edz9100 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Stavi svim njima offer to club za neke jeftine pare, a ak ga niko ne želi ponudi ga za 0€ imao sam i ja taj problem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Evo mene zanima, ja sad igram malo sa Varazdinom, mogu li sad ja npr ikako s Varazdinom igrat u Evropskoj ligi, npr ako klub bude dobar ovo ono... ili se nemoze nikako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Možeš ako budeš među prva 4 u ligi ili osvojiš kup :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Možeš ako budeš među prva 4 u ligi ili osvojiš kup :: HNL kup ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Ok, hvala :: :: Btw. Mogu isto ako budem medu prvim 4 u HNL kupu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Kak možeš biti 4. u kupu, polufinalu? Pa negleda se to tako, 4. u prvenstvu ili osvojiš kup i onda si u EL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Kak možeš biti 4. u kupu, polufinalu? Pa negleda se to tako, 4. u prvenstvu ili osvojiš kup i onda si u EL. Pa kojem prvenstvu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Ok, hvala :: :: Btw. Mogu isto ako budem medu prvim 4 u HNL kupu ? @ ICE-T ova ti je igra kao real. Znaci kako je god u Realu tako ti je u igri. Ako si ti s varazdinom dobar i osvojis primjer kup Hrvatski onda naravno kao u realu igrat ces u UEFA ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Ako budeš među prva četiri u 1.HNL ili ako osvojiš Kup. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 hvala. Jos samo jedno pitanje Kako ide ovo loan sranje ? kad je dobijem te pare i kako oni meni placaju igrace koje sam im dao na loan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Stavi svim njima offer to club za neke jeftine pare, a ak ga niko ne želi ponudi ga za 0€ imao sam i ja taj problem... Napokon da me netko razumje o cemu pricem Jer ipak previse je tu igraca. Imam previse igraca iz prve postave te sada i juniori pa tko ce na sve njih mislit, pa sam zato pomislio to napravit otvorit Dinamo "B" ali eto nazalost se nemoze otvorit "B" ako nije po defaultu jedino napravljeno u igri. Nema veze "skartat cu / ukinut ugovore" dosta igraca iz prve lige i od junira. Juniora cu ostavit samo 15 da imam vise mi i netreba i to 15 najboljih a prvu ligu cu ostavit na 22 igraca i tako cu moc bolje kontrolirat igrace a ne ovako imam rezerve gomilu plus juniora gomilu a od te gomile juniora moguce da 6-7 jih je koji vrijede a svi ovi ostali mi netrebaju. Tako cu izabrat 22 igraca za prvu ligu ostale skartat/prodat/raskinut ugovor i isto tako radim s juniorima samo sto ce ih biti 15. Drugo pitanje moze li se napravit da juniori se nenatjecu tokom godine? Znaci samo da treniraju bez natjecanja jer sam primjetio kao da ima HNL za juniore, a to mi samo oduzima vrijeme u obavjestima citat ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Moguće je, ali tek nakon prve sezone. Tada dobiješ invite za 1.HNL U-19, koji možeš odbiti ili prihvatiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 hvala. Jos samo jedno pitanje Kako ide ovo loan sranje ? kad je dobijem te pare i kako oni meni placaju igrace koje sam im dao na loan ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Moguće je, ali tek nakon prve sezone. Tada dobiješ invite za 1.HNL U-19, koji možeš odbiti ili prihvatiti. Hvala na odgovoru. @ ICE-T pa sve ti ljepo pise u ugovoru ako ti saljes nekog igraca na LOAN i neki klub ti ponudi ugovor tj. hoce igraca na posudbu pogledaj koji ti ugovor nudi. Isto ti je kao u Realu. Druga stvar imas one klubove koji su s tvojim klubom tako rekoc "prijatelji" i tamo mozes slati igrace besplatno na 1 sezonu, nesto kao Loan ali besplatni. To su ti 3 kluba. Znam da je Hajduku: Solin, Mosor, Zadar. Znaci ako igras sa Hajdukom tamo mozes poslat igrace kao Loan ali oni ti nista neplate. Inace sto ja sada radim je kupujem u-19 najbolje igrace i "skartajem / davam otkaz" mojim juniorima i tu samo ubacim te juniora u-19 koji su dobri pa tako su kod mene nek se razvijaju. Mislim ih slat na load na 1 sezonu jedne od njih tako da malo igraju. Znali netko dobrog trenera za juniore koji bi dosao u Dinamo Zagreb ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Steven hvala. Btw. Jos nesto dok sam tu ovako, kako da ja igrace poboljsam ? msm, kako da im poboljsam free kick, penalty taking, corners itd... jel to samo treningom ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Uđeš u profil igraća, nađi 'training' tab na njegovom ekranu, imaš individual focus, i tamo staviš šta očeš da popraviš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 Hvala. I jos me zanima, kako da saljem ove igrace na loan besplatno ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
steven80 Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 Hvala. I jos me zanima, kako da saljem ove igrace na loan besplatno ? imas klubove za to i posaljes jih. Ides na igraca -> desni klik -> pa trazi u opcijama imas jednu opciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Kakva su pravila sa stranicma u Slovenskoj ligi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted May 25, 2011 Share Posted May 25, 2011 Kako podesiti da snima posle svakog mjeseca, našao sam gdje to da podesim ali kako da aktiviram da mi to snima šta treba štiklirati a šta ne?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaCZBG Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Evo ovako kada pokusavam da upalim igricu izbaci mi neku glupost nesto "token" pa je to nestalo pa se pocelo pojavljivati "Save game could not be loaded" molim vas za pomoc EDIT: Nece da mi ucita zadnji save sve ostalo hoce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Taj sejv je gotov.Kreni novi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Ako ti se to token ponovno pojavi postavi SS pa cemo vidjeti sto je . A sto se tice tog Savea on ti je gotov, vjerojatno si ugasio dok ti se sejvalo . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Evo ovako kada pokusavam da upalim igricu izbaci mi neku glupost nesto "token" pa je to nestalo pa se pocelo pojavljivati "Save game could not be loaded" molim vas za pomoc EDIT: Nece da mi ucita zadnji save sve ostalo hoce Zar je toliko teško sastaviti razumljiv post sa tačnim opisom greške? Odgovor na tvoje pitanje može onda biti u ovakvom stilu: Uzmeš ovo ovde, pa ga straviš onde i onako ga pokreneš i možda će da proradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts