Wiz™ Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ali ti ne vodis Zvezdu,Partizana,Hajduk ili Dinamo pa da ti trebaju iskusni stranci,nego ti vodis Lil i boris se za titulu,neverujem da ces sa karlosom i rivaldom sve ciljeve ispuniti..Mnogo ti je bolje da dovedes nekog igraca do 25-26 godina koji moze da odigra jos par sezona i sigurno te nece izneveriti,100% ce pruziti bolje partije od matoraca.. pa doveden je Lukaku,Mariano i na isteku ugovora dolazi Erasmus i imam dobar TB i sigurno ce doc jos neki mladi veznjak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 I ja se slazem da ti ne trebaju bas toliko starih igraca koji mogu jos samo 1 sezonu da igraju i sta ces onda ok je bilo za Rivalda ali mislim da si imao bolja resenja od Carlosa jesu oni bogovi fudbala ali bili u svoje vreme. Probaj: Nuri Sahina,Mobi Okoli,Jano... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Sammir,Afellay,Sahin :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 I ja se slazem da ti ne trebaju bas toliko starih igraca koji mogu jos samo 1 sezonu da igraju i sta ces onda ok je bilo za Rivalda ali mislim da si imao bolja resenja od Carlosa jesu oni bogovi fudbala ali bili u svoje vreme. Probaj: Nuri Sahina,Mobi Okoli,Jano... :: Okoli doveden na pocetku @a sto se tice carlosa trazi preveliku placu pa ga nisam dovodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ovako iman 40 mil svi valjda znate s kim igram one pozicije koje san ponudia su dovedene i sad neznan da dovedem jednog odlicnog mc ili amr/l ili neku trecu poziciji znaci na koga i na koju poziciji da potrosim te pare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ne znam u kojoj formaciji igras ali mc imas dobre Fabregas,Rosicki,Nasri amr/l Wolkot i Arsavin tu dovedi samo nekog da ih menja ne za vise od 7-8mil a slabe tacke bar po meni su ti stoper i dmc tu ti trebaju 2 kvalitetna igraca bar po meni :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Sahin,Afelay,Verati.. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ja obozavam Mobija Okolija...Hoce i u manje klubove a igra rastura...Ne napreduje toliko koliko su mu mocne ocene na pocetku...A i Verati je OK... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Ne znam u kojoj formaciji igras ali mc imas dobre Fabregas,Rosicki,Nasri amr/l Wolkot i Arsavin tu dovedi samo nekog da ih menja ne za vise od 7-8mil a slabe tacke bar po meni su ti stoper i dmc tu ti trebaju 2 kvalitetna igraca bar po meni :: dmc doveden dc ce bit doveden pa i mislia san nekog za 7-8 mil backupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Drago mi je da si me poslusao dobar potez :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cro_gunner Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 ma dmc je doveden vec otprije i dc san u pregovorima vec znaci trazim ovdi nekog back-up mc-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus1992 Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 jeparov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 ma dmc je doveden vec otprije i dc san u pregovorima vec znaci trazim ovdi nekog back-up mc-a Alan Patric,Bernardo,Buananotte,Nuri Sahin :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBorN Posted February 26, 2011 Share Posted February 26, 2011 ma dmc je doveden vec otprije i dc san u pregovorima vec znaci trazim ovdi nekog back-up mc-a da pokusas fellainia ili huddlestonea(ako oce doci) ili osmana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobe Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Trebaju mi DL,AML i ST za Leicester, 1. sezona budzet 8.5m. evra.. Kupio sam AML-a, a ST je na cekanju...znaci najpotrebniji mi je DL, molim za pomoc! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 DL:Mattock,Dodo AML:Kakuta(loan) ST:Vaughan,Bebe(loan) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Diogo (Sao Paulo),Ivan Obradovic :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Trebaju mi DL,AML i ST za Leicester, 1. sezona budzet 8.5m. evra.. Kupio sam AML-a, a ST je na cekanju...znaci najpotrebniji mi je DL, molim za pomoc! ! ! Stancu, Diogo, Zezinho ili Lucas (Sao Paulo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Vegard Forren...mlad a dobro se razvija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Ja sad u zadnje vreme ne dovodim vise igrace tako koje znam nego odem tamo u player search i tamo odberem koji mi se igrac svidja...Mnogo je brze a znam jedno par igraca koje obavezno dovodjim.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 treba mi mr , igram sa mallorcom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Marko Vešović,mlad i može dobro da se razvije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eagles Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Marko Vešović,mlad i može dobro da se razvije. gledao sam nema ga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 Ne znam koliki ti je budzet za majorku,ali probaj da dovedes Daglas Kostu iz Sahtjora. Giuliano iz Internacionala ili je u Interu ne znam tacno Matias Defrederiko meni je zavrsavao posao u Fiorentini Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted March 1, 2011 Share Posted March 1, 2011 treba mi mr , igram sa mallorcom Ako imas para Giuliano (Intercional) :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts