Lord Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Football Manager 2011 DEMO™ Download link The Football Manager 2011 demo includes the first half of the 2010 / 2011 season. This Strawberry version of the demo includes the world’s biggest leagues, giving players a chance to try out their skills with teams from multiple countries. Games saved in the demo will be compatible with the full game so managers can continue their games when the full game is released on November 5th. Leagues available: England, Scotland, France, Spain, Portugal, Italy, Norway, Denmark, Sweden, Brazil, Argentina, Chile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Moja taktika i prva postava pred prijateljsku utakmicu sa Frajburgom. http://www.dodaj.rs/f/2J/jF/2qRNLz4Y/1/prva-prijateljska.jpg P.S. Jel zna neko do kada može da se igra sa demo verzijom?Do kraja 2010 ili do kraja polusezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grajson Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 vjerovatno do polusezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Odigrao dva meča. Naravno skinuo još sinoć preko steama i evo mojih utisaka. 3d jako dobar, pogotovo 3d kamera tako da bi mogao čak da igram ako mi ne dosadi brzo jer mi se sviđa a pogotovo menjanje kamere kada prikazuju replay golova. Realniji pokreti igrača na terenu i to mi se sviđa kao i agenti, nove klauzule, treninzi... Više neću igrati dok ne izađe full, sada samo čekam da izađe full , neki dobar skin, fake file i naravno grafika u vidu grbova i skinova i mogu da počnem da igram novi FM. Iskreno ovaj skin mi se ni najmanje ne sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Odigrao dva meča. Naravno skinuo još sinoć preko steama i evo mojih utisaka. 3d jako dobar, pogotovo 3d kamera tako da bi mogao čak da igram ako mi ne dosadi brzo jer mi se sviđa a pogotovo menjanje kamere kada prikazuju replay golova. Realniji pokreti igrača na terenu i to mi se sviđa kao i agenti, nove klauzule, treninzi... Više neću igrati dok ne izađe full, sada samo čekam da izađe full , neki dobar skin, fake file i naravno grafika u vidu grbova i skinova i mogu da počnem da igram novi FM. Iskreno ovaj skin mi se ni najmanje ne sviđa. I ja ću se malo zezati,više da proučavam nov FM 2011 u demo verziji.Slobo,i mene ovaj skin nervira isto ...Malo ću ga igrati dok ne izađe full... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 http://www.dodaj.rs/f/3w/zf/AYkrYHX/1.jpg width=400 height=300http://www.dodaj.rs/f/2w/sT/1ZNYyl86/untitled.jpg[/img] :pras: :pras: :pras: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Kupi novu graficku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Obajsni to mojoj majci.Kada bih rekao da mi treba nova graficka rekla bi "Ma sta da trosim pare samo da bi ti mogao da igras igrice." znaci Od FM 2011 PES 2011 I NBA 2k11 :pras: :pras: P.S:Ima li update DirectX-a u FM 2011 Demo??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 imate temu "kako vam ide" pa tamo raspravljajte o vašim uspjesima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Obajsni to mojoj majci.Kada bih rekao da mi treba nova graficka rekla bi "Ma sta da trosim pare samo da bi ti mogao da igras igrice." znaci Od FM 2011 PES 2011 I NBA 2k11 :pras: :pras: P.S:Ima li update DirectX-a u FM 2011 Demo??? Ima.Meni prilikom instalacije i pokretanja igre pisalo "Instaling Directx" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucaludak Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Izvini Bobo ali moram da ti odgovorim.Ako ti ovo zoves uspehom onda si fijuknuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Odlicno uradjeno , prilicno sam iznenadjen posto bio 99% siguran da ce biti bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mislim da jeste,ali nisam siguran,da li je demo besplatan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Jeste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosoner Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 NA ocenama su slabo radili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidzi Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ljudi molim vas pomozite,skinuo sam steam instalirao ga kliknuo na install demo i evo koja poruka mi izlazi Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (steam) isn't associated with any program. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosoner Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ljudi molim vas pomozite,skinuo sam steam instalirao ga kliknuo na install demo i evo koja poruka mi izlazi Firefox doesn't know how to open this address, because the protocol (steam) isn't associated with any program. Idi preko explorera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gidzi Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 ce probam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 E ljudi jel mora da bude ukjlucen steam da bi radio Fm Demo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 E ljudi jel mora da bude ukjlucen steam da bi radio Fm Demo? Mislim da mora.Pokušaj prvo bez steama,pa ako neće,onda pokreni steam...Ja sam uglavnom preko steama igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Mislim da mora.Pokušaj prvo bez steama,pa ako neće,onda pokreni steam...Ja sam uglavnom preko steama igrao Mora da bude ukljucen steam,sad sam probao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 U sarajevu izasla davno cijela verzija a nemora preko steama !!! Samo nezz moze li mi konfiguracija podrzati to Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Konacnooo... Evo skida se pa da vidim i ovo cudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 U sarajevu izasla davno cijela verzija a nemora preko steama !!! Samo nezz moze li mi konfiguracija podrzati to Šta bre cela verzija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 Ma nemogce bre da je cela verzija izasla, pogresno si video... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts