SlobaGrobar Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Vojislav Stanković, Marko Jovanović, Li Adi, Danijel Mihajlović. Ja sam Vojislava poslao u Hajduk (Split) na pozajmicu bio je jedan od najboljih. Marko i Danijel su veoma dobri igrači. Li Adi je odličan. Pogledaj te igrače i koga god da dovedeš nećeš se pokajati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 odlucio sam se za Vojislava Stankovića Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 AMC za Porto?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Dovedi Wesley Sneijder-a ali ako si 2017 godina. Ljudi zar vam je toliko teško da napišete do koliko para i koja ste sezona ili i dalje to mi treba da gatamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 simon vukcevic , matias fernandez , niko kranjcar, josmar zambrano , thiago (barcelona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 AMC za Porto?? iskreno ne znam koji ce ti, a imas klinca u sastavu koji je zmaj...James Rodriguez...bolje njega razigravaj...neces zazaliti nikako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 AMC za Porto?? Paolo Henrique EDIT: Lucas iz Sao Paula je ubica, takodje ima i Kelvin iz Parane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Pastore,Ganso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Jedan odlican DMC u trecoj sezoni sa Zvezdom. Znaci igrac sa dobrim tacklingom i markingom(klasicni destruktivac). Bilo bi dobro kad bi se uklopio do nekih 1.5 milion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ako imas ucitanog Rodolph Austin-a, onda ti ga preporucujem. Igra za Brann iz Norveske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Imam ga ucitanog, ali kosta 3 miliona, a skaut jos kaze da bih trebao platiti skoro 6 da ga dovedem Previse mi je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Pogledaj Annana i onoga iz Vojvodine Medojevica tako nekako :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Annan preskup, a Medojevic nece da dodje. Nista radice Search Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Probaj Markovica ili Mobi Okolija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Markovic je vec u Laziju i nema sanse da bi hteo da dodje, ali zato cu videti sta je s Okolija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Padinjak Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Ako imas ucitanog Rodolph Austin-a, onda ti ga preporucujem. Igra za Brann iz Norveske. Secam ga se iz FM08 strasan igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 dajte mi recite mc i dm za dinamo prva sezona,para imam,al da nisu baš preskupi,ademi,callelo i brezovec mi se baš nesviđaju,ajd brezovec kao neki backup,ali ova dvojica će pronać druge klubove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Evandro, Medo ili Djuricic na Loan. Takodje mozes pokusati i Alana Patricka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Evandro, Medo ili Djuricic na Loan. Takodje mozes pokusati i Alana Patricka. Hvala , kako sam nov u igri jos nisam skuzio kako da trazim nekog igraca po imenu ? Znaci dali postoji opcija gdje upisem ime igraca , primjer " Alan Patricka " i sada mi izadje opcija da ga mogu kupit. Jer kada kupujem nekog igraca uvjek idem na Transfer Listu ili direktno u neki klub udjem pa gledam po klubu igrace. Znaci dali postoji opcija gdje upisem ime i on mi nadje toga igraca i poslje ga samo pokusam kupit ili posudit. Izvinjavam se moguce da je ovo malo glupo pitanje ali jako nov sam u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 U gornjem desnom delu ekrana imas mali beli prostor sa lupom pored. Kada misem kliknes tu upises ime igraca i stisnes enter te izadju svi igraci sa tim imenom. Nadam se da sam dobro objasnio :bo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Imas ovde tutorijale: http://www.fm-balkan.com/index.php?board=243.0 Search radis ovako: http://www.dodaj.rs/f/29/gs/wAZ82fZ/ss.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Hvala obojici na pomoci. Eto kako sam sada na poslu pa kad dodjem kuci probat cu Alan Patrick da ga kupim ili posudim http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Patrick [gmod]Umjesto da pišeš 2 posta zaredom, koristi opciju uredi. [/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
villa7 Posted May 10, 2011 Share Posted May 10, 2011 Evandro, Medo ili Djuricic na Loan. Takodje mozes pokusati i Alana Patricka. alan patrick hoće doći ali mi je puno za njega dati 5 mil,a ove ću probat još... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 probaj hauger , jeparov , pereyra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 1.) Zavrsio sam sezonu sa Hajdukom na 5 mjestu. Mogao sam biti prvi da nisam poceo gubit zadnje 3 utakmice pri kraju sezone. Pokusao sam da kupim toga "Alan Patrick" samo sto je kostao oko 5 Mil i Borusia Dortmund ga kupi za 6 Mil na kraju. Imam naraspolaganju oko 1.5 Mil. pa ako mi tko moze reci nekog doborg igraca koji ce da dodje u Hajduk Split a da nije skup i da OK igra. Treba mi obranbeni igrac i polu spica (srednji napadac). 2.) Kako sam novi u igri pa neznam sve jos uvjek zanima me kako da dobijem vise novaca od kluba za transfer primjer 5 Mil. ? Pozz i ocekujem odgovor :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts