willy Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 aa. Nisma bash skontao . sve pokusavam al nikako.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni Posted August 10, 2011 Share Posted August 10, 2011 http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=4021.0 Vidi odavde da li mozes nekog dovesti. A imas teme kupiti prodati igraca i trebam igraca u istom pod forumu. A evo probaj i ovde nekog igraca naci. http://www.fm-balkan.com/index.php?topic=3598.0 Ako me nesto nisi razumeo,samo reci,ovo je sto se tice foruma,a u igrici kao sto sam naveo imas onu opciju player search,ako ne znas gde je napisacu ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Dali neko zna kako u Editoru da promenim ono za Ruske klubove da mogu samo da imaju 6 stranaca u startnoj postavi,hteo bih da nemaju tako nego kao i u nemackoj ? Ili da bar igraci iz nekih drzava ne budu stranci u Rusijii ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Dali neko zna kako u Editoru da promenim ono za Ruske klubove da mogu samo da imaju 6 stranaca u startnoj postavi,hteo bih da nemaju tako nego kao i u nemackoj ? Ili da bar igraci iz nekih drzava ne budu stranci u Rusijii ? Moras da napravis "new nation rules" Znas li kako se to radi ? Nije tesko, sam mozes da shvatis, ako ne, tus sam da pomognem. Dalje, ides na transfer rules i work permit rules i tamo dodajes pravila o transferima i koliko stranaca moze da igra u postavi i slicno. Ako mozes sacekati do veceras, napravim ti ja DB kakav hoces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Jel zna netko zašto u U21 reprezentaciju mogu pozvati igrače koji imaju 21 godinu, a u U19 nemogu one od 19? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 To zavisi kog datuma su rođeni ja mislim, ima na FM pogledaj u pravilima pa vidi, piše ti od kog do kog datuma smiju da budu regisrtrovani ili pozvani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Piše da nesmiju imat više od 19 godina, al nedaju ni onima koji imaju 19. U U21 piše da nesmiju imat više od 21 godine, i igraju oni sa 21 godinom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ling^2 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Piše da nesmiju imat više od 19 godina, al nedaju ni onima koji imaju 19. U U21 piše da nesmiju imat više od 21 godine, i igraju oni sa 21 godinom. Bag. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiz™ Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 U21 i U19 znaci Under=ispod 19 i 21 znaci nemogu igrat oni koji imaju 19 i 21 nego moraju imat manje od toliko :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Aj još jednom pročitaj pitanje da ga ja ne pišem još jednom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 12, 2011 Share Posted August 12, 2011 Pa ovo je nevjerojatno. Ozlijedi mi se prvi strijelac na mjesec dana. Vrati se, ozlijedi u prvoj tekmi i ponovno ga nema 2 mjeseca. Ozlijedi mi se najbolje lijevo krilo, vrati se nakon mjesec dana odmah ozlijedi ponovno. Ozlijedi mi se drugi glavni strijelac, vrati se i ozlijedi odmah na 3 mjeseca. Pa nevjerojatno. I to u najgorem mogućem trenutku, 8 kola prije kraja ozljeđeni mi glavni strijelci u momčadi i to na dugo vremena, usput su drugi i treći strijelci lige. Eh da zaboravio sam spomenuti da je na višemjesečnoj ozljedi i drugi MC kojeg sam platio 96 milijuna. Hebeni sam baksuz!! Inače mi se ne ozljeđuju previše igrači, imam suepr fitness trenere, al suparnički igrači mi praktički tuku moje igrače, na apsolutno SVAKOJ tekmi mi se ozlijedi bar jedan igrač. Evo, poharan sam ozljedama...... http://imageshack.us/photo/my-images/696/englishpremierdivisionsx.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabo95 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 imam i ja problem....kad ocu da patchujem 11.1 pise mi da je u igrici noviji patch,pokusam ja i sa 11.2 i isto,onda pokusam sa 11.3 sve lepo,udjem u igricu i tu pise database version 11.0 -.-... kako i zasto? Igram FMrussian al skino sam prevod tako da mi je isto...dal je do toga mozda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dex6® Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 Mislim da moraš skinut ruski patch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted August 13, 2011 Share Posted August 13, 2011 mora ruski patch... :: jer postoji Ruska verzija FM-a,ali ne piratska...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Jel zna netko što je uzrok čestom ozljeđivanju igrača na treningu i na tekmama? Možda prejaki workload na treningu? Jer imam fenomenalne fitnes trenere a i trening strenght nije loš. Prije mi se igrači uopće nisu često ozljeđivali a sad odjednom u drugom dijelu prošle sezone pomor igrača, i sad 4 dana prije nove sezone ozljede mi se na treningu prvi napadač, prvo lijevo krilo i prvi golman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Možda u zimskoj pauzi nisi igrao prijateljske utakmice pa su igrači neuvežbani i skloniji povredama i padu forme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Igram u Premier Ligi tako da nemam zimske pauze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 i'm unhappy with the way zlatan ibrahimovic's has been treated recently and my team mates-know how i feel moze mi reci sta to znaci jer mi enkoliko igraca je ovo reklo i unhappy su i zele iz kluba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joso1000 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Nesretni su kako si se ponašao prema Zlatanu, doslovno. To je meni retardirano, ono, ja sam gazda ja sam ovdje glavni i tretiraću igrače kako ja hoću. Stavi ih na listu, pokaži ko je glavni, proći će ih pa će tražit da ih makneš sa liste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patooo7 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 ok hvala :cast: :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spavljin Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 A je l' zna neko razloge zbog kojih bi mogao Chicharito da nazaduje. Padaju mu ocene. Pre svih finishing i pace. Mlad je, nisam ga mucio treninzima a i igra stalno. On i Berbatov su mi cesca startna postava nego Rooney i Berbatov jer mi je Rooney bio povredjen pa ne moze bas najbolje da udje u formu. P.S. A kako jos da saljem igrace na pozajmice da steknu iskustvo? Znam za feeder club ali tu mi je samo Derby i Antown. Stavim igraca na Loan listu i ponudim ga za dz uz 10% plate i niko ga nece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice-T Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 Reci mu da mora se poboljsat na treningu, reci mu da ako se nepobolsa na treningu da ces ga stavit na transfer list... probaj ga prebacit u reservers... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabo95 Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 a jel moze neko da mi da te peceve za ruski fm al da su ispravni...posto ja ovde trazio i pola njih nisu ispravni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 14, 2011 Share Posted August 14, 2011 A je l' zna neko razloge zbog kojih bi mogao Chicharito da nazaduje. Padaju mu ocene. Pre svih finishing i pace. Mlad je, nisam ga mucio treninzima a i igra stalno. On i Berbatov su mi cesca startna postava nego Rooney i Berbatov jer mi je Rooney bio povredjen pa ne moze bas najbolje da udje u formu. P.S. A kako jos da saljem igrace na pozajmice da steknu iskustvo? Znam za feeder club ali tu mi je samo Derby i Antown. Stavim igraca na Loan listu i ponudim ga za dz uz 10% plate i niko ga nece. Squad->move to affialate il slicno i biras gde ces. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabo95 Posted August 15, 2011 Share Posted August 15, 2011 e pa sad stvarno ne razumem...odigram 3 kolo kvalifikacija za ligu evrope protiv dinama tbilisa pobedim prvu 1-0 drugu 5-1 i nista se ne desava...ni 4 kolo ni nista...pise mi important dates in september da trebam da registrujem igrace i da treba da bude draw za grupu...i nista se ne desava..niko ni ne ida u ligi evrope...do cega je to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts