Marco Reus Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Smanji ipak intenzitet treninga na najmanje jer bez obzira na to sto se igraci povredjuju na utakmicama na teskim treninzima se umaraju te su stoga podlozniji povredama na utakmicama :: Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to? Da li da prodam Adija jer je nizak a u prvu postavu ubacim visokog stopera kako bih resio problem? Ima brat dovedi Dzmitry Verkhovtsov-a i sve je reseno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Naravno da postoji lek. Uzmi Partizan Ovo zasluzuje pohvalu Edit: Samo ako je nadjem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Skipper je zasluzio pohvalu za najsmesniji predlog a Play za najkonstruktivniji Brate dobar je ovaj Verkhovtsov valjda ce hteti da ga prodaju :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karna Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to? Stavi u Match Preparation "Defending set pieces" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Vrag to je do tebe. Ja sa Zvezdom prosjecno po sezoni primao 14 golova,ako se dobro sjecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Ne primam ni ja puno golova. Ali sve koje primim primim iz prekida :lud: Sad sam proveravao. U prvenstvu u 14 utakmica 10 golova primio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Pa poradi malo na defenzivnim prekidima . Stavi u Match Preparation "defending set pieces " te pazi kako postavljas igrace . Stoperi i robusni napadac su na "Mark tall player", dva beka ako su mala su na stativama, a ovim drugim igracima stavis samo "Man mark" . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 Pa poradi malo na defenzivnim prekidima . Stavi u Match Preparation "defending set pieces " te pazi kako postavljas igrace . Stoperi i robusni napadac su na "Mark tall player", dva beka ako su mala su na stativama, a ovim drugim igracima stavis samo "Man mark" . Ti golovi iz prekida nemaju prevelike veze sa "defending set pices", ja isto tako vec 3 sezone od 40golova sto primim 20 ih primim iz prekida a taktika mi je skroz uigrana sve je do kraja "napunjeno". Nego to ima veze sa postavljanjem igraca,ove sezone sam primio mozda 10 golova iz prekida u prvom dijelu sezone,a onda sam ih lijepo poslozio i nije bilo problema. :: Samo moras da pazis kojem igracu sta dajes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 U krivu si Defending set pieces sigurno utjece na to . Cemu onda sluzi ako na nista ne utjece . Sigurno ako se stavi da se to trenira,sigurno budu uigraniji u tome i bolje se budu postavljali . Te se kako ti kazes taktika brze "napuni" do kraja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 U krivu si Defending set pieces sigurno utjece na to . Cemu onda sluzi ako na nista ne utjece . Sigurno ako se stavi da se to trenira,sigurno budu uigraniji u tome i bolje se budu postavljali . Te se kako ti kazes taktika brze "napuni" do kraja . U pravu sam Nisam rekao da nemaju nikakve veze, nego dzaba ti to ako ne postavis lijepo igrace. To sam rekao :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sone90 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Imam ovaj problem.Doveo sam Valdiviu prosle sezone,i bio mi je ubedljivo najbolji igrac u timu.Ove sezone ga trazi veliki broj vecih klubova,i on zeli da ode,ali je meni jako bitan u timu i ne zelim da ga prodam.On se zbog toga ljuti,i zeli da napusti klub,morale mu je very poor a evo sada je i izostao sa treninga.Ima li nekog resenja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 ja bih ga prodao i onda od novca koji bih dobio za njega kupio nekog mlađeg(npr. Badelj,Labyand,Pastore,Ganso,Alan Patrick)svaki od ovih igrača za koju sezonu će biti bar tri puta bolji od Valdivie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Stavi mu maksimalnu cijenu i kad zatrazi da ga prodas prihvati,ali nemoj da ga prodas, nadaj se da nece niko da ti ponudi za njega nista, zato moras staviti maksimalnu cijenu. Jeste da ce igrati losije, ali ce na kraju sam skontati da je pogresio i opet ce igrati kako je i prije. Bar sam ja tako uspijevao :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Valjda će stavit 0€ asking price, a ne 500 milja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Valjda će stavit 0€ asking price, a ne 500 milja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 21, 2011 Author Share Posted April 21, 2011 Ako stavi 500 milja naći će se(uvijek se nađe) neki klub koji ponudi npr 15 milja, a to predsjednik prihvati i ćao superstar. [mod]Ohladi sa smajlijima![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Ako stavi 500 milja naći će se(uvijek se nađe) neki klub koji ponudi npr 15 milja, a to predsjednik prihvati i ćao superstar. Ohladi sa smajlijima! Smajli je meni namjenjen jer sam pogresio Roske imas pravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sone90 Posted April 21, 2011 Share Posted April 21, 2011 Stavicu recimo nekih 20,30 miliona,videcu vec,pa ako neko ponudi prodacu ga i kupiti nekog mladjeg. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Pise mi da za fitness coach http://www.dodaj.rs/f/1z/7q/3TopbXSS/untitled.jpg width=450 height=337http://www.dodaj.rs/f/w/H7/2Icbeqas/untitled2.jpg[/img] Nije samo fitnes u pitanju nego i ostali coach ? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paun14 Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 koje su važne ocjene za Ass. Managera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 [hs width=300 height=300]http://i1015.photobucket.com/albums/af271/littlefoxo/WernerKernProfile_Attributes.png[/hs] Svi ti plavi atributi....uglavnom baziraj se samo na mentalne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Daj pomogni te mi hitno je! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Ljudi imam OGROMAN problem na sejvu sa Partizanom... Molim pomoc ko zna... :crying: http://img560.imageshack.us/img560/8770/problemfi.jpg Znaci nisam igrao nekoliko dana i danas probam kad ono... :pras: :pras: U pitanju je patch 11.1 Do sad nisam imao problem ni sa kojim sejvom. Hvala unapred. yo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Nema nista od tog sejva vise :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 ma daaaj bre.. garant moze nesto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts