Joso1000 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Pa ovo se samo meni događa! Već 5 prvenstvenih utakmica nemogu pobijedit Man Citya i napokon idem njima u goste, dominiram u potpunosti, SVE brani golman njihov, no napokon nekako Chicao glavom u prečku odbije se od leđa njihovog golmana i u gol. Dobije njihov igrač crveni, ja još više dominiram i stvaram prilike, sve njihov golman brani ili su udarci milimetar pokraj gola. Ostanu i bez još jednog igrača, i zamisli u idućem napadu jedna greška mog veznog reda i dobijem gol. Apsolutno nevjerojatno! A što je najgore imao sam priliku da ih stignem na tablici, radikalno smanjim razliku. http://imageshack.us/g/88/englishpremierdivisioniou.png/ A likovi jednostavno ne gube, nemogu ih nikako sustići, to nije nimalo realno.......primiti samo 3 gola u 13 kola. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 Neko resenje za crash dumps?! :>( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Pa ovo stvarno nije normalno. Chicao, glavni napadač u momčadi mi se ozlijedio ponovno na 4 mjeseca!Nevjerojatno koliko je lik podložan ozljedama! A prethodnu sezonu nije bilo tako! Sad mi je 12 mjesec i ozlijedio se na tekmi na 4 mjeseca i nema ga tamo negdje do 3 mjeseca a zabio je samo 4 gola u sezoni dosad, bio je već triput ozljeđivan na nekoliko tjedana svaki put! Pa al je lik baksuz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Je l' mogu preko FMRTE-a da izbrisem pravilo o fgn-ima u domacoj ligi?! :bljaks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruno Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Ja koliko znam ne može Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Imam problem , kad hocu da stavim utakmicu preko citavog ekrana samo mi izadje erorr (not well-formed (invalid token ) at line 1 of floating_info_state_changed.xml) znal iko sta je ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Imam problem , kad hocu da stavim utakmicu preko citavog ekrana samo mi izadje erorr (not well-formed (invalid token ) at line 1 of floating_info_state_changed.xml) znal iko sta je ovo Ukoliko imaš XP ukljući opciju hidden files and folders tako što ćeš uraditi sledeće: My Computer 'Tools' 'Folder Options'. Idi na tab 'View' i selektuj 'Show hidden files and folders' Ukoliko imaš Vistu ili Windows 7 radiš ovako: My Computer 'Organize' 'Folder and Search Options'. Idi na tab 'View' i selektuj 'Show hidden files and folders' Onda: Windows XP: 1. otvori “My Computer” 2. idi na : “Documents and Settings\"Username"\Application Data\ 3. otvori “Sports Interactive” Flder. 4. izbrisi citav “Football Manager 2011” folder. Windows Vista i Windows 7: 1. idi na “Start” 2. Idi na "username" iz "starta" 3. otvori “AppData” a onda “Roaming” 4. otvori “Sports Interactive” folder 5. Izbrisi citav “Football Manager 2011” folder Skipper, uzeo sam prvi dio iz tvog tuta, cisto da ne pisem sve. Mozda bi mogao da ubacis ovaj tut u FAQ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Ukoliko imaš XP ukljući opciju hidden files and folders tako što ćeš uraditi sledeće: My Computer 'Tools' 'Folder Options'. Idi na tab 'View' i selektuj 'Show hidden files and folders' Ukoliko imaš Vistu ili Windows 7 radiš ovako: My Computer 'Organize' 'Folder and Search Options'. Idi na tab 'View' i selektuj 'Show hidden files and folders' Onda: Windows XP: 1. otvori “My Computer” 2. idi na : “Documents and Settings\"Username"\Application Data\ 3. otvori “Sports Interactive” Flder. 4. izbrisi citav “Football Manager 2011” folder. Windows Vista i Windows 7: 1. idi na “Start” 2. Idi na "username" iz "starta" 3. otvori “AppData” a onda “Roaming” 4. otvori “Sports Interactive” folder 5. Izbrisi citav “Football Manager 2011” folder Skipper, uzeo sam prvi dio iz tvog tuta, cisto da ne pisem sve. Mozda bi mogao da ubacis ovaj tut u FAQ. to znaci da moram obrisat citav fm i instalirat ponovo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Ne, to ti je samo za settings folder. Jedina steta ti je sto ces ponovo morati da namjestas skin u display and sound. Ako sve uradis kako treba, ne bi trebao nista ostetiti. Zab sam reci, nakon sto ovo uradis, restartuj komp pa tek onda pokreni FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 mom frendu, kada upali FM pise mu ovo http://i.imgur.com/4BXv9.jpg sta moze biti ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Da kupi orginalni CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ichigo Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Ne, to ti je samo za settings folder. Jedina steta ti je sto ces ponovo morati da namjestas skin u display and sound. Ako sve uradis kako treba, ne bi trebao nista ostetiti. Zab sam reci, nakon sto ovo uradis, restartuj komp pa tek onda pokreni FM. Hvala ti brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Ma nista prijatelju, tu sam za vas :uzivanje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 moze pomoc oko budzeta zaci ovako ja dobijem 87 miliona budzeta i ja tamo udjem u finansije a njih nigdje a na owervievu mi je na max pojacano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Odi u Boardroom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 E što zapravo znači Title challenge? Mislim znam prijevod kao da obećajem da ću se borit za titulu, ali koje mjesto minimalno bi to onda bilo na kraju sezone? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Title challenge znači da se boriš za titulu, nebitno koje mesto osvojiš. Ali mislim da je negde 3. mesto kao minimalno, jer sve ispod već nisu u borbi za titulu. Već su više za evropske kvalifikacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 ali koje mjesto minimalno bi to onda bilo na kraju sezone? ja mislim da to zavisi i od lige u kojoj se takmiči tvoj klub. nije isto biti npr. četvrti u austrijskoj bundesligi(10 klubova) i u championshipu(24 kluba)... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 Zanima me jer zna neko možda kakve su novčane nagrade u kupu Srbije...? pravim nešto u editoru,a voleo bih da nagrade za prolaz u svaku rundu kupa ostanu ne promenjene,pa ako neko zna neka mi napiše... :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 dje se može skniti update s najnovijim transferima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 22, 2011 Share Posted August 22, 2011 dje se može skniti update s najnovijim transferima Cini mi se da par ljudi sa ovog foruma radi na transfer update. Ne znam da li je gotov, ali ima sa jednog drugog foruma TU, pa ako nema na ovom forumu, onda mi se javi i ja cu ti preko PPa dati link. Zanima me jer zna neko možda kakve su novčane nagrade u kupu Srbije...? pravim nešto u editoru,a voleo bih da nagrade za prolaz u svaku rundu kupa ostanu ne promenjene,pa ako neko zna neka mi napiše... :: Trazio sam na zvanicnom sajtu. Nema informacija. Aman da je neka stimaljka kao i inace :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Jer zna neko kako je ovo moguće samo posle pet dana je dobio otkaz? http://i1100.photobucket.com/albums/g418/marko6644/CludioPitbullHistory_Achievements.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Neki bag verovatno. Ili su ga zaposlili pa posle par dana našli bolje rešenje za trenera i oterali ovog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Ne verujem da je bag. Verovatno je bio karakter menadžer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Jedino logicno rijesenje jeste da je bio care take manager, tj. da odrzava klub dok ne nadje novog menadzera. Ovi su ga nasli nakon 5 dana. Bravo za njih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts