Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ja mislim da ce drugoplasirani tim u kvalifikacije za Ligu Sampiona a ti ides direktno u grupnu fazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Nemogu vjerovat da sam uzeo Ligu Prvaka, FM me stvarno iznenaduje iz dana u dan. Definitivno se nisam nadao. Svaka cast svim igracima, ali prije svega Rene-u "Isusu" Adleru i Wellitonu "Bogu". http://i911.photobucket.com/albums/ac317/Blade_076/ScreenShot.jpg Svaka cast :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ja mislim da ce drugoplasirani tim u kvalifikacije za Ligu Sampiona a ti ides direktno u grupnu fazu ako je super liga 12. na listi onda je tako,a treći,četvrti i pobednik kupa idu u Evropa ligu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Unique :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Svaka Cast unique Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Dobijen Chelsea svaka ti cast Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Ja mislim da ce drugoplasirani tim u kvalifikacije za Ligu Sampiona a ti ides direktno u grupnu fazu ja sam svakako direktno otišao u lš nevezano za prvenstvo. direktan plasman mi je omogućilo osvajanje lige evrope. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Mislim da ti to nije omogucila Liga Europe nego povecanje koficijenta lige posto koliko znam ako uzmes LE nisi obezbedio LS primer Atletico Madrid u realnosti ove sezone a Liverpul je 2005 uzeo Ligu Sampiona a bio 5 u ligi sto je znacilo da nece ici u LS ipak bunili su se i dozvoljeno im je da krenu od 1 kola kfalifikacija :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adi13 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Unique svaka čast... :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzeljevic.djordje Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/183737_1551759521998_1475439042_31193800_5577063_n.jpg Pošto volim slabije klubove,uzeo sam FK FAP,i kao što na slici vidite plasirao se u finale kupa a i u prvenstvu sam prvi za sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Kazi mi jel koristis cit ili new manager?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzeljevic.djordje Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Verovao ili ne,ne koristim nista,a ne znam ni kako,jednostavno u kupu je tako bilo da su zvezda i partizan igrali kvalifikacije i ispali od slabijih ekipa,a ja sam dobijao lake protivnike,sreca je tu najvise uticala da se nadjem u finalu,a imam i solidnu ekipu... Da nesto od toga koristim vec bih postavljao kako osvajam ligu sampiona... Opaska moderatora: Koristi upciju edit/uredi umjesto da pišeš 2 posta zaredom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Svaka cast na rezultatu samo se sledeci put potrudi ako ti nije problem da ne spemujes za dzabe tacnije da ne pises 2 posta jedan za drugim mogao si sve u jednom napisati :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Smajl govori tisucu rijeci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denny Crane™ Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Verovao ili ne,ne koristim nista,a ne znam ni kako,jednostavno u kupu je tako bilo da su zvezda i partizan igrali kvalifikacije i ispali od slabijih ekipa,a ja sam dobijao lake protivnike,sreca je tu najvise uticala da se nadjem u finalu,a imam i solidnu ekipu... Partizan i Zvezda ne igraju kvalifikacije u kupu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Verovao ili ne,ne koristim nista,a ne znam ni kako,jednostavno u kupu je tako bilo da su zvezda i partizan igrali kvalifikacije i ispali od slabijih ekipa,a ja sam dobijao lake protivnike,sreca je tu najvise uticala da se nadjem u finalu,a imam i solidnu ekipu... Da nesto od toga koristim vec bih postavljao kako osvajam ligu sampiona... Opaska moderatora: Koristi upciju edit/uredi umjesto da pišeš 2 posta zaredom. Samo sam bita bzvz a mozes li da mi das ss svih tvojih utakmica u kupu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Verovatno ima neki pec ubacen za nize lige, pa su mozda pravila menjana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
visoki Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Stefane i Ventus vjerojatno misli na Europu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Verovao ili ne,ne koristim nista,a ne znam ni kako,jednostavno u kupu je tako bilo da su zvezda i partizan igrali kvalifikacije i ispali od slabijih ekipa,a ja sam dobijao lake protivnike,sreca je tu najvise uticala da se nadjem u finalu,a imam i solidnu ekipu... Da nesto od toga koristim vec bih postavljao kako osvajam ligu sampiona... Opaska moderatora: Koristi upciju edit/uredi umjesto da pišeš 2 posta zaredom. Jesi li ti iz Milanovca kad imaš Metalčev avatar? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzeljevic.djordje Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 zasto je bitno odakle sam,a ss cete dobiti sutra,tacno je stavio sam patch i pravila su se promenila,C. Zvezda je ispala od Zaplanjca,ako treba nacicu i koji patch sam stavio,ne volim kad neko omalovazava uspeh pa makar on bio i u fm-u ___ I nemam vise drugi tim i omladince zbog tog patch-a... http://img406.imageshack.us/img406/2746/serbiancupinformationst.png Na linku iznad je iz polufinala,ako mislis da koristim to sa 2 menadzera valjda bi onda imena oba tima bila plava. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 zasto je bitno odakle sam... Ja sam iz Milanovca pa tražim moje zemljake Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 zasto je bitno odakle sam,a ss cete dobiti sutra,tacno je stavio sam patch i pravila su se promenila,C. Zvezda je ispala od Zaplanjca,ako treba nacicu i koji patch sam stavio,ne volim kad neko omalovazava uspeh pa makar on bio i u fm-u ___ I nemam vise drugi tim i omladince... Samo sam pitao jer mi je bilo cudno da sa nekim levakom dodjes do finala lav kupa..Kapiras??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuzeljevic.djordje Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 U redu,izmenio sam poruku,stavio sam ss iz polufinala,da vidis protiv koga sam igrao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Vrv koristiš onaj dodatak što je radio Karna,gde u menjana pravila :: . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marco Reus Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Onda svaka cast nadam se da ces igrati u evropi sledece god.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts