Ventus Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 ...Po cemu cete pamtiti ovaj FM... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosizpisara™ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ventus svaka cast za temu fm10 pamticu najvise po tome sto sam jedva zavrsio osnovnu,zbog besanih noci i galame kada izgubim od smedereva sa zvezdom..od njih stalno gubim..Naravno po neymaru,lukaki,fejsi,perovicu..i da po online mecevima..prvi put sam se iskusao online sa fm10..eto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 Ja stalno gubio od Spartaka ZV, kad sam vodio PFC, igraju neku zeznutu taktiku WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Nisam bas puno igrao ovaj FM, igrao sam samo zato sto sam hteo da pokorim Italiju sa Juveom, što sam narano i uspeo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19JohanCruyff90 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Zbog toga sto sam sa Partizanom osvojio Ligu Evrope :: i zbog korner baga ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Zbog timova koji su mi redovno uzimali poene a bili su među zadnjima na tabeli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pamticu po tome sto sam prvi put probao da igram sa nekim timom iz 2. Srpske Lige (Kolubara) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pamticu ga sto bese bolji od prethodnika i NADAM se MNOOOOGO LOSIJI od naslednika... :wink: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Zbog Telforda sa kojim sam dosaoa iz 6engleske do 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pamticu po korner bagu,prvom online mecu,osvojenom 3.mestu na mom prvom online turniru,po tome sto sam sa Zvezdom stalno gubio od Metalca,po tome sto sam vodio klub iz nase 4.lige,naravno po Spartancima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pamtiću ga što sam igrajući ovaj FM saznao za ovaj forum :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Lurk Outside Area. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Po mnogo cemu lepom, pre svega vezanog za ovaj forum, jer smo ekspanziju doziveli upravo za vreme desetke, po nekim lepim sejvovima (Zemun, Zvezda, Srbija, Corinthians), i nadam se da ce 11 biti jos bolji, tj siguran sam u to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ovaj FM ću pamtiti po 3 stvari. alt=greenhttp://www.cro-manager.net/forum/Smileys/classic/4.gif[/img] 1) Zato što je bio(barem meni) najbolji do sada, možda zato što sam igrao ovaj serijal najviše. 2) Po karijerama sa Bayerom i Osijekom. 3) Po Helmesu kao najboljem napadaču(koji nije regen) kojeg sam ikada vodio. alt=klanhttp://www.cro-manager.net/forum/Smileys/classic/b020.gif[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Pamtiću ga još mesec dana dok ne izađe 11-ca. Posle ću ga zaboraviti kao i sve ostale (izuzetak CM 01/02) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Po Udinese-u pre svega, jer se ne secam kad sam odgirao 2 sezone sa jednim klubom, a da nisam otisao na new game..... Ali i po Vaclavu Kadlecu, i tome da sam prvi put doveo 2 srpska fudbalera u moj tim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Po tome da sam ga najviše igrao poslje FM08 i FM05.Po možda manje ljepim skinovima (nije bilo ništa nalik Bluu ili Gluu ili The End-u ,Tummi...),Taktičkom kreatoru iako sam se na kraju serijala ipak vratio na classic style slaganja taktika . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldyn Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Ma pamtit cu ga po tome sto mi uvijek zabiju iz kornera i po Ozilu i Gourcufu koji razvaljauju u Interu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Prvi FM, kao i target cuo za ovaj forum, po karijeri s hajdukom i juveom i deportivom, vi ste svi kupovali mlade ja sam stare i opet uspjevo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 pamticu ga po mnogo cemu 1/4 lige sampiona sa partizanom po preuzimanju salkea posle pfc i aeka osvoeno ligom evrope i osvajanjem bundeslige sa 15 mesta u novembru zatim preuzimanja bayerna i osvajanja svega po tome sto sam ga najvise igrao do sada i mozda i najvise po otkrivanju ovog foruma :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted October 4, 2010 Author Share Posted October 4, 2010 U brate stavi negde zapetu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Da qoutam jednog člana s drugog foruma s kojim se 100 % slažem Pamticu ga po tome: 1. sto sam u svakoj utakmici morao pogoditi po dva puta okvir gola (stativa ili precka) 2. sto sam prisustvovao utakmicama gdje protivnicki golman jedno poluvrijeme odigra katastrofa (primi 2-3 gola), a u drugom je nesavladiv. 3. sto su transfere ponovo ocajno uradili ovo se odnosi na transfere OUT. 4. sto je jedina nova stvar ovaj tactic creator. 5. sto u par zadnjih serijala igricu cine tezom tako sto te jebu u zdrav mozak i sto moras dati 3000% svojih zivaca da bi postigao pobjedonosni gol. 6. sto obavezno moras primiti gola u zadnjim minutama meca. ima tu jos toga al mi mrsko pisati. Uglavnom, sve je ostalo isto samo dodaju broj godine na ovo FM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 5. sto u par zadnjih serijala igricu cine tezom tako sto te jebu u zdrav mozak i sto moras dati 3000% svojih zivaca da bi postigao pobjedonosni gol. Govorite u svoje ime. Živaca sam izgubio u cca. 15 tekmi kada sam dobio gol u zadnjim minutama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts