Ice-T Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Koje treninge koristiš? deafult sada sam probao ovo sto je sale reko, vidit cemo, tnx sale ::love:: sada radi, msm sada je Contient Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Eto htio bih znati koje bi bili najbolji savjeti igračima prije početka tekme, na poluvremenu i na kraju. Naravno, ovisno o suparniku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Pogledaj ovo: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4428.0 :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 20, 2011 Share Posted July 20, 2011 Odlično! Hvala, puno pomoglo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Dali neko zna kako da u Editoru promenim boju dresova Bayerna i onaj okvir da nebude crven nego beli :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Dali neko zna kako da u Editoru promenim boju dresova Bayerna i onaj okvir da nebude crven nego beli :D Otvoris DB, pa ides na Club, nadjes Bayern, pa ides Kits and Col. pa kliknes na boju i izaberi koju hoces. A tip dresova biras na nacin da kliknes na dres. Lako je, skuzices Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted July 21, 2011 Share Posted July 21, 2011 Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Šta mislite o ovome liku? Kakva sam ja budala, imao ga u Manchesteru, međutim nije bilo mjesta za njeg pokraj Rooneya i Chicarita i ja ga pustim na free transfer, sad evo 4 godine Tottenhamu razbija. http://imageshack.us/photo/my-images/810/fm2011072214414943.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Trebao si se obratiti u ovoj temi. :: A inače solidan je. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dino151 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 e ovako,trebo bi ove nove transfere update,ak je uopce napravljen.mozete mi poslat na PP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Rade Moreira i još jedan član sa ovog foruma neki TU (Transfer Update) pa kada ga završe okačiće na forum. Dakle verovatno po završetku prelaznog roka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Zanima me s kojim klubovima najbolje igrati prijateljske predsezonske tekme? Vodim Man U. Ja inače stavljam smaller reputation i very small, ono, da se igrači raspucaju.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ja odigram 4(5)-6(7) utakmica sa tako tim manjim klubovima event. po nekad zakažem sa nekim osrednjim koji ne zaostaje puno zamnom a zatim kao generalnu probu zakažem utakmicu sa nekim velikim timom da bih video mogućnosti moje ekipe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaNs Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 ljudiiiiiiiiiiiiiii hitno pomoc igram manager duze vreme i odjednom krenem utakmicu kad ono puf pola terena belo :oOo: ? molim vas za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flekica™ Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Možda je takav teren Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 ljudiiiiiiiiiiiiiii hitno pomoc igram manager duze vreme i odjednom krenem utakmicu kad ono puf pola terena belo :oOo: ? molim vas za pomoc Da mozda ne igras u Decembru ili u Januaru ? Da mozda ne pada snjeg ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ljudi šta ste neozbiljni , probaj da igraš na 2D il tak nešt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaNs Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 namestio sam :cast: skinuo sam drivere samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Koja bi najbolja bila filozofija u mom slučaju? Trenutno sam u Man U, tac philosophy mi je fluid i attacking. Zabijam puno golova btw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 namestio sam :cast: skinuo sam drivere samo Vidiš da ja ipak znam rješenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 I još, dosta često se dešava da mi suparnik uklizuje a moji uopće ne drže dugo loptu, i slučaj je da takva uklizana/odbijena lopta UVIJEK završi kod suparnika, zan li netko kako da to popravim? Također, jako loše izvode aute, loptu u 70 posto slučajeva baci suparniku direktno! Kao da namjerno njemu dodaje jer nema mojeg suigrača u krugu 3-4 metra! Evo sad sam nesretno izgubio od Man Citya bez ikakvog razloga, čak i statistika na tekmi bolja, u svemu sam bio bolji i izgubio 1:0, nevjerojatno. Sad iduća tekma gostujem kod Cardiffa gubim 2:0! Nemogu da vjerujem, potpuno dominiram udarci prema golu i sve i oni jedan odbijanac zabili, i moji dali autogol i sad gubim 2:0. Ja nevidim razlog tolikoj pomutnji u ove 2 tekme. Neznam, ponovno sam u krizu upao, imam bolje igrače, bolju i individualnu i timsku kvalitetu i ja gubim od tamo nekih nikogovića, i eto već mi Man City bježi 5 bodova! Pa i mnogo veznih igrača puca loptu u nebesa, ono sam na 7-8 metara nitko oko njega 2-3 metra on u nebesa opuca! Pa neznam više šta da radim........ Edit-evo izgubio sam i od Newcastlea 3:0, pa to je nevjerojatno, dok Tottenham koji je 1 na tablici nije izgubio već 32 utakmice zaredom!!!!! A nemaju baš nekakve kvalitetne obrambene igrače.......a ni golmana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darew Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Znaci ovako , download sam skina i postavio u My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\skins i sad udjem u igru i idem Prefences i idem da postavim ovaj moj skin i kad kliknem pojavuju se samo oni 2 default skina a taj sta sam ga ja postavio nema ga . Molim vas ako neko zna sta je problem nek mi pomogne . Evo i slike : http://pic.mk/images/fm1. width=400 height=300http://pic.mk/images/fm.[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Nakon sto ste sve ovo uradili morate uraditi sljedece:upalite FM odete na "preferences" pa na "display i sounds" zatim sklonite kvacicu sa "skin cache", a striklirate "always reload on confirm" i stisnete continue i cekate da se reloaduje skin. Nakon sto ste to uradili mozeze vratite stare opcije. Svaki folder koji nema morate sami napraviti.http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=3589.0 Evo to uradiš i radit će ti :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darew Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Znaci sve sam i tako napravio prvo izbrisao skins , zatim upalio FM i sve ono u Preferences uradio kako sto je pisalo i sad ponovo gasim Fm , dodajem skins i opet udjem u igru i opet nema taj skin koji sam ubacio evo sliku http://pic.mk/images/fm2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Znaci sve sam i tako napravio prvo izbrisao skins , zatim upalio FM i sve ono u Preferences uradio kako sto je pisalo i sad ponovo gasim Fm , dodajem skins i opet udjem u igru i opet nema taj skin koji sam ubacio evo sliku http://pic.mk/images/fm2. Skinovi rade samo na FM koji su patchovani, tj. moras da imas najmanje patch 11.2. http://www.footballmanager.com/patches Izvoli stranicu pa skines, instaliras patch i onda ponovis proceduru sa skinom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts