Lord Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Trebate pomoć? Na pravom ste mjestu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Nadam se da nisam fulio temu................zanima me hoce li full versia morati biti preko steama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Nadam se da nisam fulio temu................zanima me hoce li full versia morati biti preko steama Morace ako kupis tj kad kupis original igru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Morace ako kupis tj kad kupis original igru A ako nekupim orginal vec piratsku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 A ako nekupim orginal vec piratsku ? Nece morati, kao i svaka igrica. Al ipak kupi original :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Pa što da kupuje orginal igricu samo da ne bi imo kreka, može kupit istu tu igricu za jeftinije pare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ja imam originale FM 08 i 10. I mogu reći da NEMA crash dumpova i sličnih sra*a, a ako se i kojim slučajem dogode, samo pošalješ sejv i oni ti ga odmah poprave. To ćeš sa pi***om teško dobiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Odoste u off, vratite se temi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kova Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Prvo, pozdrav svima. Drugo, imam jedno pitanje. Stvarno ne znam zasto se ovo desava. Probao sam i sa vanila i sa jagoda verzijom. Kad kliknem na igraca, pojavi mi se ovo i posle par sekundi me izbaci iz igre. Kad ponovo upalim, ponovo se to desava. Inace, apdejtovao sam directX. Imam odgovarajucu konfiguraciju, sad ne znam do cega je. Ako neko zna, nek mi odgovori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Jel ti ukljucen steam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kova Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ne igram preko steama. Nemam ga instaliranog uopste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Prvo defragmentiraj disk, pa očisti od virusa... To probaj, a ako ne upali, onda stvarno ne znam što je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ne znam u cemu bi mogao biti problem, prijavi gresku ovde: http://www.footballmanager.com/demo , imas dole Having problems with demo pa tu klikni i prijavi gresku. Edit: prvo uradi ovo sto je Ruf rekao, pa posle ovo sto sam napisao gore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gerrard_ Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Pa što da kupuje orginal igricu samo da ne bi imo kreka, može kupit istu tu igricu za jeftinije pare... Govorim zato sto je piraterija zabranjena i svaka prica na forumu o njoj :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kova Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 @ Ventus i Ruf Hvala Vam, resio sam problem brisanjem foldera 'Settings' iz picke materine. Zavucen negde u C, ne znam ni sam kako sam dosao do njega. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 A ako nekupim orginal vec piratsku ? Neće ti biti ništa. Pazi, ja sam samo crash dump imao kada sam preko editora pravio lige i to ne uvek, samo puno kada nameštam a kada mi je čist fm bez liga preko editora ni jedan, jedini put mi nije bio crash dump. Jedino što mi se po nekada pojavi jeste invalid token ali to rešim sa mojim backup sejvovima. Ventus@ Ja nemam isti problem kao kova, ali meni posle 3-4 utakmice po nekada samo i iz čista mira izađe iz igre. To mi je zato što se igra preko steama siguran sam ali opet nervira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Izvinjavam se na duplom postu ali sada ja imam taj problem, ustvari ne isti kao on jer ja imam crash dumps i to kada stisnem na profil igrača kao i on pitao sam na SI forumu dok čekam odgovor možda neko od vas zna. Defragmentovao sam disk (ili kako god da se kaže) ali mi je opet isto čim loadiram sejv dogodi se crash dumps. Nadam se da je to samo na demu i da takav problem neću imati na full. Što je najveći problem čim obrišem folder crash dumps i opet uđem u igru isto mi se dogodi. :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 nadam se da nisam temu promasio ali jel neko moze da mi objasni kako da stavim SS ? hvala vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 nadam se da nisam temu promasio ali jel neko moze da mi objasni kako da stavim SS ? hvala vam Mogu ja. Dok si u igri stisneš alt+f9 i skrin ti se sačuva na sledećoj lokaciji: my documents/ sports interactive / football manager 2011 demo/ screenshots i onda prvo odeš na neki sajt gde se uploaduju skrinovi, recimo www.dodaj.rs ideš browse nađeš skrin i stisneš dodaj kada se slika uploaduje samo kopiraš drugi link po redu na forum i to je to. Ima i drugi način, alt + print screen i nalepiš u paint pa sačuvaš i isto uploaduješ na neki sajt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MILIVOJE CIRKOVIC Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 hvala ti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Jel treba ista konf. ko i za full version posto mi ova demo moze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Kolko ja znam treba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Jel treba ista konf. ko i za full version posto mi ova demo moze Treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 To volim znaci moze mi WEEEER A na ovom demo mozes samo uzeti england teams i scotland jel tako ili se varam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Ovisi koju si verziju skinuo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts