ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Nije stvaro kako on igra! Znam da je dobar vodio sam Dinamo! Nego sto to nije RL transfer pogledaj u opcijama Partizana tamo i naci ces da su vatreni rivali sa Dinamom! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolex Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 mnogi transferi u realnom svetu su nerealni pa se ipak ostvare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Da Partizan i Zvezda za rivale imaju Dinamo i Hajduk kao što i Partizan za rivala kao i Zvezda za rivala imaju Vojvodinu pa mogu da kupujem lagano bilo kojeg igrača od njih i isto važi za Zvezdu. Mnogo puta mi se dogodilo da igrač pređe kod mene a da to nebude zbog para,zadnji primer je Delibašić kojeg su tražili mnogi drugi klubovi ali sam ga ja u Partizan doveo za 1.3 miliona i dao mu platu 40% manju nego što je tražio (Tražio 10.000 a ja sam imao nego me mrzelo da mu dajem toliku zbog drugih igrača da se ne pobune) i on je rado prešao kod mene i rekao da je izabrao Partizan jer mu je to klub koji voli tj koji mu je blizu srca.Tako isto i taj Morales naravno da će na FM preći u Partizan zbog plate a verujem da bi i u RL. Isto i Kleo prešao je u Partizan koji ima sve uslove,nema dugova i najbolji je u Srbiji pre nego što je ostao u Zvezdi koja je grcala u dugovima (i sada ima oko 10 mil). Para vrti tamo gde burgija neće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ma sta ce on u jadnom Partizanu? On ide u svijet nece on tamo da ide iz naprednog Dinama u zaostali Partizan.On ce da ode u Zvezdu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ako Zvezda iskrca 8 milja evra, onda nek ga nose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolex Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Joj sto sam uzeo Amr Zakija,igrao prosle sezone u Wiganu ja ga doveo za 2.5 miliona...i ladno hteo da dodje A kod mene Zvezda se bori za opstanak, tako da toliko o velikoj Zvezdi :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Ako Zvezda iskrca 8 milja evra, onda nek ga nose. U pravu si. Zvezda je u dugu preko 10 miliona a Partizan nema te pare (Real Life). (Na FM bi ga lagano doveo zahvaljujući ratama jer Partizan ima preko 5 miliona za transfere dok Zvezda svega malo više od 1 miliona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Joj sto sam uzeo Amr Zakija,igrao prosle sezone u Wiganu ja ga doveo za 2.5 miliona...i ladno hteo da dodje A kod mene Zvezda se bori za opstanak, tako da toliko o velikoj Zvezdi :: Sam si rekao Velika Zvezda! Eto vam ga na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 U pravu si. Zvezda je u dugu preko 10 miliona a Partizan nema te pare (Real Life). (Na FM bi ga lagano doveo zahvaljujući ratama jer Partizan ima preko 5 miliona za transfere dok Zvezda svega malo više od 1 miliona) Brate znas ti koliko je 1 mill??? Ja mogu stim da zivim do kraja zivota a vjerujem i ti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 1 milion koji služi za kupovanje igrača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 1 milion su ipak velike pare.Znas i sam da bi mogao do kraja zivota da zivis sa 1milionom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 Mamić nijednog svog standardnog igrača u RL nebi dao ispod, minimalno, 5 milja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 pa ja covjek misli da ima sad trenutno Bog zna kakve igrace.....onaj manđukić nek bude sretan ako se do dugopolja progura ....mogo ga je vec davno prodat za 7M al nece oce on 21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Mourinho Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 jel znate nekog ML,GORI!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 pa ja covjek misli da ima sad trenutno Bog zna kakve igrace.....onaj manđukić nek bude sretan ako se do dugopolja progura ....mogo ga je vec davno prodat za 7M al nece oce on 21 On ti može i Blatnjaka uvaljat za dvije milje da on odigra 3 dobre tekme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 isoo miki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Mourinho Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 ja tebi za stopera preporucujem costaKURTU...XDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 1, 2010 Share Posted July 1, 2010 jel znate nekog ML,GORI!!! Magnum - igra za Iraty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Ja sam sad poceo sa Partizanom. 3 milke na pocetku, al dovoljno. Prodao jos par mojih rtrda za ukupno par milki i poceo sa dovodjenjem naravno NA RATE... Par najvecih imena su Kikin Fonseca (oko 1.5M), Pablo Mouche, Cristian Mora, Villafuente, Waldo Ponce, Marco Ingrao i jos pad Brazilaca svi dm/mc... Postavljam SS-ove ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Nisi trebao toliko stranaca da dovodis, na pocetku druge sezone ti je broj stranaca ogranicen na 5, sledece na 4... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan Mourinho Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 jel znate spica za zvezdu do 5 mil??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 jel znate spica za zvezdu do 5 mil??? Koja si sezona? Ako si u prvoj uzmi iz Hajduka Nikolu Komezeca ili iz Napretka Bratislava Punoševca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 jel znate spica za zvezdu do 5 mil??? Lacina Traore, ako se nije prodao kod nekog velikana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 jel znate spica za zvezdu do 5 mil??? Buraz samo PABLO MOUCHE... veruj mi... A kazu da se moze dovesti na polusezoni i Artem Milevskyi. Jos jaci, meni u Werderu VRH... Pa ti vidi... I srecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tesha Posted August 22, 2010 Share Posted August 22, 2010 da li neko zna koliko neki stranac treba da ima nastupa za klub da bi dobio nase drzavljanstvo, već mi je 5 sezona u ekipi... pise need more appearances for this club, a jedan je od najstandardnijih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts