Guest rosque Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Otiđe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 @bojan odakle ti toliko para u zvezdi za pojacanja? doveo si za 13 m a prodao za 7.5 m a zvezda je u debelom minusu na pocetku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Vjerovatno je kupovao na rate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Editor čuda pravi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Kolki je TB Zvezdi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Kolki je TB Zvezdi? ja mislim da je u prvoj sezoni 2-3 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Sasvim moguće napraviti transfere bez editora u vrjednosti visoj od 13 milja. ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Neka okači SS i sve dileme ke biti resene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Kolki je TB Zvezdi? ja mislim da je u prvoj sezoni 2-3 miliona u prvoj sezoni 1.6miliona je kod zvezde budzet ja trenutno vodim zvezdu ispao sam u kvalifikacijama za ligu evrope dobio sam makabi haifu u prvenstvu sam trenutno treci iza javora i bsk borce,sto se tice igraca slavko perovic je suvo zlato igra ekstra jevtic je dobar dok lekic daje golove kada je najpotrebnije malo sam slab u defanzivnoj liniji dao sam sansu savicu i vranesu da igraju a sto se tice veznog reda nisam puno trosio na parama doveo sam samo jednog igraca amusan onaj nigerijac fino igra i jedno pitanje da li ce onaj bek radovanovic postati vredan igrac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 hoće, nemoj da ga prodaješ, i da dobrodošao na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Ventus, kako znaš...da neigraš možda sa zvezdom... Nego Prez evo ti ss, pa sam sam proceni kakav je igrač. http://img534.imageshack.us/img534/5764/27stefanradovanovic.jpg I pošto ja sa Zvezdom sada igram 6-7 sezonu savetujem ti da neprodaješ Lazovića, Mrkelu, Perovića, Savića i vranješa...svi će se razviti u strešne igrače... Ja sam se o Savketa ogrešio, prodao sam ga palermu u drugoj sezoni za 2mil., sada vredi 8... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 znam tako što sam pokušavao da ga dovedem u partizan, ali nije hteo da dođe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 hoće, nemoj da ga prodaješ, i da dobrodošao na forum hvala nadam se da cu malo bolje skontati ovu igru malo prakse pa cu polako preci da preko neta igram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 skontaćeš ne brini, za sve što ti nije jasno pitaj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prez Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 moze li nekakav predlog za odbrambenog igraca jer stalno primam po 3-4gola srecom dajem 5-6 odbrambena linija mi je slaba ignjatijevic-vranjes-savic-ninkov i na klupi vilotic,fabiano,radenovic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Ja kad vodim zvezdu stavljam vilotica uvek u prvu postavu,na kraju druge sezone probaj da dovedes pejcinovica,ignjatovica ili jagosa vukovica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted April 27, 2010 Share Posted April 27, 2010 Ja preporučujem svima Yu Yong-Lee-a. Iz Napretka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon_mourinho Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Ja sam u Zvezdi proveo svoje najbolje godine menadžerske karijere.Odigrao sam šest sezona i uzeo 12 duplih kruni,što je 100% učinak u JSL.Imao sam dva četvrt finala LE i u oba ispao,od Galatasaraja i Milana,tri puta sam prošao grupe LŠ,i šeste sezone uzeo pehar LŠ.Znam samo da sam se većinom bio bazirao na igrače iz JLS i druge srpske lige.Afirmisao sam dosta igrača i na njima zaradio najmanje 30 miliona u 6 godina provedenih u klubu.Od stranih igrača najviše su pokazali Fidel Martinez,Artem Milevskyi,Tijani Belaid,Andrenzinho,Bojinov,Lopez...Po osvajanju LŠ prodao sam Martineza(33 miliona) u Čelsi,i Artema u Milan(27 miliona evra),i Lopeza u Romu(4 miliona),a onda sam odlučio da napustim klub i posvetim se stvaranju nove sile,pa sam tako dobio posao u Suwon Bluewingsu,gdje vodim klub već dvije sezone i imam 2 pehara domaćeg šampionata,dva Kupa i dva pehara pobjednika Azijske Lige Šampiona. Šampionska postava Zvezde: Stojković-Kolarov,Vilotić,Mitrović,Zoran Milovac-Milan Pršo,Marko Nikolić,Dušan Tadić-Martinez-Lopez,Milevskyi. U finalu je pao Juventus na Old Trafordu rezultatom 1:0,a jedini strijelac bio je Milevskyi...ovo je dosad najbolje što sam odigrao na FM-u sa Zvezdom,s obzirom da sam na FM09 prošle godine uzeo finale tada Uefa Kupa ali tek nakon devete sezone provedene u Zvezdi.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Dixon jel mozes samo da kazes puno ime i prezime ovog stopera mitrovica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon_mourinho Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Milan Mitrović..igra negdje u drugoj ligi Srbije..dal bi Zemun ili Inđija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Ja sam u Zvezdi proveo svoje najbolje godine menadžerske karijere.Odigrao sam šest sezona i uzeo 12 duplih kruni,što je 100% učinak u JSL. Misliš 12 trofeja i 6 duplih kruna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon_mourinho Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 ja ba..6 duplih kruni,a 12 trofeja... možda zato i padam matematiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Dixon posle koje sezone si kupio milevskog ?? I kada su kupio kolarova ? I koliko ti kosta Nikolic u 3,4 sezoni ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 15, 2010 Share Posted June 15, 2010 Izvinite na 2 poruke za redom,samo moram da vas pitam sta znaci ovo...Stalno mi se javlja npr. Savic warried by luck of harmony...Moze pomoc? Sta to znaci i kako da mi se ne pojavljuje Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markinho Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 to se desava kad kupis odjednom veliki broj igraca ili kad postizes lose rezultate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts