Miilan90 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Napisite ovde igrace koje ste doveli u Jelen Super Ligu i koji su se dobro pokazali,takodje napisite svoj tim da znam koga da dovedem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Nije fora da dovedes iste igrače koe svi dovode probaj malo skautiraj mozda nađes nekog koga niko ne znam a moze se dobro pokazati u JSL. Ali 90% igrača dovode iste igrači. > Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Koga vodis,i koja ti pozicija najvise treba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Vodim Zvezdu,2 sam sezona ali sam bio igrao nereseno sa Metalcom 1-1 (koji je prvi na tabeli),i iznervirao se i izasao iz igrice i uinstall...Inace na kraju prve sam zavrsio 5 na tabeli i osvojio kup..Inace u Zvezdi mi se odlicno pokazao Smolarek...Takodje sam doveo Pejcinovica iz Rada Pa najbolje je da napisete cele sastave da se posavetujemo Ja ovih dana planiram da krenem ispocetka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Hehehe reinstaliraio si igricu zbog remija sa timom iz mog grada. Napred Metalac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Xaaxxa,tuga brate zamisli prvi na tabeli .A u prvoj sezoni Smederevo ubedljivo uzelo titulu...Nego predlazite igrace a dobro bi dosla i koja taktika?Takodje onaj Lekic nema pojma ali Perovic igra odlicno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Smederevo uzelo ligu!? Tvoj fm opasno baguje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Da i to ubedljivo...Ma tuga samo me iznervirao je..m ti FM .Nevalja mi taktika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Taktika ti je dobra, nevalja ti klub. Klikni na moj sig i bice ti sve jasno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Mani me Partizana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 ako ti nevalja taktika ostavi mi ss tima i ss TI + uplati mi 50 e na racun 152-35... i pomocicu ti ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 Ja sam navikao ispod 100 evra da ne dajem,jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Delija Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ili ti baguje FM ili ne znas da igras Ja sa Zvezdom ubedljivo prvi, kup polufinale sad treba da igram i polufinale LE sa Evertonom sad treba da se igra A Lekic inace razbija plus cena na pocetku kod mene mu je 2 miliona pa ti vidi A od igraca doveo sam Glaubera (slobodan DC ), Antunesa ( Roma Reservs DL ), Ivan Rogac ( Mladje kategorije, ML/ MC ), Kaviedes ( ST, slobodan ), Kuffre ( Slobodan, DC ) , Jestrovic ( ST, slobodan ), Amusen ( FC ), Zezinho ( AML dolazi na kraju sezone), Disljenkovic ( GK , Donjeck za miliona ) Plus Obric, Perovic, Lazovic i Ninkov napreduju ko ludi, a da ne pricam o Lekicu Ako ti treba taktika potrazi na netu pa vidi sta ti najbolje odgovara Ja igram 4 - 2 - 4 ( jer imam dobra krila ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ili ti baguje FM ili ne znas da igras Ja sa Zvezdom ubedljivo prvi, kup polufinale sad treba da igram i polufinale LE sa Evertonom sad treba da se igra A Lekic inace razbija plus cena na pocetku kod mene mu je 2 miliona pa ti vidi A od igraca doveo sam Glaubera (slobodan DC ), Antunesa ( Roma Reservs DL ), Ivan Rogac ( Mladje kategorije, ML/ MC ), Kaviedes ( ST, slobodan ), Kuffre ( Slobodan, DC ) , Jestrovic ( ST, slobodan ), Amusen ( FC ), Zezinho ( AML dolazi na kraju sezone), Disljenkovic ( GK , Donjeck za miliona ) Plus Obric, Perovic, Lazovic i Ninkov napreduju ko ludi, a da ne pricam o Lekicu Ako ti treba taktika potrazi na netu pa vidi sta ti najbolje odgovara Ja igram 4 - 2 - 4 ( jer imam dobra krila ) Ne bi bilo lose neki SS da okacis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Delija Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/9129/fcredstarbelgrade.th.png http://img94.imageshack.us/img94/8061/fcredstarbelgrade2.th.png http://img405.imageshack.us/img405/7858/9dejanlekic2.th.png Eto Oces jos ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Jel mozes da mi okacis ss Rogaca,Lebedenka i da vidim fixtures zbog kupa uefa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 Pre bi rekao da ja ne znam da igram nego da mi baguje FM .Secam se pre kad je Jestrovic igrao u Zvezdi(pre par sezona),niko nije hteo da ga kupi i za dzabe tako da ga nikako nebi doveo...Takodje sam skontao da mozed da dovedes dosta dobrih igraca samo ti treba kesa a meni niko nije hteo da kupi igrace .Basta isto hoce da dodje u Zvezdu za milionce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greskac Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Ja sam doveo Aleksica iz Vose, decko ne da razbija, vec ubija, dao sam im oko milion i jos Subasica, isplatilo se itekako. Doveo sam Perovica iz Bazela, Vukovica i Pejcinovica iz Rada. Ako oces free igraca, kada pocinjes doveci sledece: Daner Pachi Namouchi Fredson Fabiano Evandro Jancarlos Marcelo Costa Ovi momci ce da ubijaju, i na njima vec posle polusezone mozes da zaradis da dovedes Vukovica, Pejcinovica, Aleksica. Punosevac iz Napretka je extra igrac al nece u Zvezdu, nema sanse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 jel mozes da napises puno ime ovog evandra? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miilan90 Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 Meni je Smolarek bas ubijao...Video sam Aleksica da daje dosta golova ali ima slabe ocene...Pejcinovica sam bio doveo extra je i to za male pare a Vukovica mi ispred nosa uzeli neki tim iz Austriuje...Isto vam je dobar Jonas Elmer dovodi se za male pare (DL). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 I ja vodim zvezdu i ako je Pizon bude vodio kao ja nece biti kraja nasoj sreci... Odigrao sam 1.5 sezonu. U prvoj sam uzeo titulu, iz kupa sam brzo ispao. Nisam usao ni u LS. Sada na polusezoni sam cetvrti, zaostajem 3 boda. Prosao sam grupe LE, sada igram sa Galatasarayem. A pojacanja su mi strasna... Sada sam doveo Lukaku iz Anderlehta ( 5M ). Napadac je, 17 god. Ocene su mu strasne... Doveo sam i Marca Verrottija iz druge ili trece italijanske lige (3M). Cim je dosao gurno sam ga u prvi tima, na 2 utakmice dao 3 gola ( jedan sa vise od 35 metara ). Igra i za Italiju U21. Jos sam doveo i Levl-a, AM. Ima odlican long shot i tehniku. Prodao sam Ignjata, a zamena mu je Silvinho iz Sao Paola. I on je dobar igrac samo negoze da se navikne na Bgd. Tu su jos i Tadic i Aleksic ( kostali su me 5M ), Neves ili tako nesto...21 god. odlicne ocene, doveo sam ga iz Brazila. On mi je malo nejasan, u rezervama na 15 meceva da 13 golova, a kad ga stavim u prvi tim katastrofa. Bilo bi lepo ako bi neko mogao da mi objasni zasto to. Ima tu jos par igraca koji tek treba da se pokazu. Do sada sam pustio Perketa 1.5M, Castila 2.8M, Ignjata 2M, Issu 750k, i jos mnoge koji nemaju ni C.A. ni P.A. Eto toliko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 I ja vodim zvezdu i ako je Pizon bude vodio kao ja nece biti kraja nasoj sreci... Odigrao sam 1.5 sezonu. U prvoj sam uzeo titulu, iz kupa sam brzo ispao. Nisam usao ni u LS. Sada na polusezoni sam cetvrti, zaostajem 3 boda. Prosao sam grupe LE, sada igram sa Galatasarayem. A pojacanja su mi strasna... Sada sam doveo Lukaku iz Anderlehta ( 5M ). Napadac je, 17 god. Ocene su mu strasne... Doveo sam i Marca Verrottija iz druge ili trece italijanske lige (3M). Cim je dosao gurno sam ga u prvi tima, na 2 utakmice dao 3 gola ( jedan sa vise od 35 metara ). Igra i za Italiju U21. Jos sam doveo i Levl-a, AM. Ima odlican long shot i tehniku. Prodao sam Ignjata, a zamena mu je Silvinho iz Sao Paola. I on je dobar igrac samo negoze da se navikne na Bgd. Tu su jos i Tadic i Aleksic ( kostali su me 5M ), Neves ili tako nesto...21 god. odlicne ocene, doveo sam ga iz Brazila. On mi je malo nejasan, u rezervama na 15 meceva da 13 golova, a kad ga stavim u prvi tim katastrofa. Bilo bi lepo ako bi neko mogao da mi objasni zasto to. Ima tu jos par igraca koji tek treba da se pokazu. Do sada sam pustio Perketa 1.5M, Castila 2.8M, Ignjata 2M, Issu 750k, i jos mnoge koji nemaju ni C.A. ni P.A. Eto toliko. Tu ti je odgovor na tvoje pitanje Daj stavi neki SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_OR_dead Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Aksi, aj me prosvetli jer ja nevidim odg. , . Za ss cu probati kasnije, ali nista neobecavam jer nemam nikakva iskustva... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 Aksi, aj me prosvetli jer ja nevidim odg. , . Za ss cu probati kasnije, ali nista neobecavam jer nemam nikakva iskustva... Pa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
greskac Posted November 27, 2009 Share Posted November 27, 2009 jel mozes da napises puno ime ovog evandra? Brate, samo ukucaj u pretragu Evandro, free je (bar na pocetku) , nema puno ime, samo Evandro, znas ti Brazilce.. Ima 23-24 godine. Ako igras na Huge database trebalo bi da ga lako nadjes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts