_Gerrard_ Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 Može li Cleov SS? http://img5.imageshack.us/img5/5104/89829574.th.png Ima dobre ocene u ovom fm :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Bolji od nekih napadaca koji su bolji od njega u RL-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 http://www.dodaj.rs/t/2e/as/gfvVBLQ/fc-red-star-belgrade-red.jpg Evo odigrao sam pocetak sezone sa Zvezdom,nesrecno sam ispao iz Lige Evrope,zato sto je slepac,slepavi Bogdanovic napravio penal u drugoj utakmici kada sam ja vodio sa 1-0.Kasnije sam izjednacio,ali vise nisam mogao.Darko Lazovic je takodje kumovao izbacivanju jer je u prvoj utakmici imao 2 puta jedan na jedan. Posto sam ispao necu da nastavljam,jer nema svrhe igrati samo JSL.Ovo mi je posluzilo kao uvod za full verziju.Moram da pohvalim Darka Lazovica,tandem Kaludjerovic i Jevtic(Advanced Forwar i Deep Lying),Marko Blazic i Pavle Ninkov.Pojacanja Vitakic je sasviom dobar za jednu sezonu i verovatno cu da ga dovedem na full verziji,Julio Cruz se nije pokazao.Kad zapocnem na full verziji bice pojacanja i naravno prica . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobar Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 http://www.dodaj.rs/t/2e/as/gfvVBLQ/fc-red-star-belgrade-red.jpg Evo odigrao sam pocetak sezone sa Zvezdom,nesrecno sam ispao iz Lige Evrope,zato sto je slepac,slepavi Bogdanovic napravio penal u drugoj utakmici kada sam ja vodio sa 1-0.Kasnije sam izjednacio,ali vise nisam mogao.Darko Lazovic je takodje kumovao izbacivanju jer je u prvoj utakmici imao 2 puta jedan na jedan. Posto sam ispao necu da nastavljam,jer nema svrhe igrati samo JSL.Ovo mi je posluzilo kao uvod za full verziju.Moram da pohvalim Darka Lazovica,tandem Kaludjerovic i Jevtic(Advanced Forwar i Deep Lying),Marko Blazic i Pavle Ninkov.Pojacanja Vitakic je sasviom dobar za jednu sezonu i verovatno cu da ga dovedem na full verziji,Julio Cruz se nije pokazao.Kad zapocnem na full verziji bice pojacanja i naravno prica . Ugledaj se na mene http://www.dodaj.rs/?2w/yy/42suMcAR/partizans.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Dobar Cleo! :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Ugledaj se na mene http://www.dodaj.rs/?2w/yy/42suMcAR/partizans.png Pa lakse je da udjes u LS nego u LE.Cestitam na rezultatima u grupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Sad sam i ja krenuo sa Zvezdom, ali mi je uporedjivanje ocena Slavoljuba Djordjevica i Li Adija upropastilo zelju za igrom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Sad sam i ja krenuo sa Zvezdom, ali mi je uporedjivanje ocena Slavoljuba Djordjevica i Li Adija upropastilo zelju za igrom... Ma Djordjevic bolje ne pustaj da igra,stalno mi dobija zute i crvene kartone.Ocenu su takve,zato sto Adi treba jos da se razvija,zamisli u sta bi se razvio da sad ima ocene kao Djrodjevic.Ne mogu da verujem,da su Adiju stavili da mu je prirodna pozicija levi bek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobar Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 Pa lakse je da udjes u LS nego u LE.Cestitam na rezultatima u grupi. Hvala,Samo sam protiv Basela igrao ofanzivno,a protv valensije i bajerna sam igrao bas defanzivno i isplatilo se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted October 25, 2010 Share Posted October 25, 2010 cleo na fm 11=realno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 [hs width=300 height=300]http://img832.imageshack.us/img832/6392/chelseavmanutdsplitview.png[/hs] Evo i moj prvi naslov :famous: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Čestitam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edz9100 Posted November 2, 2010 Share Posted November 2, 2010 [hs width=300 height=300]http://img574.imageshack.us/img574/9178/chelseavarsenalsplitvie.png[/hs] nekak mi zgleda jedostavno, baš sam se ufuro moj 200 post WEEEER WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Uzeo Partizan kao i uvek na prvom sejvu. Vukić, Kruz i Asulin su dovedeni kao pojačanja. U prijateljskim mečevima ostvareni mnogo loši rezultati a u kval. za LŠ dobijen Olimpi Rustavi sa 4:1 u prvom meču. Skrinovi kasnije dok počne liga i prođe par kola. EDIT: Opet su usrali sa transferima. Nudili mi Kneževića iz Livorna i Almeidu iz Werdera kao i još par igrača koji nebi ni u snovima pristali da igraju za naše klubove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Uzeo Partizan kao i uvek na prvom sejvu. Vukić, Kruz i Asulin su dovedeni kao pojačanja. U prijateljskim mečevima ostvareni mnogo loši rezultati a u kval. za LŠ dobijen Olimpi Rustavi sa 4:1 u prvom meču. Skrinovi kasnije dok počne liga i prođe par kola. EDIT: Opet su usrali sa transferima. Nudili mi Kneževića iz Livorna i Almeidu iz Werdera kao i još par igrača koji nebi ni u snovima pristali da igraju za naše klubove. Zasto ? Knezevic i vecina srpskih igraca u inostranstvu bi pristala da igra za nase klubove ukoliko bi ti nasi klubovi igrai u Evropi...Jedan Cufre je igrao za Dinamo iz Zagreba, iako Dinamo iz Zagreba ne pamtim kad je igrao Ligu Sampiona....Moguce je sve uz dobar ugovor...Jer nama izgleda da fudbaleri imaju neke ambicije, ali zapravo oni su amebe zeljne para...Cilj su im samo pare, i uz dobar ugovor mozes da ih dovedes gde hoces....Pa najbolji primer za to su svi klubovi iz Saudijske Arabije i Emirata, Kuvajta, Katara, itd...Kada bi neki normalni fudbaler koji ima ambicije, ne finansijske otisao da igra za neki od tih klubova ? Cisto za primer, velicine poput Rikarda Olivere su otisle nedavno u takve klubove.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mata132 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 počeo sa Chelsea-em, dovedeni Suarez, Srna, Miranda i još nekoliko mladiča, za budučnost... prvo kolo 5-0 dobio Fulham, Suarez 3, Terry i Stturigde po jedan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Krenuo sa Zvezdom prvi sejv, doveo Maresku za dzabe, oterao Isaha i Bajka, sabio Molde i Dinamo Bukurest u kvalifikacijama za LE, dobio Liverpul, Napoli i Bazel u grupi, nadam se nekom trecem mestu na kraju... u prvenstvu 2 pobede i 1 remi... EDIT: Postao sam i filijala Juventusu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ajde sretno ti u EL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Pukoh od Bazela u Svici 3:1, od Liverpula kod kuce 4:0, sad krecem sa Napolijem, i pregovaram sa covekom koji se zove Server, i clan je Buniodkora, onog gde je Rivaldo bio, strasno dobar igrac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Buniodkora(klub) iz Kazahstana onaj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Iz Uzbekistana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Da ,da znao sam nešto tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Krenuo s Dinamom ....Prodao Slepičku za 1.4 M€ At. Madridu.....pobjedio sve prijateljske utakmice....sad krećem u kupovinu i na europu..uskoro SS-ovi Evo gol Moralesa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depp87 Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 ja ne verujem koje vi ekipe birate. celzi milan barsa siti pa to nema cara izabrao sam midlzbro i dok ne osvojim premier ligu ne ustajem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts