Sale92 Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ma Ahmed Khalil. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Sad sam se sjetio da su scouti odradili World Tour projekt, pogledaj tamo i sigurno češ nešto nać. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 yurchenko , fabbiani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Doveo sam Kramarića :: Htjeo sam još nekog ali nemam više para,a budalaš vlasnik mi dao 24mill kao onu cash injection, ali ja nisam ništa dobio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 pokrali te spiuni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Znate li nekog dobrog igrača koji igra u Bugarskoj ili Sloveniji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 koja pozicija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 koja pozicija? Nije važno, samo da igra u jednoj od te 2 lige. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 znam dobro slovensku,bugarsku slabije inace,moje su ti preporuke samo mladi igraci. golman radan,vidmar desni bek skubic,jovic,saklic stoperi vidovic,rajcevic,sirok,struna,mlinar, lijevi-apatic,rapnik,kokot(free) zadnji vezni-tolimir,drevensek,brezovacki,filipovic,mevlja srednji-lovrencic,stojanovic,guberac, desni vezni-straus,cvijanovic, poluspica-milanov,dodlek lijevi vezni-viler,milec,omladic,ogric, napad-rep,velikonja,beric,majcen,bezjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Znate li nekog dobrog igrača koji igra u Bugarskoj ili Sloveniji? Bugarska- Doka Madureira,Tom,Gara Dembele,Spas Delev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 E baš ti hvala, doveo sam Milanova zasad još gledam i ove napadače. Zna li neko za Bugare? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Pa ovi sto sam ja naveo,su najbolji iz Bugarske,bar kod mene su prelazili u jace lige,a Dembelea sam imao u Sent Etjenu i Liverpul mi nudio za njega 6m :dada ja odbio.ali posle sam ipak presao na italijansku ligu. Tsvetan Genkov,Derek Asamoah Jel trazis igrace koji igraju u Bugarskoj ili Bugarske nacionalnosti? EDIT: Dembele,Genkov,Asamoah,to sam iskopao kod mene od napadaca koje znam i koji su dobri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 E baš ti hvala, doveo sam Milanova zasad još gledam i ove napadače. Zna li neko za Bugare? Manchev 32(free),Toshev,Tsvetkov,S.Todorov,Andronov, preporucjem ti i Nikolu Komazeca,ja sam kupio sada u Otelulu i komazeca i milanova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Trazim igrače koji igraju u Bugarskoj ligi. Vodim klub iz Saudijske Arabije, a nema ograničenja sa strancima pa pokušavam što više talentovanih igrača da dovedem,a usput i nekog iskusnog. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 pa tako reci.. znaci samo bugarska? uzmi thosheva(cherno more) 20-tak godina.. krilni napadac imas milliev-stoper 22 godine 2 nastupa za a repku zanev -24 godine lijevi bek litex tonev cska sofia 20 godina desno krilo kirol levski 19 godina krilo lijevo plamen iliev golman 18 godina iliya milanov 18 godina stoper litex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Trebam jednog napadača ali za klupe,kojeg mogu kupiti za jedno 8 miliona. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Bogdan Stancu, Ahmed Khalil, Diego Tardelli, Vagner Love. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Hvala ti,neznaš koliko si mi pomogao :cast: Proba sam jedno 10 igrača,a nisam probao ni jednog od tih 4 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark warrior™ Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ljudi meni treba jedan PlayMaker i jedan Target Man za sezona 2012/13 Srbi ako je moguce i za u Partizan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Playmaker Milos Ninkovic,Alen Stevanovic(imam ih u Partizanu),Filip Djuricic. Vidi od napadaca Danka Lazovica,to sto se tice domacih. A drugi plejmejker mi je Thorgan Hazard,U napadu su Sanogo,Lukaku i Cleo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Ljudi meni treba jedan PlayMaker i jedan Target Man za sezona 2012/13 Srbi ako je moguce i za u Partizan Playmaker: Alen Stevanovic, Nikola Gulan i ovi što ti Jhoni predložio. Za Targeta ne znam ni kog konkretno koga bi mogao dovesti od Srba a od špiceva probaj: Stefana Sćepovića, Danijela Aleksića. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Za PlayMakera uz već spomenutog Đuričića ti preporučujem i Marka Milinkovića. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Pa Marko Milinkovic bar kod mene,se nije bas pokazao u evropi,a ja samo "evropske" igrace gledam. :dada Ali je extra za prekide.Iako je kod mene u trecem planu zabelezio je 11 asistencija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Kod mene je u prošloj sezoni počeo 23 utakmice i ušao 17 puta s klupe te je imao ukupno 24 asistencije. :cast: Imam ga već dve sezone i nije loš samo što su mu sada ocene počele vrtoglavo da padaju a ima samo 26 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Da ne spamujem temu.zaboravio sam u prethodnom postu da kazem da je u toku trenutne sezone postigao 11 asistencija. Al sve zavisi od taktike...kod nekog eksplodira kod nekog ne. U svakom slucaju,ima predloge,pa nek on sam odluci sta mu je ciniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts