zlatan Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 ma im'o sam i onda glupi buraz mi izbrise jooj da je bogdo mladji od mene!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 kad napravim svoju ligu neki klubovi imaju under 19 team i reservs team, a neki nemaju ( i to klubovi koje kad igram obično imaju tu ligu) stavia sam da postoje lige za te timove u general od lige... kako napravit za sve klubove da imaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 Najbolje da pitaš Slobu. On voli da čačka po editoru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted January 13, 2011 Share Posted January 13, 2011 u editoru pronađi gdje je taj klub i dolje na kraju imaš opciju za dodavat rezervne timove.da imam instaliran fm bi ti poslikao al nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Imam prevelik problem. Igram sa Zvezdo 2014/15 sezona i kako sam potpisivao mlade regene nisam ni obracao paznju previse kad mi dolaze i sad mi se potrefilo da ce mi njih 7 doci u toku ove sezone,a vec imam nekih 15 stranaca. Sad stvarno ne znam sta cu sa njima tolikim, vec sam 2 poslao u Zemun i 2 sam poslao nazad u Brazil i jedan je nekako dosao do Borca, a sta da radim sa ovim? Ima li neko kakve ideje, ne planiram nijednog da prodam jer su sve ekstra talenti, a 3 stranca smiju igrati u ligi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Nemoj ih registrovat i ubaci ih u druge timove Zvezde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Bune se,a i propada im godina zbog broja nastupa.Treba 56 nastupa da se dobije drzavljanstvo :pras: Odlucio sam da cu da prodam Kermita Erasmusa, jer su mi 2 Argentinca prosto eksplodirala ove sezone,a on nikako da odigra kako treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 14, 2011 Share Posted January 14, 2011 Jbg, malo si se zaigrao... :crvenikarton: Kada radiš prelazni rok, napravi plan. Vidi koliko pojačanja ti treba i za koje pozicije i onda kreni da ih selektiraš. Šta ti znači što imaš u timu 10+ stranaca kad njih pola neće dobiti priliku kakvu zaslužuje. Dakle, kad tražiš pojačanje za neku poziciju i nađeš 3 ekstra talenta, ti kupi samo najboljeg a ne sva 3. Što se tiče trenutne situacije, jedan deo prodaj, deo pozajmi, treći deo stavi u drugi i treći tim, a najboljie 4-5 ostavi u prvom timu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 http://community.sigames.com/showthread.php/250549-CL-Golden-Boot-problem?p=6388023#post6388023 Jel' zna neko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Zbog reputacije kluba i lige ti je to ja msm :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Mito i korupcija. :lud: :lud: :lud: :lud: Kako me naživciralo. :lud: :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 [hs width=300 height=300]http://img828.imageshack.us/img828/6650/vrfb.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Izbriši ovo pa probaj. XP: C:\Documents and Settings\IME KOMPA\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010\settings Vista: C:\Users\IME KOMPA\AppData\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2010\settings :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 [hs width=300 height=300]http://img828.imageshack.us/img828/6650/vrfb.jpg[/hs] I meni se to dešavalo.Mislim da se to dešava,jer imaš u dodacim po dva npr. grba za neki klub ili dresove...Ja sam barem tako rešio,jer sam ostavio po jedan grb,sliku,dres... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 e drugari treba mi mala pomoc....krenuo sam da igram sa steklo skinom i imam jedan problem...kad odem na staff search ne znam kako da podesim da mi se u listi vidi reputacija staff-a(national, continental)...jel to samo zeza kod ovog skina ili ja ne znam da podesim...evo kako to izgleda mada verujem da znate to vec... unapred zahvalan... http://img52.imageshack.us/img52/6626/98691346.th.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ideš u Filter->Create a Filter->Add Condition->Reputation , i izaberi koju želiš. Usput koji su grbovi , jesu Carbon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 15, 2011 Author Share Posted January 15, 2011 Da Carbon logos fmfanboys sajta. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ideš u Filter->Create a Filter->Add Condition->Reputation , i izaberi koju želiš. Usput koji su grbovi , jesu Carbon? jesu, Carbon su... nismo se razumeli...znam ja to da trazim.... nego mislio sam u gornjem redu gde imas, name, club i to, kako da podesim da po defaultu stoji i reputation...ovde: http://img249.imageshack.us/img249/441/92691809.th.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Imam i ja jedan problem. Vezan je za strance. Dva fudbalera ne mogu da se prilagode na moj klub. Jednog sam posleo na par nedelja u domovinu da proba da reši problem, drugom sam obećao da ću mu dovesti nekog zemljaka da mu pomogne. Zanimaju me dve stvari, kako igrači reaguju kada ako se ignoriše ovaj problem i kako se još može rešiti (a da se ne šalje igrač kući ili da se ne dovodi njegov neki sunarodnjak koji bi mu pomogao (meni je u zvezdi problem da gomilam strance, zato me zanima) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 15, 2011 Share Posted January 15, 2011 Ima li tema igdje za ove Carbon Logose? Stefane , nema na čemu. :: unknown probaj da ih uveseljavaš npr. poslije utakmice da su odlično odigrali , ili tako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 http://www.footballmanagerfanboys.net/discussion/topic/750-cts-carbon-logos/ :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 A nema Europa Mega Pack ili? Ne vidim ga ovdje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
belpH Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 A nema Europa Mega Pack ili? Ne vidim ga ovdje. skroluj dole na kraj posta i videces megapack...ja sam skinuo odatle...i pogledaj izmenu na mom postu...nismo se sporazumeli, nazalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 skroluj dole na kraj posta i videces megapack...ja sam skinuo odatle...i pogledaj izmenu na mom postu...nismo se sporazumeli, nazalost Pa to nema ni na normalnom skinu ja mislim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted January 16, 2011 Author Share Posted January 16, 2011 Ima, morate iamti veću rezoluciju, a ne ovu minimalnu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts