Jump to content
Football Manager Balkan | Forum

Pomoć

Lord
 Share

Recommended Posts

Nisam znao gdje da postam, pa evo ovde cu.

Zanima me reputacija menadzera. Kako se povecava reputacija menadzera? Znam da se povecava pobjedama i titulama i to, ali me zanima kad ce mi se tacno npr. povecati reputacija sa Regional na National? Jel to ima veze sa postotkom pobjeda  hmm

:bljaks Znaci dok ne osvojim nesto, nema nista od reputacije  :bljaks A to znaci da nema nista ni od novog,boljeg kluba. A na FM10 sa Telfordom kad sam iz 6 usao u 5 ligu odmah sam dobijao ponude od Njukasla,Arsenala,Vest Hema i jos nekih klubova,a sada bi jedino mogao u Crewe koji je zadnji u npower 2 ako se ne varam.  facepalm

Pa polako doci ce s vremenom to,sto bi ti da te odmah nakon jedne sezone svi zele  :bo:

Ma nije mi ni tako zanimljivo. Nego dosadilo mi u ovom klubu, nervira me uprava,a sad ne mogu ni u nizu ligu da odem, jednostavno me niko nece  facepalm

Reputacija ne zavisi od broja titula (ima udeo svoj naravno ali nije sve u tome), vec zavisi od ocekivanih i postignutih rezultata kluba. Znaci npr klub od tebe trazi da udjes u grupnu fazu LS a ti doguras do cetvrtfinala, i to recimo ponovis 2 god i nabudzi ti se rep. Sa LLMom se budzi ako brzo napredujes u visi rang, ili doguras u kupu dalje nego sto mislis, ali opet ne mozes da imas ogromnu reputaciju u malom klubu za kratko vreme.

@Zeljko

Logicno je da kad igras sa Telfordom posle par sezona ti nece ponuditi posao klubovi kakav su njukasl a jos manje arsenal. Realnija ti je varijanta sad nego u FM10.

Reputacija ne zavisi od broja titula (ima udeo svoj naravno ali nije sve u tome), vec zavisi od ocekivanih i postignutih rezultata kluba. Znaci npr klub od tebe trazi da udjes u grupnu fazu LS a ti doguras do cetvrtfinala, i to recimo ponovis 2 god i nabudzi ti se rep. Sa LLMom se budzi ako brzo napredujes u visi rang, ili doguras u kupu dalje nego sto mislis, ali opet ne mozes da imas ogromnu reputaciju u malom klubu za kratko vreme.

@Zeljko

Logicno je da kad igras sa Telfordom posle par sezona ti nece ponuditi posao klubovi kakav su njukasl a jos manje arsenal. Realnija ti je varijanta sad nego u FM10.

:thumbup:

Jeste logicno, samo mi je cudno jer mi do sada niko nije ponudio posao, pa ni oni iz slabijih liga. Reputacija mi je Regional u 2. sezoni. Uveo klub iz 6 u 5 englesku ligu (predvidjano 8. mjesto).

A sta ja znam, sa Telfordom sam odigrao 6 sezona i vec na pola prve sezone sam dobija ponude od velikih klubova. A ovo i sam kazes da je realnije i ovako mi je zanimljivije i uprava mi se smilovala malo,a i ja rezultate popravio  :thumbup:

jer zna neko kako da u editoru promenim broj dozovoljenih stranaca koje mogu da registrujem u nekom takmičenju?i kako da promenim premije(prize money) koje dobijaju klubovi koji su završili na prvom,drugom,trećem,četvrtom,petom... mestu?hvala unapred :thumbup:

Automatic. :thumbup:

Šta lupaš ti, majke ti? Sunday je najmanja moguća. :thumbup: Ako odabereš automatic i kreneš nezaposlen bit će ti reputacija Sunday, a ako kreneš sa automatic i uzmeš barcu bit će continental/world class. :thumbup:

Ja imam pravilo da igraci koji nije povise 95% uopce ne stavlja da igra . Takoder kada krenes u pripreme dok nemas utakmica stavi im treninge(fitnes i strenght) jako visoko tako da se dobro fizicki pripreme . Dok tokom sezone malo smanji intenzitet treninga  :thumbup:

Smanji ipak intenzitet treninga na najmanje jer bez obzira na to sto se igraci povredjuju na utakmicama na teskim treninzima se umaraju te su stoga podlozniji povredama na utakmicama  :thumbup:

Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to? Da li da prodam Adija jer je nizak a u prvu postavu ubacim visokog stopera kako bih resio problem?