juanes Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Trebam pomoc za online igranje ne mogu se spojit nikako. Sve dobro uradim imam najnovji patch i hamaci, nije ruska verzija, ja upisem npr od ventusa onaj id od hamacia i nista mi ne bude..i onda odem new game i vratim se u join netvork i ima ID od njega, ja kliknem na njega i pojavi mi se [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3M/131/1xO9AAT4/ss.jpg[/hs] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Trebam pomoc za online igranje ne mogu se spojit nikako. Sve dobro uradim imam najnovji patch i hamaci, nije ruska verzija, ja upisem npr od ventusa onaj id od hamacia i nista mi ne bude..i onda odem new game i vratim se u join netvork i ima ID od njega, ja kliknem na njega i pojavi mi se [hs width=300 height=300]http://www.dodaj.rs/f/3M/131/1xO9AAT4/ss.jpg[/hs] auuu isti sam problem imao ja kad sam igrao sa Bojanom.Dva dana smo se zezali oko ovog,ali smo nekako uspeli da odigramo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 I kako ste rijeslili, jel indenticno kao i meni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Obojica smo reinstalirali hamachi i skinuli poslednju verziju.Onda smo uspeli.Mislim da je tako nekako bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Obojica smo reinstalirali hamachi i skinuli poslednju verziju.Onda smo uspeli.Mislim da je tako nekako bilo znaci moram uninstal hamaci i ponovo instal...imam najnoviju verziju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Znaci vjerojatno nemate isti patch :: Ako nije do toga onda probajte sa re-installom hamacia i resetanjem internetskog modema . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Tako nama uspelo.Mada smo i pre toga imali oboje isto poslednje verzije, ali onda je uspelo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted December 13, 2010 Share Posted December 13, 2010 Znaci vjerojatno nemate isti patch :: Ako nije do toga onda probajte sa re-installom hamacia i resetanjem internetskog modema . i ja i ventus najnoviji imamo ...to smo rijeslili smao jos znaci vidit slucaj hamaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Niko vise nema ideje za moj problem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Sad on ima opciju da bira koji ce klub. Probaj kad ti ponude to, kucaj u search neki klub, pa ako imas pick from affilate.. To sam i ja odmah pomislio ali nema :lud: Stvarno ne znam sta cu :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 treba mi pomoc? jel moze neko da mi kaze jel ima mozda neki patch ili bilo sta da nemoram da izlazim iz igrice kada sejvujem nesto...znaci ja sejvujem i kada zavrsi pise mi neshto i ima opcije retry i quit ako zna neko gde mogu da skinem ovo neka mi posalje na PP....hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 treba mi pomoc? jel moze neko da mi kaze jel ima mozda neki patch ili bilo sta da nemoram da izlazim iz igrice kada sejvujem nesto...znaci ja sejvujem i kada zavrsi pise mi neshto i ima opcije retry i quit ako zna neko gde mogu da skinem ovo neka mi posalje na PP....hvala Kupi original ili idi Continue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 ma kakav original ja sam 10-ku igrao isto ovako samo mi je jedan drug skinuo nesto i nisam vise morao da izlazim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 ps:zaboravio sam jos nesto kada igram i prodje neko vreme i pojavi mi se nesto gde imam samo opciju close i moram da izadjem iz igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Zabranjeno piratiranje na ovom forumu! Procitaj pravila :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 onda obrisite ove moje predhodne postove da nebi bilo nekih problema nisam znao izvinite jbg weee cini cuda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran1988 Posted December 14, 2010 Share Posted December 14, 2010 Može neko da mi objasni kako da napravim jednu reprezentaciju od svih balkanskih država da se zove Jugoslavija? Unaprijed hvala. [mod]Korištenje caps locka se smatra kao vikanje, a to ne priliči civiliziranom forumu.[/mod] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Pitaj Slobu Grobara. On će ti najbolje objasniti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 MOZE NEKO DA MI OBJASNI KAKO DA NAPRAVIM JEDNU REPREZENTACIJU OD SVIH BALKANSKIH DRZAVA DA SE ZOVE JUGOSLAVIJA UNAPRED HVALA I nemoj ubuduće pisati velikim slovima-Tako je u pravilima, i mi ostali se pridržavamo toga, pa gledaj ubuduće da ne pišeš. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 imam jedno pitanje jel zna neko mozda kako da mi se vide sve ocene kad gledam nekog igraca iz drugih klubova ali da mogu to da promenim u toku igre posto sam zaboravio da to unstikliram ae ako neko zna neka mi kaze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Ne može.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ja inace uzmem njegov skauting,pa vidim sve ocene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Može i tako..moraš da ga skautiraš da bi video ocene.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ok hvala vam puno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziga15 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 zaboravio sam jos nesto a jel zna neko mozda kako da dam skautu zadatak da trazi po brazilskoj ligi ili tamo negde posto u regionima nemam ameriku a u drzavama nemam brazil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts