kobac Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Pojavljuje mi se application error crash dumps kada cu da igram utakmicu, kada stavim go on holiday u redu ide ali kad cu da odigram mec ovo mi izbaci .... vec mi je 2012 godina pa ne znam o cemu se radi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fabregas33 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 pa izbrisi iz my documenta taj file i to je to ili ako ti se jos bude pojavljivalo reci ima jos jedan nacin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 pa izbrisi iz my documenta taj file i to je to ili ako ti se jos bude pojavljivalo reci ima jos jedan nacin pojavljuje se opet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Probaj ga proci sa Holiday meni je tako uspelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 Ne moze probao sam i jedno i drugo ne moze...kad god pokusam da odigram mec Crash dump... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Mislim da to mozes da resis samo sa patch-om... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 ne moze ni patch!!ovi iz si-gamesa su rekli da ce taj problem rijesiti na patcu koji izlazi krajem januara! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Sto se tiče crash dumps-a svi koji imate orginal posaljite save na .sigames,i dobit čete nazad save bez crash-a.....ili ako imate bilo kakve druge probleme sa igrom isto se samo javite community-u Provjereno.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 29, 2009 Author Share Posted November 29, 2009 Sto se tiče crash dumps-a svi koji imate orginal posaljite save na .sigames,i dobit čete nazad save bez crash-a.....ili ako imate bilo kakve druge probleme sa igrom isto se samo javite community-u Provjereno.... jesi li ti slao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 da,imao sam i druge probleme tipa nisu mi se bodovi na tablici dobro izračunali(imam 5 pobjda a 14 bodova na tablici)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaffer Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 U SI Gamesu sam slao crash ali oni ne salju resenje vec ce na osnovu problema pokusati da urade nesto sa sljedecim patchom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts