Zolinho10 Posted April 8, 2011 Share Posted April 8, 2011 Pa to ti je ako naprimer igras FM i sejvujes i izadjes iz igrice i posle restartujes kompjuter taj save sto si igrao ne zapamti se lepo pa onda nemozes vise da ga loadujes...Tako ti je 99% zabagovao load Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Zanima me postoji li patch sa nizim ligama BiH? Tacnije za 2. ligu RS. Za 10-ku je postojao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Koliko sam upućen, nema. Ima samo patch sa Premijer Ligom i Prvim Ligama (1. FBIH i RS). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Kako da igraca treniram za neku poziciju? Konkretno, hteo bih Jevtica koji igra spica istrenirati da moze da igra AML. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted April 9, 2011 Share Posted April 9, 2011 Idi na igrača,pa training,new position.Valjda je taj redosled. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Nisam znao gdje da postam, pa evo ovde cu. Zanima me reputacija menadzera. Kako se povecava reputacija menadzera? Znam da se povecava pobjedama i titulama i to, ali me zanima kad ce mi se tacno npr. povecati reputacija sa Regional na National? Jel to ima veze sa postotkom pobjeda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 Ja sve zivo osvojio u jednom sejvu i ista mi kao na pocetku (bar tako pise) a trazili su me uvek veci klubovi kao da mi reputacija raste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 10, 2011 Share Posted April 10, 2011 A mislim daa to nema veze sa postotkom pobjeda . Mislim da to ide sa osvojenim trofejima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 :bljaks Znaci dok ne osvojim nesto, nema nista od reputacije :bljaks A to znaci da nema nista ni od novog,boljeg kluba. A na FM10 sa Telfordom kad sam iz 6 usao u 5 ligu odmah sam dobijao ponude od Njukasla,Arsenala,Vest Hema i jos nekih klubova,a sada bi jedino mogao u Crewe koji je zadnji u npower 2 ako se ne varam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Pa polako doci ce s vremenom to,sto bi ti da te odmah nakon jedne sezone svi zele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Pa polako doci ce s vremenom to,sto bi ti da te odmah nakon jedne sezone svi zele Ma nije mi ni tako zanimljivo. Nego dosadilo mi u ovom klubu, nervira me uprava,a sad ne mogu ni u nizu ligu da odem, jednostavno me niko nece Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karna Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Reputacija ne zavisi od broja titula (ima udeo svoj naravno ali nije sve u tome), vec zavisi od ocekivanih i postignutih rezultata kluba. Znaci npr klub od tebe trazi da udjes u grupnu fazu LS a ti doguras do cetvrtfinala, i to recimo ponovis 2 god i nabudzi ti se rep. Sa LLMom se budzi ako brzo napredujes u visi rang, ili doguras u kupu dalje nego sto mislis, ali opet ne mozes da imas ogromnu reputaciju u malom klubu za kratko vreme. @Zeljko Logicno je da kad igras sa Telfordom posle par sezona ti nece ponuditi posao klubovi kakav su njukasl a jos manje arsenal. Realnija ti je varijanta sad nego u FM10. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 11, 2011 Share Posted April 11, 2011 Reputacija ne zavisi od broja titula (ima udeo svoj naravno ali nije sve u tome), vec zavisi od ocekivanih i postignutih rezultata kluba. Znaci npr klub od tebe trazi da udjes u grupnu fazu LS a ti doguras do cetvrtfinala, i to recimo ponovis 2 god i nabudzi ti se rep. Sa LLMom se budzi ako brzo napredujes u visi rang, ili doguras u kupu dalje nego sto mislis, ali opet ne mozes da imas ogromnu reputaciju u malom klubu za kratko vreme. @Zeljko Logicno je da kad igras sa Telfordom posle par sezona ti nece ponuditi posao klubovi kakav su njukasl a jos manje arsenal. Realnija ti je varijanta sad nego u FM10. :: Jeste logicno, samo mi je cudno jer mi do sada niko nije ponudio posao, pa ni oni iz slabijih liga. Reputacija mi je Regional u 2. sezoni. Uveo klub iz 6 u 5 englesku ligu (predvidjano 8. mjesto). A sta ja znam, sa Telfordom sam odigrao 6 sezona i vec na pola prve sezone sam dobija ponude od velikih klubova. A ovo i sam kazes da je realnije i ovako mi je zanimljivije i uprava mi se smilovala malo,a i ja rezultate popravio :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlatan Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 ja svom bratu povecam balance i tb ali balance u igri balance ostaje nepromijenjen igra sa lyonom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Molio bih da mi neko jednom i za svagda rekne koja je slabija reputacija: Automatic ili Sunday Leauge Footballer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 Automatic. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted April 16, 2011 Share Posted April 16, 2011 jer zna neko kako da u editoru promenim broj dozovoljenih stranaca koje mogu da registrujem u nekom takmičenju?i kako da promenim premije(prize money) koje dobijaju klubovi koji su završili na prvom,drugom,trećem,četvrtom,petom... mestu?hvala unapred :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted April 16, 2011 Author Share Posted April 16, 2011 Automatic. :: Šta lupaš ti, majke ti? Sunday je najmanja moguća. :: Ako odabereš automatic i kreneš nezaposlen bit će ti reputacija Sunday, a ako kreneš sa automatic i uzmeš barcu bit će continental/world class. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Imam ogroman problem sa ozlijedama. Igrači mi se masovno ozljeđuju na utakmicama. Jel postoji riješenje za to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Imam ogroman problem sa ozlijedama. Igrači mi se masovno ozljeđuju na utakmicama. Jel postoji riješenje za to? Pa rekao sam ti ja, probaj da im smanjis treninge, nema veze sto se povredjuju na tekmama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted April 17, 2011 Share Posted April 17, 2011 Da treninzi na najmanje i pazi kakvu ti kondiciju imaju igraci pred utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Ja imam pravilo da igraci koji nije povise 95% uopce ne stavlja da igra . Takoder kada krenes u pripreme dok nemas utakmica stavi im treninge(fitnes i strenght) jako visoko tako da se dobro fizicki pripreme . Dok tokom sezone malo smanji intenzitet treninga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Pa meni nikad utakmicu ne počinje igrač sa manjom kondicijom od 95, također čim mu padne spod 80 vadim ga iz igre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Smanji ipak intenzitet treninga na najmanje jer bez obzira na to sto se igraci povredjuju na utakmicama na teskim treninzima se umaraju te su stoga podlozniji povredama na utakmicama :: Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to? Da li da prodam Adija jer je nizak a u prvu postavu ubacim visokog stopera kako bih resio problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 Imam problem. Igram sa Zvezdom i 80 posto golova primam iz prekida. To me strasno iritira. Postoji li lek za to?... Naravno da postoji lek. Uzmi Partizan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts