Target Man Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Auto gol,ali kakav... VGEfuY_bLII Prvi sneg,prvi sneg pokrio je breg eACpchPDfEY Zabi ga golman... umkNY5jcV7c Kakav ofsajd... 8XNmhRidL_g Pa kakav je ovo gol? QWWaYXZpaMk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 mogu samo reci da ofsajd nije ofsajd... pogledajte na nacin play/pause i videcete da je u momentu dodavanja igrac tacno na polovini, sto znaci da nema govora o ofsajdu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 I za mene je jednom golman dao gol i to negde sa 30 metara od svog gola deganžirao loptu i uleti u gol. To mi je bio prvi i jedini put da se to dogodi i nisam mogao da verujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 19, 2010 Share Posted August 19, 2010 Meni je na FM08 kad sam vodio Srbiju Stojkovic izveo gol aut i kako je sutnuo lopta je odskocila od senesterca i lobovala protivnickog golmana. Jednom mi se desilo kad sam vodio Ajax da je Sulejmani hteo da centrira sa svoje polovine i noga mu se omakla i lopta pravo pod precku u gol. Zao mi je sto nemam te snimke to mi se sve esilo na FM08. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 mogu samo reci da ofsajd nije ofsajd... pogledajte na nacin play/pause i videcete da je u momentu dodavanja igrac tacno na polovini, sto znaci da nema govora o ofsajdu. nije ofsajd,zato sto je igrac posalo loptu saigracu sa svoje polovine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Dobro Bojane, da si procitao moj post SHVATIO bi da sam ISTO TO NAPISAO... zuti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan95 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Dobro Bojane, da si procitao moj post SHVATIO bi da sam ISTO TO NAPISAO... zuti Izvinjvam se,pogresio sam.Nisam shvatio,kada sam prvi put procitao,jer sam mislio,da kada si rekao da se nalazio tacno polovini,to odnosilo na igraca koji dobija loptu,a ne onaj koji je upucuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 mogu samo reci da ofsajd nije ofsajd... pogledajte na nacin play/pause i videcete da je u momentu dodavanja igrac tacno na polovini, sto znaci da nema govora o ofsajdu. totalno se slažem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Trup tijela je na protivničkoj polovici stoga je to ofsajd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 i na fmu mi se ne sviđa ovo,uzet ću za primjer ovaj gol,recimo da je igrač u zaleđu,i neće odma svirat zaleđe nego on vodi loptu pola terena zabije gol krene slavit i tek onda svira zaleđe,malo glupo nadam se da će popravit na 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Trup tijela je na protivničkoj polovici stoga je to ofsajd. Villa PARTIBREJKER... :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 vidite ovo. Werder-Samdoria Sampdoria-Werder ja se još čudim a bio je par lige prvaka sevilla-braga a europa lige aek-dundee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Ne kontam... EDIT: Jel zbog toga kad su dati golovi Sampdorie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomac2904 Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 pa vidiš rezultate.... werder-samdoria 3-1 sampdoria-werder 3-2 isto kao u stvarnosti facepalm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tito Ortiz™ Posted August 28, 2010 Share Posted August 28, 2010 Aha Ludo baš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts