Spartakus™ Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Evo jedan background pack od mene Pozadine za sledeće reprezentacije: Srbija-Serbia Hrvatska-Croatia Bosna i Hercegovina-Bosnia & Herzegovina Slovenija-Slovenia Crna Gora-Montenegro Makedonija-FYR Macedonia Arhivu extraktujte u: My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2010\graphics\pictures\backgrounds Onda u fm idite na Preferences>Display&Sound i štiklirajte Always Reload Skin On Confirm a odštiklirajte Use Skin Cache i idite na Confirm,kasnije možete da vratite kako je bilo (da uključite Use Skin Cache a Reload Skin On Confirm da isključite) Slike su najnovije koje sam mogao da nađem a i najveće sam upotrebio radi boljeg kvaliteta. Ako neko ima neke bolje slike,neka mi pošalje i apdejtovaću slike. I da naglasim da u folderu za neke timove imate više slika pa možete sami da birate koju želite da koristite,sve što treba je da preimenujete sliku u ID tima. DOWNLOAD Uživajte! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Svaka cast, sad sam skinuo super su. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted August 14, 2010 Share Posted August 14, 2010 Brate možemo li očekivati neki bg naše lige? Bar slike da ubaciš za naše prvoligaše lako ću ja id da namestim kao i config. Ali da budu sa prvoligašima tj superligašima od prošle sezone. Respekt za ovo. :cast: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted August 14, 2010 Author Share Posted August 14, 2010 Razmišljao sam za našu ligu,nije problem da napravim,problem je nedostatak slika,lako bi ja napravio da imam dobre slike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts