Александар Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Osnovne Informacije Ime: Bernardo Vieria De Souza Godine: 19 Klub Za Koji igra: Cruzeiro Nacionalnost: Brazilac Omiljena Osoba: Kerlon,Guilherme Omiljeni Klub: Cruzeiro Reprezentacija: Mlada Brazil 12[1] http://a.imageshack.us/img442/718/fm2010083113160637.png Osoba Bernardo Vieria De Souza Je Rodjeni fudbaler.I to jos Brazilac, veoma je mlad i jedan je od najboljih talenata.Srecan je zato sto je kao mlad deo Reprezentacije.Nema trofeja iza sebe.Ljubimac je publike, velika nada u buducnosti. Vrline Prekide izvodi odlicno, najbolje mu idu Slobodni Udarci i penali.Dobro dribla, tehnicar je, takodje siguran je i dobro dodaje loptu. Mane Nema mnogo mana.Neke od njih su to sto je nizak pa lose igra glavom, takodje nije dobar skakac.Nema mnogo snage, klizeci startovi,dugacki auti i markiranje mu nisu specijalnost. Pozicije Zadovoljava sa svojim pozicijama.Moze da igra pozicije zadnjeg veznog prednjeg veznog srednjeg veznog i desnog veznog.Vezni-Sredina Transfer Bernardo bi rado svuda.Takodje ga i uprava pusta Nedeljna plata zadovoljava 38.000 Moze da se dovede za 9.000.000 Funti. Utisak O Igracu Igrac od koga se mnogo ocekuje u buducnosti.Cije ime ce se govoriti.2015 Jedan Od najboljih srednjaka u svetu.Igrac koji igra na 4 pozicija, tako da za njega uvek ima mesta. Moj prvi Skouting... WEEEER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Nije lose za prvi put mada moze puno bolje, inace igrac je wonderkid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 30, 2010 Share Posted August 30, 2010 Slažem se sa ZeKom,dobro je ali može još bolje!Samo tako nastavi! P.S. Ne mogu da verujem,ja ovog čoveka prvi put sad vidim,nikad ga nisam u fm-u video. quee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Za prvi opis solidno uradjeno,odličan igrač,može se dovesti na pozajmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Odličan igrač ja sam ga kupio u Dinamo i platio 6,5 mil na rate a u komadu ga možeš dovest za 5 mil usput mogao si centrirat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Malo opsirnije i centriras i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 Sta znaci centrirati, hvala na komentarima . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Ovo ti znaci centrirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 Lepo je za početak.Centriraj,daj još neki SS (npr. position,personal) a lepo bi bilo i da staviš neki video zapis sa youtuba ako ima. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 sve ste mu rekli samo ne kako ..označiš tekst i stisneš ovu tipku http://fm-balkan.com/Themes/Anecdota_alt_203/images/bbc/center.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 31, 2010 Share Posted August 31, 2010 ili ako ne kuži na početku teksta napravi ovako [ center] i na kraju ovako [/ center] samo treba spojit ja sam to ovako napravio da bi nebi centrirao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Александар Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Centrirao sam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Sad je super :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Dobro je urađeno za pocetnika. Pogledaj kako su drugi radili i samo nastavi ovako --- ode ovo u arhivu ubacit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts