Mourinho Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 ok....izvini,nisam znao.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mourinho Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 http://www.multiupload.com/TXX0A3L2M0 sta je ovo?=( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Pa gdje si našo to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mourinho Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 brate,dao mi drug cd i kada sam poceo da instaliram pojavi se ovo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mourinho Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 http://yfrog.com/ehzanettj jooooooooooj ne to,lose sam uploadovao,pojavi mi se ovo....zna li neko sta je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 To je piraterija koja je zabranjena na ovom forumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 kako da neko postane samnom favorouited personel ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Pohvalis ga tu i tamo kad dobro odigra i razgovaras cesto sa njim i posta ce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Znal neko što se ovo dogadja..?? [hs width=400 height=300]http://www.dodaj.rs/f/2V/tI/4nEwYJ4W/asda.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 To se i meni događa kad mi ponestaje virtualne memorije. Samo resetujem kompjuter i ponovo pokrnem FM i radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ok. Hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Ovo je normalno za ruske verzije puno bugova.recimo ja na orginalu nemam nikakvih problema sa kartonima ,al ebiga kad je teško izdvojit novce za nešto što čete igrat cijelu godinu .Sreća da imamo engleze koji kupuju ovu igu ko ludi pa financiraju segu .Inače mi više nebi igrali ovu omiljenu igru jer je nebi radili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted November 14, 2010 Author Share Posted November 14, 2010 Niti ja nemam nikakve probleme, samo povremeni FM has stopped working. :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Niti ja nemam nikakve probleme, samo povremeni FM has stopped working. :lud: Same here Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 jel moze neko da mi da ss od nekog igraca koji mu dosta napreduje da uporedim sa mojim posto mi se cini da mi generalno slabo napreduju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Jel mi se cini ili na ovom FM ne moze da se raskine ugovor sa igracem koji ti je na pozajmici....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Pa prvo se mora vratiti kod tebe sa posudbe :: Tek nakon sto se on vrati pokazat ce ti se opcija relase on free . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Nisam mislio na to...Nego kad si ti pozajmio pa si ranije mogao Terminate loan.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 ne kontam sto nece ss da mi se otvori jedino hoce kad samo link jel zna neko resenje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Upload-ujes slike na imageshack i samo kopiras forum code/thumbnail i nalepis u poruku...Radi 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ili na dodaj.rs . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 na imageshack sam stalno radio ali sad nece sve sam dobro odradio ali samo link hoce da otvori. Sad cu probati na dodaj rs... EDIT Evo probao sam i isto ne znam dal gresim ili do cega je upoload je i idem na copy pa paste obrisem onaj visak i oznacim link i onda idem ili na onu ikonicu pored You Tube ili pored nje nebitno i nece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ajde postavi ovde jednu sliku pa ću ja pogledati u čemu grešiš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 [hs width=300 height=300]http://img230.imageshack.us/i/logofccskamoscow1.jpg/[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Treba da klikneš desnim klikom na sliku, pa na pogledaj informacije o slici i taj link da prekopiraš. Ja sam tako uradio i dobio sam kako treba. [hs width=150 height=150]http://img230.imageshack.us/img230/8139/logofccskamoscow1.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts