Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoć

Lord
 Share

Recommended Posts

Engleski jezi znam onako,da se sporazumem sa nekim,i uglavnom znam sustinu znacenja neke recenice,ali ovo mi stvarno nije jasno,i nikako ne kapiram sta pokusava ovim da mi kaze.Naime posle pobede nad Realom,Murinjo je izjavio ovo:

"Pointing out that,if his players took the opportunity to shoot rather than try to walk the ball into the back of the net,they might be better off for it"

Nikako ne shvatam sta kaze ovde,i ne znam sta da odgovorim :D ?

Alex Fergunson se povlaci iz fudbala u 2013 godini,i to 1 kolo pred kraj sampionata,a jos plus Mancester igra finale lige sampiona? quee

Potpuno nerealno :S

I jos nesto,menadzer godine dobija Mancini koji vodi Celzi,i koji je zavrsio na trecem mestu.Drugi je trener West Hema,koji je zavrsio na 11 mestu,i treci trener A.Ville koja je zavrsila na 7 mestu??? quee quee

Odgovorio ti je Spartakus a ja mislim da nemaš potrebe da otvaraš svaki put novu temu kada ti nešto nije jasno imaš temu pomoć i tamo slobodno pitaj sve što ti nije jasno :thumbup:

Zato je tu svemogući dex koji spaja teme ko od šale.  :cool:

Alex Fergunson se povlaci iz fudbala u 2013 godini,i to 1 kolo pred kraj sampionata,a jos plus Mancester igra finale lige sampiona? quee

Potpuno nerealno :S

I jos nesto,menadzer godine dobija Mancini koji vodi Celzi,i koji je zavrsio na trecem mestu.Drugi je trener West Hema,koji je zavrsio na 11 mestu,i treci trener A.Ville koja je zavrsila na 7 mestu??? quee quee

Nisam siguran što želiš da ti pomognemo, ali siguran sam da češ ti bit manager godine ako osvojiš naslov 38 kola prije kraja prvenstva.  :thumbup:

Zato je tu svemogući dex koji spaja teme ko od šale.  :cool:

Nisam siguran što želiš da ti pomognemo, ali siguran sam da češ ti bit manager godine ako osvojiš naslov 38 kola prije kraja prvenstva.  :thumbup:

Ma nisam zeleo nikakvu pomoc ,nego samo da prokomentarisem ovo.Prve dve sezone sa Arsenalom,sam bio prvak,i poneo titulu najboljeg trenera,trece sezone sam zavrsio drugi,i to sam ispustio prvu mesto u poslednja dva kola,pa mi nije jasno po kom kriterijumu,je najbolji trener covek koji je zauzeo trece mesto sa Celzijem,i po kom kriterijumu su druga dvojica zauzela 2 i 3 mesto kad su sa svojim timovima zavrsili na mnogo slabim mestima???

A ovo za Alexa cisto mi nekako nerealno uradjeno,da covek se povuce iz fudbala kolo pred kraj sampionata? quee

Ukupno s drugom sezonom... 120 mil€. :D

U prvoj sezoni sam potrošio 88 mil, a prodao sam par igrača pa sam naprao jeno 25mil

U drugoj sezoni dobio sam od uprave 50 mil

Instalirao sam patch 11.3.0 russian,i tamo gde mi je instalirana igrica , D/Program F/Sport Intera./Fm2011/ data/languages i tu kad udjem stoji english(us).ltc english.ltc i russian.ltc,ali kad udjem u igricu i odem da prebacim na engleski,nema, stoji samo ruski?Sta da radim?

Ali pazi,ja kada sam instalirao igru,isto je bila na ruskom,i onda sam skinuo engleski jezik,prekopirao u folder languages,i kada sam usao u igru,mogao sam da promenim jezik na engleski,i nije bilo problema.Ali sada kada sam instalirao patch,odjednom su se ti jezici izgubili u igri a u languages i dalje stoje?Mislim da je to zato,sto je taj folder languages folder koji je za samu igru,dok patch sao se nadogradi u igri,a on nema svoje posebne foldere,tako da sam misljenja,da se jezik ne moze promeniti,prilikom instaliranja patcha.

http://www.dodaj.rs/f/2X/tt/3J22wVLP/dasda.png

Zna li tko do čega je, Vragu se ne može instalirati patch a kod mene radi savršeno!