27, 2010 Dobijate odgovor za minut u odgovarajucoj temi. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Treba mi neki dobar libero...solidan...da nije preskup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Jorgensen,Otamendi,Rafael Toloi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Treba mi neki dobar libero...solidan...da nije preskup Breno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hare Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Treba mi neki dobar libero...solidan...da nije preskup Burdisso (mladji), ja mislim iz Boce da je... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 trebam playmakera i aml za istru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dajte jedno Anchor Man za Jagodinu,Mobi Okoli nece.Nemam puno para,po mogucnosti da je bez kluba,a imam oko 200k za kupovinu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Dajte jedno Anchor Man za Jagodinu,Mobi Okoli nece.Nemam puno para,po mogucnosti da je bez kluba,a imam oko 200k za kupovinu. Nenad Kiso na rate ako uspes,Ivelja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IBM Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 dajte jednog AMR i jednog AMC za aston villu .treca sezona pare nisu problem.imajte u vidu da sam ih preuzeo u najgorem mogucem trenutku tj kad su bili 16 na tabeli premier lige na polusezoni.uspeo sam nekako do osmog mesta 2 boda mi pobegao 7 :lud: ,pa tako dosta dobrih igraca nema zelju da igra za mene.naravno da kazem da obojica treba da budu starteri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 dajte jednog AMR i jednog AMC za aston villu .treca sezona pare nisu problem.imajte u vidu da sam ih preuzeo u najgorem mogucem trenutku tj kad su bili 16 na tabeli premier lige na polusezoni.uspeo sam nekako do osmog mesta 2 boda mi pobegao 7 :lud: ,pa tako dosta dobrih igraca nema zelju da igra za mene.naravno da kazem da obojica treba da budu starteri Ne znam kako bi ti se Pastore iz Palerma snašao u A.Vili na poziciji AMC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hare Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 Ne znam kako bi ti se Pastore iz Palerma snašao u A.Vili na poziciji AMC ne bi mu on ni došao... probaj s malim Eriksonom iz Ajaxa kao AMC, a kao AMR imas u Boltonu (ja mislim) jednog iz Juže Koreje, 22. ili 23. su mu godine AMR a vjeruj mi dobar igrač... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts