Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoć

Lord
 Share

Recommended Posts

Igram u engleskoj premier ligi,nije bitno koji klub,i idem da trazim regene...I nadjem 10 regena koji imaju potencijal da budu najbolji igraci na toj poziciji u ligi.Oni su uglavnom iz zemalja poput Argentina,Brazil,Nigeria,USA...I u engleskoj im skoro nikad ne daju radnu dozvolu dok u Srbiji uvek daju..npr ja sam hteo nekog nigerijca i on da dodje vidis radna dozvola i predje u Rad nzm kako..Nzm dal je do Pravila Engleske Premier divizije ili BUG-a ?

Pa valjda ako is installirao o5 igricu da trebas da ides o5 u preferences i ono stikliras  Always reload skin... i un stikliras jos nesto iznad..Ako jesi to uradio proveri dobro da li si sve lepo uradio..Nego imam jedno pitanje,da li ima negde normalnih liga gde mozes da dovedes 5 regena u jednom prelaznom roku i da ti igraju svih pet..Npr U Spaniji mozes samo 3 NON EU u prelaznom ali zato dobice dozvolu kad napune 18,Italiji mozes u pred sezonskom prelaznom roku samo 1 non eu,engleska ne mozes,Srbija mogu da ti igraju samo 5 pa 4 pa 3 stranaca..

Odnosno - na koji nacin da prebacim ovaj format u koji mi cuva replay utakmice u neki video format, a da ne moram da ga kacim na youtube? Moram da sacuvam nekoliko legendarnih meceva :)

Imas sve sacuvano u My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\uploads

http://www.dodaj.rs/t/36/Kn/2aCKC3RF/untitled.jpg

kad pokrenem igru izbaci mi ovo

pomoc  :lud:

Runtime greške su u većini slulajeva izazvane nekim virusom, ali nije uvek tako.

Probaj sledeće. Napravi prečicu za FM na desktopu. Klikni desnim klikom i idi na Properties. U polju target gde ti piše lokacija instalirane igre dodaj ovo posle fm.exe

--reset_preferences

Trebalo bi da tako pokrene igru. Ako neće skeniraj komp od virusa i malware-a i očisti registry uz pomoć nekog programa (Tune Up recimo)

Ubacivao sam oanj fajl za promjenu imena ligama i klubovima, i sve se promeni osim Lige Šampiona i Lige Evrope, zna li neko kako da to odradim?

U onom fajlu stoji kako treba ali u igri i dalje ništa.

PS. Znam da se mora početi nova igra, ali svejedno ništa.

Ocu da uradim u Editoru sebi letnje transfere i da popravim neke igrace koji su to pokazali.E sad moje pitanje je dali ce mi se nesto pobrkati u igricu tj. Crash,onaj XML parsing error i ostale gluposti koje smaraju ?  :thumbup: