Mare_9 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Igram u engleskoj premier ligi,nije bitno koji klub,i idem da trazim regene...I nadjem 10 regena koji imaju potencijal da budu najbolji igraci na toj poziciji u ligi.Oni su uglavnom iz zemalja poput Argentina,Brazil,Nigeria,USA...I u engleskoj im skoro nikad ne daju radnu dozvolu dok u Srbiji uvek daju..npr ja sam hteo nekog nigerijca i on da dodje vidis radna dozvola i predje u Rad nzm kako..Nzm dal je do Pravila Engleske Premier divizije ili BUG-a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Takva su pravila u EPL. Ubuduće postaj u ovoj temi. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 E ovako, svi grbovi klubova,liga i nacija mi nestalo.Tacnije ja unistalirao FM i pobrisao one foldere sa grafikom.Onda inst FM i ubacio neku sitnu grafiku i nema nista.Ni one osnovne grafike, a ni one koju sam ubacio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare_9 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Pa valjda ako is installirao o5 igricu da trebas da ides o5 u preferences i ono stikliras Always reload skin... i un stikliras jos nesto iznad..Ako jesi to uradio proveri dobro da li si sve lepo uradio..Nego imam jedno pitanje,da li ima negde normalnih liga gde mozes da dovedes 5 regena u jednom prelaznom roku i da ti igraju svih pet..Npr U Spaniji mozes samo 3 NON EU u prelaznom ali zato dobice dozvolu kad napune 18,Italiji mozes u pred sezonskom prelaznom roku samo 1 non eu,engleska ne mozes,Srbija mogu da ti igraju samo 5 pa 4 pa 3 stranaca.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Njemačka Bundesliga nema ograničenja. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 Hvala Mare batice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvantom Posted June 16, 2011 Share Posted June 16, 2011 http://www.dodaj.rs/t/36/Kn/2aCKC3RF/untitled.jpg kad pokrenem igru izbaci mi ovo pomoc :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichina Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Odnosno - na koji nacin da prebacim ovaj format u koji mi cuva replay utakmice u neki video format, a da ne moram da ga kacim na youtube? Moram da sacuvam nekoliko legendarnih meceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 U kojem je formatu savean video? Mislim da bi mogo preko bilo kojeg video convertera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Do danas sam igrao fino Manager i sad ga upalim ,a on izbaci ovo http://i.imgur.com/Oxuni.jpg Sta da napravim ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Opet uđi. Ako to ne radi izbriši sve podatke iz navedenog foldera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Ma jesam i opet nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Uradi totalnu reinstalaciju pa ga opet instaliraj. To podrazumeva i brisanje svakog foldera koje ima bilo kakvu vezu sa FM-om. :dada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TSO™ Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Popravio sam ga...Problem je bio u skinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Odnosno - na koji nacin da prebacim ovaj format u koji mi cuva replay utakmice u neki video format, a da ne moram da ga kacim na youtube? Moram da sacuvam nekoliko legendarnih meceva Imas sve sacuvano u My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2011\uploads Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Ako označiš opciju da ti sprema uploadane videe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 http://www.dodaj.rs/t/36/Kn/2aCKC3RF/untitled.jpg kad pokrenem igru izbaci mi ovo pomoc :lud: Runtime greške su u većini slulajeva izazvane nekim virusom, ali nije uvek tako. Probaj sledeće. Napravi prečicu za FM na desktopu. Klikni desnim klikom i idi na Properties. U polju target gde ti piše lokacija instalirane igre dodaj ovo posle fm.exe --reset_preferences Trebalo bi da tako pokrene igru. Ako neće skeniraj komp od virusa i malware-a i očisti registry uz pomoć nekog programa (Tune Up recimo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Pozdrav! jer mi može netko uploadat najnovije transfere koje ima..neki patch sa transferima.Hvala puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5355.0 OVo ti je oficijalni pec sa transferima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Messi™ Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 znam..to sam instalirao a zanima me jer ima neki patch sa zimskim tranferima..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Provjeri na FMScoutu ili SortItOutSI-ju. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Ubacivao sam oanj fajl za promjenu imena ligama i klubovima, i sve se promeni osim Lige Šampiona i Lige Evrope, zna li neko kako da to odradim? U onom fajlu stoji kako treba ali u igri i dalje ništa. PS. Znam da se mora početi nova igra, ali svejedno ništa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 Ocu da uradim u Editoru sebi letnje transfere i da popravim neke igrace koji su to pokazali.E sad moje pitanje je dali ce mi se nesto pobrkati u igricu tj. Crash,onaj XML parsing error i ostale gluposti koje smaraju ? :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 24, 2011 Author Share Posted June 24, 2011 Ako napraviš kako treba, onda ne bi trebalo. Tj. ako prođe test(ima onaj test u editoru, za to pitaj Slobu gdje se točno nalazi) onda ne bi uopće nikada trebalo stvarat probleme. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carli 1950 Posted June 24, 2011 Share Posted June 24, 2011 jel zan iko jeli imaju negdi za skinit brazilske niže lige,želin počet iz same prašume :aaa ima onaj poznati mt90 fajl,ali neradi,molin pomoć?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts