Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoć

Lord
 Share

Recommended Posts

Smanji ipak intenzitet treninga na najmanje jer bez obzira na to sto se igraci povredjuju na utakmicama na teskim treninzima se umaraju te su stoga podlozniji povredama na utakmicama  :thumbup:

Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to? Da li da prodam Adija jer je nizak a u prvu postavu ubacim visokog stopera kako bih resio problem?

Ima brat dovedi Dzmitry Verkhovtsov-a i sve je reseno  yo

Pa poradi malo na defenzivnim prekidima . Stavi u Match Preparation "defending set pieces " te pazi kako postavljas igrace . Stoperi i robusni napadac su na "Mark tall player", dva beka ako su mala su na stativama, a ovim drugim igracima stavis samo "Man mark" .  :)

Pa poradi malo na defenzivnim prekidima . Stavi u Match Preparation "defending set pieces " te pazi kako postavljas igrace . Stoperi i robusni napadac su na "Mark tall player", dva beka ako su mala su na stativama, a ovim drugim igracima stavis samo "Man mark" .  :)

Ti golovi iz prekida nemaju prevelike veze sa "defending set pices", ja isto tako vec 3 sezone od 40golova sto primim 20 ih primim iz prekida a taktika mi je skroz uigrana sve je do kraja "napunjeno".

Nego to ima veze sa postavljanjem igraca,ove sezone sam primio mozda 10 golova iz prekida u prvom dijelu sezone,a onda sam ih lijepo poslozio i nije bilo problema.  :thumbup:

Samo moras da pazis kojem igracu sta dajes.

U krivu si Defending set pieces sigurno utjece na to . Cemu onda sluzi ako na nista ne utjece . Sigurno ako se stavi da se to trenira,sigurno budu uigraniji u tome i bolje se budu postavljali . Te se kako ti kazes taktika brze "napuni" do kraja .

U krivu si Defending set pieces sigurno utjece na to . Cemu onda sluzi ako na nista ne utjece . Sigurno ako se stavi da se to trenira,sigurno budu uigraniji u tome i bolje se budu postavljali . Te se kako ti kazes taktika brze "napuni" do kraja .

U pravu sam  :odvala:

Nisam rekao da nemaju nikakve veze, nego dzaba ti to ako ne postavis lijepo igrace. To sam rekao  :thumbup:

Imam ovaj problem.Doveo sam Valdiviu prosle sezone,i bio mi je ubedljivo najbolji igrac u timu.Ove sezone ga trazi veliki broj vecih klubova,i on zeli da ode,ali je meni jako bitan u timu i ne zelim da ga prodam.On se zbog toga ljuti,i zeli da napusti klub,morale mu je very poor a evo sada je i izostao sa treninga.Ima li nekog resenja?

Stavi mu maksimalnu cijenu i kad zatrazi da ga prodas prihvati,ali nemoj da ga prodas, nadaj se da nece niko da ti ponudi za njega nista, zato moras staviti maksimalnu cijenu. Jeste da ce igrati losije, ali ce na kraju sam skontati da je pogresio i opet ce igrati kako je i prije. Bar sam ja tako uspijevao  :thumbup:

Ako stavi 500 milja naći će se(uvijek se nađe) neki klub koji ponudi npr 15 milja, a to predsjednik prihvati i ćao superstar. facepalm

Ohladi sa smajlijima!

facepalm

Smajli je meni namjenjen jer sam pogresio :) Roske imas pravo