Poslednji boem Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Zna li neko kako da u Editoru namestim organizaciju za neko takmicenje, imam genijalnu ideju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ersguterjunge Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 evo ovako,potpisao sam jednog igrača unatoč tome što nije dobio radnu dozvolu u engl.premiershipu,zanima me sta ce dalje biti oce na pocetku iduce sezone dobiti dozvolu ili kako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 To zavisi od nastupa za reprezentaciju Ja mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 evo ovako,potpisao sam jednog igrača unatoč tome što nije dobio radnu dozvolu u engl.premiershipu,zanima me sta ce dalje biti oce na pocetku iduce sezone dobiti dozvolu ili kako Tako je,to zavisi jer je igrač odigrao dovoljno utakmica za reprezentaciju. Kada određeni broj utakmica odigra onda dobiva tu dozvolu,ako neće dobit ove sezone trebao bi sigurno dobit iduće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 A što ako nije reprezentativac? ersguterjunge pogledaj si pod feerder teams, sigurno imaš neku ekipicu iz Belgije ili Nizozemske, Šalješ tog igrača na posudbu sve dok ne dobije državljanstvo(mislim da je 3 godine) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ersguterjunge Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 A što ako nije reprezentativac? ersguterjunge pogledaj si pod feerder teams, sigurno imaš neku ekipicu iz Belgije ili Nizozemske, Šalješ tog igrača na posudbu sve dok ne dobije državljanstvo(mislim da je 3 godine) Poslao sam ga na posdbu,vidit cemo kakav ce biti razvoj situacije ,hvala ekipa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Jel zna netko kako popravit lack of discipline. Često mi se javljaju igrači da su nesretni zbog pomankanja discipline, ja im kažem da ću poradit na tome, al neznam kak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Pa recimo budi strozi kod kaznjavanja igraca kada dobiju crveni karton i kada nedolaze na treninge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Dolaze na treninge, dobio sam jedan jedini crveni u sezoni, nije valjda zbog toga, moral je visok, nanizo sam 11 pobjeda, rotiram tako da svi igraju,... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Da priupitam za jednu pomoć,savet. Vodim Barselonu.Ona ima prvi tim,Barcelona At i Barcelona U-19. Sad mi je nekoliko dobrih igrača prešlo iz Barcelona U-19 u Barcelona At.Mešutim,šta je problem i šta me zanima.U Barceloni At se uopšte ne igraju utakmice za razliku od Barcelone U-19.Ne mogu ni prijateljske da zakažem.Sezona mi je počela,a neki mladi igrači(Galvan,Vega...) mi statiraju.U opcijama sam im stavio da su na raspolaganju za pozajmicu,ali mi se niko ne javlja i ne želi te igrače.Za prvi tim su mi još mladi,a kad ih vratim u U-19, kažu mi da ne mogu više tamo da igraju.Šta da radim?Imam dosta tu dobrih igrača a ne želim da ih prodam.Oni su zadovoljni.Nudio sam im nekim klubovima na pozajmicu,ali su oni odbijali da idu.Savet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ja ih u takvim slučajevima šaljem u feeder ekipu, a ako imam dosta tih igrača onda tražim upravu još jednog feedera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Da priupitam za jednu pomoć,savet. Vodim Barselonu.Ona ima prvi tim,Barcelona At i Barcelona U-19. Sad mi je nekoliko dobrih igrača prešlo iz Barcelona U-19 u Barcelona At.Mešutim,šta je problem i šta me zanima.U Barceloni At se uopšte ne igraju utakmice za razliku od Barcelone U-19.Ne mogu ni prijateljske da zakažem.Sezona mi je počela,a neki mladi igrači(Galvan,Vega...) mi statiraju.U opcijama sam im stavio da su na raspolaganju za pozajmicu,ali mi se niko ne javlja i ne želi te igrače.Za prvi tim su mi još mladi,a kad ih vratim u U-19, kažu mi da ne mogu više tamo da igraju.Šta da radim?Imam dosta tu dobrih igrača a ne želim da ih prodam.Oni su zadovoljni.Nudio sam im nekim klubovima na pozajmicu,ali su oni odbijali da idu.Savet? E ovo i mene interesuje. I ja bih hteo da pošaljem u neki superligaški tim moje talente al jednostavno niko nije zaintersovan za njih. Vešović, Ćosić su mi prošle godine bili više manje standardni, pogotovo Ćosić. Ove godine je konkurencije dosta pojačana, i oni se baš i neće naigrati u prvom timu. Moje filijale su Kozara (3 ili 4 igra), Sopot (3 liga) i Obilić (5 ili 6 liga). Ti klubovi nisu na njh, tamo šaljem samo manje talentovane klince. Upravi sam rekao da proba da nađe neku novu filijalu, međutim mutavi Adžić nije sposoban ni to da uradi. Imam još nedelju dana do kraja prelaznog roka, pa bih hteo negde da ih pošaljem. A ne znam kako kad niko iz suprelige ili bar prve lige nije zainteresovan. Mogu da ih pošaljem u werder, lacio, romu (npr) ali koja svrha kad ni tamo neće videti prvi tim. Dakle ima slično pitanje kao i Target, kako da nateram klubove iz svoje lige da se zainteresuju na nijh ? Naravno, probao sam offer to clubs (laon), al nije pomoglo. Imam i još jedno pitanje, šta je bolje za talenta. Da igra u drugom timu ili da ide na pozajmicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ja ih u takvim slučajevima šaljem u feeder ekipu, a ako imam dosta tih igrača onda tražim upravu još jednog feedera. Pa naravno da sam i to pokušavao.Samo smešno je što Barselona nema Feeder.Ja tražio feeder klub.Nisu mi dali ...A kao feeder klub tretiraju Barcelona At ...A uopšte nema utakmica.Nije mi jasno da nemaju nijedan odgovor koji feeder klub na moje insistiranje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Jesi učito Secundu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Nisam Sigurno je to fora.Da igraju u drugoj ili čak trećoj Ligi.A to se ne može naknadno promeniti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Neznam, al znam da Barcelona At. inače igra u Secundi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Uprava mi je prekunula nadogradnju training i youth facilities. Posle izvesnog vremena ja sam opet tražio da unaprede youth (nakon plasmana u LŠ, i zarade od 7mil€) i oni su prihvatili. E sad meni nije jasno zašto rade ispočetka sve kada je od prošlih ostalo manje od mesec dana radova ? Zna li neko ? Kada tamo u razgovoru sa njima budem dobio mogućnost da tražim i za training želeo bih da samo završe prethodni posao, da ne bi čeko celu sezonu... http://d.imagehost.org/t/0381/untitled_4.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Jel možda zna tko zašto kad idem igrat utakmicu,igrači stoje kao na početku tekme a komentator prenosi?! Evo sad sam pobjedil 5:1 niti jedan gol nisam vidio,jel to zato jer sam patch stavio novi?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Mozda si stavio only commentary? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Ma znao bi da je to,jednostavno od kad sam stavio onaj drugi patch nekako je drukčiji i sporiji fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Koji 11.2.0 ili 11.2.1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creep Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Koji 11.2.0 ili 11.2.1? 11.2.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 I meni sporije radi, ali mogu da gledam utakmice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBoki Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Meni se u jednoj tekmi dogodilo da mi ide samo commentary i prikazuje se samo teren (bilo je podešeno na key i imam 11.2.1). Nakon sto je prošlo cca. 30 minuta igrači su se "pojavili" i sve je opet bilo ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Meni se desilo jednom, ali sam stavio pauzu, pa sam stavio play i onda sam mogao da gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts