miljann995 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 zaboravio sam jos nesto a jel zna neko mozda kako da dam skautu zadatak da trazi po brazilskoj ligi ili tamo negde posto u regionima nemam ameriku a u drzavama nemam brazil moras da nadjes nekog scouta koji poznaje brazil, imas kod scouta tacno koje drzave poznaje koliko...i pronadji nekog ko poznaje brazil i posalji ga. Meni se to nije desavalo, ali mislim da je do toga :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 i ja isto mislim i isao sam na transfer centre i stavio sam da trazi scaute brazilske nacionalnosti i bilo kog od njih sto sam pokusao da dovedem pisalo mi je da nisu zainteresovani da dodju u moj klub a igram sa crvenom zvezdom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljann995 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 i ja isto mislim i isao sam na transfer centre i stavio sam da trazi scaute brazilske nacionalnosti i bilo kog od njih sto sam pokusao da dovedem pisalo mi je da nisu zainteresovani da dodju u moj klub a igram sa crvenom zvezdom pa onda jednostavno ne zele da dodju u klub.. idi na search, i stikliraj ''ask assistent to filter out unrealistic targets'' i onda ce da ti se izbace samo igraci koji zele da dodju u tvoj klub, malo je primitivan nacin, ali sta ces :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ok hvala ti puno na pomoci i samo da kazem ja igram sa zvezdom u prvoj sezoni sam bio drugi partizan je osvojio titulu sa 10 bodova vise od mene a sada sam zadrzao tim od prosle godine i ne bedim nikog iz jsl manje od 5:0 samo zadrzite klub 2 sezone i nece imati jaci klub od vas toliko od mene...pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 pa onda jednostavno ne zele da dodju u klub.. idi na search, i stikliraj ''ask assistent to filter out unrealistic targets'' i onda ce da ti se izbace samo igraci koji zele da dodju u tvoj klub, malo je primitivan nacin, ali sta ces :: brate gde na search ajde malo mi bolje objasni nigde nemogu da nadjem to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miljann995 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 imas gore...pored ikonice one kucice, tvoje ime u fm-u...kliknes tu i ides search, pa onda players...i onda ti se otvori novi prozor i dole levo imas da stikliras to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 znam gde je to search i sve ali nzm sta da stikliram pojma nemam nigde nevidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted December 18, 2010 Author Share Posted December 18, 2010 Ziga koristi opiju uredi/edit(kartica sa olovkom pored tvog posta desno) ako imaš nešto nadopisati, meni je prerano za sređivanje ove teme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Imam Rusku verziju,el mogu da je prevedem na engleski i kako da ubacim pach 11.2.1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vrag Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Imam Rusku verziju,el mogu da je prevedem na engleski i kako da ubacim pach 11.2.1 ? Mislim da se patchevi za rusku verziju rade posebno, potrazi malo po netu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 samo upiši na google football manager patch, na prvoj stranici češ ga nać prijevod češ nać tako da na google upišeš football manager 2011 language pack, mislim da me preusmjerio na pirate bay :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 imaces dosta problema sa ruskom verzijom,veruj mi govorim iz iskustva. "Kupi" englesku verziju,ne treba ti prevod,skidas zvanicne peceve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 nemaš originala al to nije piraterija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Ako je piraterija brisite moj post! Gde moze da se nabavi original posto u mom gradu nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iBoki Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Imaš preko Steama, trenutno je na 30% popusta (35€). :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 jer mi moze neko malo detaljnije objasniti kako da ukljucim da vidim sve igrace samo mi recite sta treba da promenim i gde? Da ne bi morao ucitavati sve lige? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 evo sale sve ti tu piše :: http://www.fm-base.co.uk/forum/f108/huge-database-option-t50851.html nadam se da s ovim linkom ne kršim pravila foruma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 jer mi moze neko malo detaljnije objasniti kako da ukljucim da vidim sve igrace samo mi recite sta treba da promenim i gde? Da ne bi morao ucitavati sve lige? Imaš i ovo http://fm-balkan.com/index.php?topic=277.0 Pisao sam za prošli fm ali radi dobro i na ovom. Ja bez toga ne počinjem igru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 hvala obojici uspeo sam :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 I ja sam ubacio sam oba dva videcemo kako ce da radi Hvala skidam kapu skipper za ovo sto si uradio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurky Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Evo moj prvi post, pa neka bude ovdje. Ovako, Imam problemčić! Juće sam si stavio neke nove grafičke dodatke, tipa dresovi, skinovi, grbovi i sad mi se FM jaaako sporo učitava. Dal neko zna, do čega je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Pa sporije je ,jer si verovatno ubacio puno grafickih dodatak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurky Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ne znam, evo već mi 20 minuta piše : ''Processing, please wait'' . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ne znam, evo već mi 20 minuta piše : ''Processing, please wait'' . A ja sam ukapirao da ti sporije pokrece FM.Ne znam ona sta je u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Ne znam, evo već mi 20 minuta piše : ''Processing, please wait'' . Moras da ubacis pec: http://fm-balkan.com/index.php?topic=4296.0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts