kosta_kg Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 kako je moguce da igrac kod mene npr alen stevanovic je amc i ja mu stavim na treningu da trenira kao new position amr i posle nekog vremena mu pise u positions-u da mu je amc natural i da mu je amr natural? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Pa zato sto je istrenirao tu poziciju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta_kg Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 da ali bi trebalo da pise acomlpished da je istrenirao ali natural znaci da mu je ta pozicija prirodna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Mladim igracima to moze da se desi, da ga treningom dovedes do neke pozicije da bude natural, ali potrebno je nekoliko sezona, i da stalno igra na toj poziciji... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Mladim igracima to moze da se desi, da ga treningom dovedes do neke pozicije da bude natural, ali potrebno je nekoliko sezona, i da stalno igra na toj poziciji... Moze i starijim igračima(do 27godina),ali teze. @kosta kg Više puta mi se dogodilo,da igrača istreniram za neku poziciju,da bude natural.To nije nista novo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosta_kg Posted September 12, 2010 Author Share Posted September 12, 2010 ok hvala vam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts