bojan95 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Neka ode jedan dan na odmor(go on holiday) :: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
francy Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 prvo da se izvinim ako omasi mesto (mada sam zagledao nekih 30min dal nema nesto slicno ) jel postoji opcija da se pocne igra i da se sedi a da se sedi i na klupi kluba i da se bude selektor u isto vreme ? (a to msm da se npr uzme klub iz srbije i da se vodi srbija, klub iz engleske i da se vodi engleska, itd... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Ja to rješavam ovako: Uzmem klub (npr. Arsenal) i onda napravim novog usera koji vodi reprezentaciju (npr. Engleska). Onda tog novog usera povučem iz igre, a ja kao čovjek koji vodi klub apliciram za posao u repki. Nadam se da sam pomogao. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 hvala bojan95,kaze da je uspelo :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea11 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 jeli mi možete reć jeli se moze promijenit jezik na hrvatski ili bosanski,srpski...ako ima molim da mi objasnite ili ako to ima za download...hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Nema nijedan od tih jezika Nece ni imati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Bio je na jednom forumu jedan pokusaj da se prevede na neki od tih jezika no za to treba puno rada . Mislim da je netko bio kontaktirao SI ali samo je ostalo na tome nije se predaleko otislo s tim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 Jednostavno neke stvari je nemoguće prevesti i to je skoro nemoguć posao jer je preobiman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amox94 Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 KOliko smijem ucitat ligi i da mi je data base naravno Large,da mi igra ide normalnom Brzinom"Razumijet me"zna ono nekad Sporo Da ide A ew Moja Konfiguracija Pa preporucitE : AMD Athlon 1.8Ghz RAM:1gb Graficka:Asus Extreme x550 512 MB [mod]http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5383.msg112916#msg112916[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 16, 2011 Author Share Posted March 16, 2011 jeli mi možete reć jeli se moze promijenit jezik na hrvatski ili bosanski,srpski...ako ima molim da mi objasnite ili ako to ima za download...hvala Neke fraze je jednostavno nemoguće prevesti i neke riječi imaju višestruko značenje. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 nadam se da nisam promašio temu... :: Pojavila mi se neka greška na FM-u- XML parsing error-not well-formed(invalid token) at line 1 of sound-cache-mode.xml.reinstalirao sam igru ali ova greška je i dalje tu.jer zna neko šta bih mogao da uradim??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 My Computer 'Tools' 'Folder Options'. Idi na tab 'View' i odaberi 'Show hidden files and folders' Kada to napraviš obriši folder Settings na sledećoj lokaciji: C:\Documents and Settings\<tvoje korisničko ime>\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2011 \Settings Ukoliko imaš Vistu ili Windows 7 radiš ovako: My Computer 'Organize' 'Folder and Search Options'. Idi na tab 'View' i odaberi 'Show hidden files and folders' Poslije toga obriši folder Settings na sledećoj lokaciji: C:\Users\<tvoje korisnički ime>\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2011 \Settings Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 ovo mi se prvi put dogadja... zasto se samo kod Hernandesa u statsima vidi samo koliko je odigrao utakmica i dao golova u ligi..nista kup, continentalna, prijateljske, zuti kartoni i sve ostalo...jel to neki bug samo sa njim ili je problem resiv? prvi put igram sa Palermom, a njega nikad nisam dovodio, pa ne znam... evo kako to izgleda... http://i306.photobucket.com/albums/nn242/belphitj/AbelHernndezProfile_Attributes-1.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 bug je, tako je i kod Kagawe iz borusie :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Taj problem je odavno,valjda su ga ispravili na 11.3.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 11.3 mi je patch...znaci tako ce i da ostane ebga, nista...hvala :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 19, 2011 Share Posted March 19, 2011 Mislim da će tako ostati samo za tu sezonu,sledeće će biti sve normalno,valjda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanjo Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 imam jedan problem ... koristim ovaj novi patch 11.3 ..instalirano preko steam..pokusavao sam ici na local files preko steama i verify chache i defragment al nistanije pomoglo.....kad hocu da odigram utakmicu pojavi mi se crash dump ..football manager 11.3.0f178533 itd itd.. pomazite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 25, 2011 Author Share Posted March 25, 2011 Reinstall. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanjo Posted March 25, 2011 Share Posted March 25, 2011 vec sam reinstalirao ali mi opet isti problem dolazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cry Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Imam pitanje Znaci kupio sam novi komp i na njega instalirao fm 2011 i kada hocu pokrenuit igru nista se ne pojavljuje . Jer je to mozda jer sam negdje vido ili procito nisam siguran da fm ne radi na windows 7 od 64 bita. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 Ne valja ti komp,bolje ga što pre vrati tamo gde si ga kupio i uzmi drugi,zajebali su te drugar P.S. Šalim se naravno,ne znam rešenja za tvoj problem :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zolinho10 Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Ljudi imam problem,kako da mi se pojaca ona ocena za mene (menadzera) Hands on approach jer mi je samo to 35% a ove ostale sve preko 80%... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Kupuj igrace na free,ako ne grijesim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 Netko mi je reko da to nije to, al meni je bila dosta velika kad sam igrače dovodio na free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts