Ruf™ Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Da li se kome od vas dešavalo u bilo kojem FM-U ilio CM-u da stadion dobije ime po nekom igraču ili slično??? U mene je na FM 2008 jedan stadion dobio ime Gondzic Stadium po igracu Tomislavu Gondzicu . Slično se dešavalo i sa FM 10-kom. Probati ću nabaviti koji SS. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Evo stadion Sarajeva Koševo "Asim Ferhatović Hase" http://en.wikipedia.org/wiki/Asim_Ferhatovi%C4%87_Hase_Stadium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 18, 2010 Author Share Posted August 18, 2010 A ne toooo! Već recimo da npr. : Stadion Zagreba se zove Kranjceviceva i, poslije , U FM-u, nakon nekoliko godina promijeni ime u npr. Nadarevic Stadium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 E to je onda druga stvar...Ne znam.Nisam obraćao pažnju na to igrajući FM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Ja se secam da su po meni par puta nazvali stadion, a jednom su mi napravili novi kad sam bio zvezda, pa je nazvan po Rajku Miticu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Dešava se to na svakom FM-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 I kod mene se to isto desavalo...Stadion Man City se zvao Tevez Stadium, a Liverpulov Torres Arena :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simic™ Posted August 18, 2010 Share Posted August 18, 2010 Meni se liverpulov zvao Gerarard Stadium,a zvezdin Vladimir Petrovic stadium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted August 19, 2010 Author Share Posted August 19, 2010 Nabavio sam SS: http://i35.tinypic.com/ifvnz7.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Meni je Partizan izgradio Bojic Park Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 Daj ss. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted September 8, 2010 Share Posted September 8, 2010 Ja želim da se Osijekov stadion zove Vargas Arena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja.gengsta Posted September 9, 2010 Share Posted September 9, 2010 Neam ss, rusio sam sistem pa je otisao i save... weee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Na žalost meni se to još nije desilo, ne meni ne u ostalim klubovima, možda zbog toga što imam učitanih malo liga. Za one, koji ste vodili Zvezdu, Partizan ili slično: koliko vam je sezona trebalo da vam izgrade stadion, dali ste trebali da ga nekoliko sezona prvo prošire pa onda izgrade? Dali to zavisi i od novca? Trenutno igram sa Partizanom (FM 2007), sezona 2033/2034 i proširio sam stadion na 70,000, ali u poslednjih 5-10 godina godišnje mi ga prošire samo za 1,300 (na proleče). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruf™ Posted October 2, 2010 Author Share Posted October 2, 2010 Na žalost meni se to još nije desilo, ne meni ne u ostalim klubovima, možda zbog toga što imam učitanih malo liga. Za one, koji ste vodili Zvezdu, Partizan ili slično: koliko vam je sezona trebalo da vam izgrade stadion, dali ste trebali da ga nekoliko sezona prvo prošire pa onda izgrade? Dali to zavisi i od novca? Trenutno igram sa Partizanom (FM 2007), sezona 2033/2034 i proširio sam stadion na 70,000, ali u poslednjih 5-10 godina godišnje mi ga prošire samo za 1,300 (na proleče). 1.Nije zbog toga što imaš malo učitanih liga. Ja sam imao samo 1 & 2 HNL. 2.Trebalo je oko par sezona (primjera radi, ovaj Šibenikov stadion je izgrađen 2014. 3. U mene nije trebalo da se proširuje. 4. Zavisi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Pa sve ti se vrti oko novca. Ako imaš verne navijače koji ti pune stadion iz kola u kolo a pritom imaš i sigurne finansije često će ti proširivati stadion. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el greco Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Na žalost meni se to još nije desilo, ne meni ne u ostalim klubovima, možda zbog toga što imam učitanih malo liga. Za one, koji ste vodili Zvezdu, Partizan ili slično: koliko vam je sezona trebalo da vam izgrade stadion, dali ste trebali da ga nekoliko sezona prvo prošire pa onda izgrade? Dali to zavisi i od novca? Trenutno igram sa Partizanom (FM 2007), sezona 2033/2034 i proširio sam stadion na 70,000, ali u poslednjih 5-10 godina godišnje mi ga prošire samo za 1,300 (na proleče). Sema (shema) ....Unapred je odredjeno ko ce izgraditi, prosiriti, doraditi stadion u buducnosti....Tako je bar sigurno u sedmici i osmici, dok za desetku nisam siguran jer nisam odigrao dovoljno dugo, a devetke se ne secam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted October 2, 2010 Share Posted October 2, 2010 Sve ovisi o tvojim uspjesima i financijama. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sir Aleš Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Za sad ima i uspeha (7 put osvajali LŠ, 6 puta Svetski klubski kup in Europski superkup) a i financije dobro stoje (70 mil. € balance). Možda trebaju još malo da se napune, a možda se čeka 100-godišnjicu kluba (2045). :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rouz Posted October 3, 2010 Share Posted October 3, 2010 Za sad ima i uspeha (7 put osvajali LŠ, 6 puta Svetski klubski kup in Europski superkup) a i financije dobro stoje (70 mil. € balance). Možda trebaju još malo da se napune, a možda se čeka 100-godišnjicu kluba (2045). :: 1,2,3 oko novca sve se vrti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts