cane corso winer Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Jesi li kupio original ili ...? [gmod]Ne moj da spominjes pirateriju. Ona je strogo kaznjiva, ali vidim da si nov, pa ti je ovaj put oprosteno. ::[/gmod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Mozda je bas u tom bio neki bug.probaj neki drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted March 10, 2011 Share Posted March 10, 2011 Pozdav. Pokusaj da iskljcis sve programe kad igras FM, iskljuci potpuno 3D u Preferences -> Display & Sounds, ako imas prevelike graficke dodatke obrisi ih i obrisi cache fajlove iz FM-a, ako ih ne brises redovno desi se da oce FM da secka, to se i meni desavalo. btw Ne moj da spominjes pirateriju. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Jel imaš dovoljno memorije na particiji gde ti je instaliran fm? Obriši sve grafičke dodatke koje imaš pa probaj onda. Probaj da povećaš virtualnu memoriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Ne mogu da pronadjem opciju kako da mladom igracu postavim tutora, sem sto mi predlozi asistent, pa ako mi neko moze pomoci... [mod]Nemorate za svaki problem otvarati novu temu![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Pogledaj pod private chat -> development :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 kako da postavim tutura za igraca nigdje ne mogu da pronadjem opciju, sem sto mi asistent preporucuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Jel se ti lagano igraš sa mojim živcima? Evo ti i slika kako da to napraviš. [hs width=300 height=300]http://i289.photobucket.com/albums/ll224/dex6/Liverpool015.jpg?t=1299858849[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 ne primaj sve tako srcu, nisam pronasao, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 Oprosti na reakciji, danas mi je užasan dan. Jesi sad našao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelomi Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 jesam, hvala jos jednom :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuberajt Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 igram prvu sezonu sa totenhemom i nije mi jasno zasto moja rezervna ekipa ne sudjeluje u prvenstvu za rezerve.molim za pomoc [mod]Za svaki problem nije potrebno otvarati novu temu![/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 11, 2011 Author Share Posted March 11, 2011 Bruka bre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted March 11, 2011 Share Posted March 11, 2011 rosque igram prvu sezonu sa totenhemom i nije mi jasno zasto moja rezervna ekipa ne sudjeluje u prvenstvu za rezerve.molim za pomoc ti mu odgovoriš Pogledaj pod private chat -> development, a tamo nema ništa povezano sa rezervama, neka sa igračem (tutorial i sl.) hmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted March 12, 2011 Author Share Posted March 12, 2011 Nisam ovarao ovu stranu teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cane corso winer Posted March 12, 2011 Share Posted March 12, 2011 hvala svim dobrim ljudima na pomoci! za modratora:upucujem izvinjenje zbog pomene onog sto nesmeme da pomenem,nuisma znao. ljudi posto sma malo priglup sta vam je to kes fajlovi itd???sve bih da probam ali nemam veze kako. spostovanjem i zahvalnoscu goran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuberajt Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 zadnji sam igrao fm 07.tad mi je rezervni tim prve sezone automatski ucestvovao u nekoj od grupa a druge sezone posalju pozivnicu.sorry zanimalo me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Za brisanje keš fajlova imaš objašnjenje u ovoj temi http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=108.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Pozzz..... Zanima me moze li se snimati video na FM 11 bez programa...... Znaci tipa kao ono f5 itd. Nadam se da ste skontali..... [mod]http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=5383.0[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Kada dodaješ novog managera možeš se spojiti sa Youtube accountom te onda nakon utakmice preko "Upload highlights" opcije uploadati direktno na Youtube. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Kada dodaješ novog managera možeš se spojiti sa Youtube accountom te onda nakon utakmice preko "Upload highlights" opcije uploadati direktno na Youtube. :: E jbg mogu li sad to dodati ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Mozes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Mozes Kako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3r2a Posted March 13, 2011 Share Posted March 13, 2011 Odi na svoj profil (gde su ti ocene) i onda na social network options Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolao Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Jedan moj drugar mi se javio danas,ima problem,naime,registrovao je 25 igraca na pocetku sa Zvezdom,na polusezoni je doveo nekog igraca iz Verdera. to je bio negde 2.jan,a krajnji rok je cini mi se 11.jan ili tako nesto. I kad je stigao taj igrac dobio je vest da treba da bude registrovan,ali kad udje u squad ne moze da deselektuje ni jednog igraca,a ne moze ni da doda tog novog. Kada ide na continue,vraca ga na tu vest i pise must respond. Kako resiti ovaj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts