ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Uzeo sam New Yor RB i poceo da igram i da produzim ugovor sa Juan Pablom Angelom Nesto cudno, da dovedem igraca takodje nesto novo za mene kao i Offer to Clubs. Pa ako je neko igrao ili ima iskustva sa MLSom ako mu nije problem da mi objasni pravila oko transfera i jos sam procitao kada prodajem igraca da 33% od transfera ide MLS ligi http://img836.imageshack.us/img836/306/9juanpablongel.th.png http://img819.imageshack.us/img819/1722/22joellindpere.th.png http://img413.imageshack.us/img413/9165/9conorcasey.th.png Eto neke slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Jel moze neko da objasni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 nisam te ni skužio šta oćeš reć ali nikad nisam igrao mls ligu pa ti nemogu ništa objasnit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pogledaj u samom fm-u pravila za tu ligu i za transfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Gledam, imaju jadna pravila. 33% od svakog igraca koji ode iz mog kluba ide u MLS ligu to ne kontam nikako I zasto ne mogu nekog igraca offer to club? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Možda za njih vaze slična pravila o trejdovanju kao što ima u NBA ligi. Ti daš jednog a dobiješ 2 igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Možda za njih vaze slična pravila o trejdovanju kao što ima u NBA ligi. Ti daš jednog a dobiješ 2 igrača. To ti je kao loto Kupis listis i ako imas srece dobijes pare Sada me zanima, ovo sto pise ispod OVERVIEW (the club....) ne razumijem znacenje ove recenice. Kakvi slotovi? Ispade kao da sam ponudio vec 2 igraca a koliko ja znam nisam. http://img819.imageshack.us/i/22joellindpere.png/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Nisu mi jasna njihova pravila. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Ovo tacno kao NBA Vidi na slici dole desno DRAFT http://img295.imageshack.us/img295/9831/billhamid.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Sto se tice kupovine igraca ovde, samo kad kupujem igrace iz MSL imaju neka sranja oko kupovine. Al' problem mi je sto nisam prodao nijednog igraca Jednostavno ne znam kako :odvala: Doveo sam ih 10 i 5-6 poslao na posudbu u filaju Kako da igraca Offer to club :lud: :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Ta pravila u Americi su toliko sjebana, da onaj kojih je pravio ni sam ih ne razume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Ta pravila u Americi su toliko sjebana, da onaj kojih je pravio ni sam ih ne razume. Upravo tako. Cak imaj draft jbt, pravila su 90% kao u NBA ligi Al' jebeni problem je sto nikog ne mogu ponuditi ostalim klubovima a doveo sam dovoljno igraca. Sada moram 2-3 prodati da malo TB popravim iako sam sve njih na free dovodio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Pazi na salary cap. Igrače koje ostaviš bez broje ti idu bar ja tako mislim na free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 Pazi na salary cap. Igrače koje ostaviš bez broje ti idu bar ja tako mislim na free. E to je dobro. Bar cu se nekako rijesiti nepotrebnih,a da me pri tome ne oderu Pa da zato kad mi dodje igrac moram mu staviti neki broj, ne mogu da prodjem dok mu ne stavim broj, dok u ostalim ligama ne moras da stavis broj onda kad ti igrac dodje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Da ali čini mi se da nemožeš više od 30 igrača da registruješ za sezonu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 Maksimalno 20 "Seniora" i +4 Mlada znaci ukupno 24 igraca :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Ta pravila u Americi su toliko sjebana, da onaj kojih je pravio ni sam ih ne razume. Zato ja nikad ne započinjem sa njihovim klubovima,baš zbog tih pravila. Još mi to treba da učim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 Zato ja nikad ne započinjem sa njihovim klubovima,baš zbog tih pravila. Još mi to treba da učim. Pohvatao sam neke stvari, uglavnom 10 stranaca (ja imam 16) i 20 seniora i +4 mlada (ja ukupno imam oko 32 igraca iako je 1 povredjen na 11mjeseci ) Problem je sto nisam jos skontao kako da prodam igraca samo ih saljem na jebene posudbe u filaje http://img683.imageshack.us/img683/9641/eljkonikoli2.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 roster :odvala: da ti ne igraš international basketball manager Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted September 3, 2010 Author Share Posted September 3, 2010 roster :odvala: da ti ne igraš international basketball manager Suti Tomac bio je i draft 1 runda prosla lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted September 3, 2010 Share Posted September 3, 2010 Kul je Američka liga. Ja sam bio igrao jedno vreme i mogu reći da mi se svidelo. Jedino što me nervira jeste salary cap. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts