belpH Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 skontao sam...probao sam sa 1280x1024 i pojavi se...na 1024x768 toga ima ali sa normalnim skinom...posto steklo ima ona side bar...jbg imam crt 19'' i sa vecom rezolucijom je bas bas sitno...nista, ili bez toga ili neki skin koji nije steklo... hvala svima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 imam jedan problem..kad stavim sliku u hs mode i kad posaljem post pokaze mi se neka crtica i kad kliknem na nju pise Loading :help: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Kad hoćeš da staviš sliku idi desnim klikom na informacije o slici i kopiraj taj url koji se tamo nalazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0geE Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Sve selekcije su mi spojene, dakle nema Reserved Squad i U18 kako da podesim? [mod]Nemoraš u svakoj temi postavljat isto pitanje, strpi se i čekaj odgovor. [/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 bok ekipa! ja poceo opet igrati sa 2011! moze mi tko reci imaju li napravljeni dresovi i grbovi klubova, da mogu skinuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 Tu imaš dresove, odaberi neki stil kojit i je najljepši. :: http://www.fm-balkan.com/index.php?board=254.0 A tu grbove. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=3616.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 super, nasao sam, jos samo pitanje, zaboravio sam kako ih instaliram, tj. gdje ih tocno stavljam i sto tocno moram napraviti kada unzipam dresove i grbove naravno hvala unaprijed! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 Ovo si pročitaj. :: http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=3589.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 hvala hm, problem mali, udjem u my documents, sports int... u FM2011 ali nemrem naci graphic niti ista dalje...:-/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 pa napravi... ;-) i nemoj dabl postat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luka2808 Posted January 18, 2011 Share Posted January 18, 2011 ahaaaa ok, hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 18, 2011 Author Share Posted January 18, 2011 Ispravio sam mu. :: Koristi opciju edit/uredi ako imaš nešto nadodati na svoj post, a od kada si postao je prošlo malo vremena. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 Ako zna neko gdje se nalazi ona tema što je Sloba napisao:"Prikazivanje Regena" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4275.msg89676#msg89676 Na ovo misliš? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 19, 2011 Share Posted January 19, 2011 E Hvala ti puno srce.To sam tražio. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladanlt89 Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 Da priupitam za jednu pomoć,savet. Vodim Barselonu.Ona ima prvi tim,Barcelona At i Barcelona U-19. Sad mi je nekoliko dobrih igrača prešlo iz Barcelona U-19 u Barcelona At.Mešutim,šta je problem i šta me zanima.U Barceloni At se uopšte ne igraju utakmice za razliku od Barcelone U-19.Ne mogu ni prijateljske da zakažem.Sezona mi je počela,a neki mladi igrači(Galvan,Vega...) mi statiraju.U opcijama sam im stavio da su na raspolaganju za pozajmicu,ali mi se niko ne javlja i ne želi te igrače.Za prvi tim su mi još mladi,a kad ih vratim u U-19, kažu mi da ne mogu više tamo da igraju.Šta da radim?Imam dosta tu dobrih igrača a ne želim da ih prodam.Oni su zadovoljni.Nudio sam im nekim klubovima na pozajmicu,ali su oni odbijali da idu.Savet? Nadam se da ćeš pročitat ovo pošto sam tek sad vidiotvoj post ako ti niko nije odgovorio evo ti moj odgovor Nemožeš da im organizuješ prijateljske utakmice,jer su oni ustvari posebna ekipa koja ima svog trenera i stručni štab tako da se tebe tu ništa nepita.Samo igrače možeš slat. :: I mene je to isto zezalo kad god sam uzimo real ili barsu pa nakon malo mozganja skotno sam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 20, 2011 Share Posted January 20, 2011 On odavno nije na ovaj forum tako da sumnjam da će pročitat. Ako dođe pogledat' će. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Znam da ovde nema veza sa temom ali moram da postavim pitanje.. Ne radi mi desni klik na desktop niti mogu da krekujem niti da refresujem (osim f5) ni da na pravim novu ikonicu molim vas pomoc... Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Obrati se ovdje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Znam da ovde nema veza sa temom ali moram da postavim pitanje.. Ne radi mi desni klik na desktop niti mogu da krekujem niti da refresujem (osim f5) ni da na pravim novu ikonicu molim vas pomoc... Hvala Kupi novi miš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Nije problem u misu nego u kompu! Mis je nov.. Nece da mi udje ni u control panel ni da brisem igrice,programe preko set program access.... Radi mi desni klik na internetu a na radnoj povrsini ili nege drugde ne.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 kako da napravim u fm-u taktiku sa strelicama..to se moglu u prijasnjim serijalima ali neznam jel se sada moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 30, 2011 Author Share Posted January 30, 2011 Odeš u tactic screen -> gore desno piše tactic i convert to classic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Uprava mi se baš igra sa živcima. Naime, u sezoni 13/14 doveo sam kao slobodne igrače Nemanju Matića i Nenada Milijaša. Prodao sam nekoliko igrača tako da sam u plusu za 3-4 miliona. Problem je nastao kada je agent ponudio Sulejmanija, koji je takođe slobodan igrač. Kada sam video da je slobodan, poželeo sam i njega. On traži platu od 350k€ po sezoni, meni nije problem da to prihvatim al uprava ima neki problem. Naime u Boardroomu, tamo gde se balansiraju pare za plate i TB sam hteo da sve pare prebacim na plate, ali jednostavno ne mogu. Hteo sam da mi je TB O€, a budžet za plate da bude 4-5M€. Međutim neće. Takođe probao sam da tražim od uprave da mi poveća WB, ona me odbila. A makslimalna plata koju mogu da ponudim Sulejmaniju je 8,500€ :lud: po sezaoni, a tim status je key player. Može li neko da mi objasni zašto ne mogu da povećam WB ? Jel to bag ili šta je u pitanju ? http://www.dodaj.rs/t/2v/HF/88IGYRT/untitled.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 30, 2011 Share Posted January 30, 2011 Izvin'te zbog duplog posta, al moram još jednom da postavim isto pitanje. Kako da nateram upravu da mi poveća WB ? Stvar je u tome što su Sulejmanija tražili Tuluz i Fiorentina, međutim posle "10ak dana" ušao sam opet na njegov profil da vidim šta je odabrao i na moje veliko čudo on je odbio oba kluba, sada nema ponudu. Stvar je u tome što bi on meni legao k'o buda li šamar. Zamislite vezni red Sulejmani....Milijaš...Matić...Lazović . . . b r u k a b r e... Ko mi pomogne, dobija pohvalu (kakva ponuda )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts