Debeli Ronaldo Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ako nisi učitao te lige onda ne možeš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Ok. hvala na odgovoru. Zanima me još nešto. Šta predstavlja klauzula u ugovoru igrača koja se zove match higest earner clase ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Znači da će imat plaću kakvu ima tvoj najplačeniji igrač. Npr. vi se dogovorite za 100,000€ godišnje, a najplačeniji igrač ti ima 150k€ onda će i ovom za par dana plaća skočit. A kada dovedeš igrača koji će postat najplačeniji u klubu, onda će plaća pvečati svim igračima s tom klauzulom i bit će jednaka najplačenijem igraču. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Totalno jebena klauzula. Brzo bi me odvela u stečaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Imo sam ja s Dinamom problema, dovedem fenomenalnog igrača kad samo odjednom još petorici ugovori skaču, i to za nekih 50%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ja srećom tu klauzulu nisam koristio u ni jednom ugovor, zato što nisam znao šta znači i sada mi je izuzetnoi drago. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Jer zna neko razlog sto ne mogu da nadjem Iturbe-a imam patch 11,2,1 baza large 2 sezona ucitana mi je Argentina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ja ne znam razlog, al znam da nije šteta što ga nema. Od njega nema koristi, možeš samo da se svađaš...do besvesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Kolko razmaka mogu da trazim novi parents klub? 1.Zatrazim 1 i potpisem i kolko treba da prodje da bi potpisao za 2? 2.Kolko treba da smaram za novi stadion,i kako cu videti kad se napravi? 3.El mogu nekako tim da vodim negde na pripreme na nekoliko dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Totalno jebena klauzula. Brzo bi me odvela u stečaj. Meni u Zvezdi tako u jednom trenutku 6 igraca imalo 160 000 nedeljno, i onda sam dosao u situaciju da 7 puta za redom uzmem LS, i budem u minusu, strasno. Sto se Iturbea tice, sto Unknown kaze, i bolje sto ga nema, ja gori odnos sa igracem od njega nisam imao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Ja kad sam prodao Belaida pola svlačionice bilo zadovoljno odlaskom i rekli su da je on razlog loše harmonije u svlačionici i nešto lošijih rezultata. :pras: A igrao solidno. I prva tekma. Izvadim ga u 80-oj i ovaj se buni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Ok nego gde on igra hteo bih da ga pogledam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Zašto neće da pregovara o produžetku ugovora ? :pras: :pras: :pras: Zašto ? http://www.dodaj.rs/t/z/140/1KI7hbXS/untitled.jpg http://www.dodaj.rs/t/u/O0/4whVmljc/untitled2.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 Ok nego gde on igra hteo bih da ga pogledam? Tijani Belaid - Slavia Prague Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Molim vas neka mi neko pomogne za ono gore!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Koje napisi ponovno sto ti treba :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Kolko razmaka mogu da trazim novi parents klub? 1.Zatrazim 1 i potpisem i kolko treba da prodje da bi potpisao za 2? 2.Kolko treba da smaram za novi stadion,i kako cu videti kad se napravi? 3.El mogu nekako tim da vodim negde na pripreme na nekoliko dana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Kolko razmaka mogu da trazim novi parents klub? 1.Zatrazim 1 i potpisem i kolko treba da prodje da bi potpisao za 2? 2.Kolko treba da smaram za novi stadion,i kako cu videti kad se napravi? 3.El mogu nekako tim da vodim negde na pripreme na nekoliko dana? 1. Ne znam tačno, pretpostavljam oko 6 (+-2) meseci. 2. Ni za ovo ne znam tačno, ali pretpostavljam da će ti biti u BoadRoom-u prikazano kao i za upgrade trenažnih uslova i omladniske škole. Znači, kad ti uprava odobri, verovatno će ti pisati koliko će gradnja trajati i kada će biti završena. 3. Ja pustim asistenta da ugovori prijateljske tekme i to uvek budu utakmice sa timovim iz istog regiona (nekad zapadna evropa (poljska, francuska, belgija), nekad istočna (rusija, rumunija...), nekad severne komšije (mađarska, austrija), tako da kapiram da bi to trebalo da predstavlja pripreme.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 kako da stavim da sam bira? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Team setings i štikliraj pod Assistant Manager Options responsible for arranging friendly matchs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Imam jedno mozda malo mizarno pitanje ali molio bih za pomoc ako nije problem da mi neko prevede sta tacno ovo znaci hands on approach (ali treba mi bas tacno ne priblizno to se nalazi u menadzer profilu?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Koliko često besplatno dovodiš igrače. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 10, 2011 Share Posted February 10, 2011 Hvala dex! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Jel postoji u FM-u opcija da spojim dvije shortliste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted February 12, 2011 Share Posted February 12, 2011 Pa ja koliko znam, to moze. Treba da ides ono import, znas vec, i ubacis prvu i onda opet to samo na tu drugu shotlistu...Tako sam ja sa treninzima radio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts