unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Jel postoji problem sa povredama ili se meni samo čini ? Prva utakmica i već dve povrede. Borha u 2. min i Evandro u 11. :spt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Jel postoji problem sa povredama ili se meni samo čini ? Prva utakmica i već dve povrede. Borha u 2. min i Evandro u 11. :spt [mod]Ovo je tema za Football Manager 11. Tema za Football Manager 12 se nalazi na sljedecem linku. Molim da postujete u pravim temama radi bolje preglednosti.http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=7351.0[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 veruj mi da nisam ni provalio da pišem u staroj temi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Gdje mogu skinuti BiH nogometnu ligu i kako ?Unaprijed hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Evo je i sljedeći put malo gledaj prije nego postaviš pitanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Dobro hvala ti na ovome :: . Ej još nešto. Tamo gdje se nalazi link za skidanje treninga shone666, piše mi da taj link više nije validan, pa bi te zamolio ako imaš link od tog treninga da mi ga daš da ga skinem .Do neba bih ti bio zahvalan !!! PS: Unaprijed ti hvala :: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ako je ovo to onda eto...Nema na čemu :: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Evo je i sljedeći put malo gledaj prije nego postaviš pitanje Ne radi . Kada kliknem na link samo mi izbaci sliku sa američkim grbovima na kojoj piše FBI ANTI-PIRACY LAW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Meni sasvim normalno radi,otvori MediaFire... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Nema veze hajde ako nađeš novi link pošalji mi .Ah da umalo da zaboravim....da li imaš link za Jugoslavensku ligu da skinem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Kako može da ti radi kada je Megaupload zatvoren sajt? I gde ti piše mediafire? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madridista Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Ne,mi se nismo skontali,ja sam mislio da misli na link za trening Shone,a to radi...vidim i ja sada da ovo za ligu ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 (edited) Ima li itko od vas link za skinuti Jugoslovensku ligu ?I da, još nešto. Skinuo sam onaj trening i sve radi super....ali......neke igrače iz omladinske škole nemogu prebaciti na omladinske treninge, več ih samo mogu prebaciti na treninge za prvotimce. Zbog čega je to tako ? Jesam li ja gdje pogriješio ?Unaprijed hvala na odgovorima . Edited June 24, 2012 by Trener Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Može li mi itko reči da li ima ograničenja broja stranaca u Ukrajinskoj premijer ligi od druge sezone ?Puno hvala na odgovoru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Sedam stranaca dozvoljeno u startnoj postavi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Sedam stranaca dozvoljeno u startnoj postavi.. Dobro to znam. Ali koliko mogu stranaca imati od druge sezone ukupno a koliko sad u prvoj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 isto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Isto je da. Koliko sam čuo da se skida zabrana ograničenja stranaca kada uđu u EU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Isto je da. Koliko sam čuo da se skida zabrana ograničenja stranaca kada uđu u EU. A kad će ući u EU :D ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peca™ Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Verovatno tamo 2018/19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Tesko da Ukrajina ulazi u EU... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trener Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Da li itko ima link za Jugoslavensku ligu i reprezentaciju SFRJ ?Uhvatila me neka nostalgija pa eto rekoh..... da odigram koju utakmicu.Hvala unaprijed na odgovoru . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Kada malo pretražiš forum,znati ćeš odgovor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 (edited) http://www.fm-balkan...987-ex-yu-liga/ Dino, možda je dečko novi na forumu. Ova je ionako tema za pomoć. @ Trener: čini mi se da je ovo ponajbolja Ex-Yu liga za FM 11. Edited July 9, 2012 by Vrag 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts