Debeli Ronaldo Posted November 20, 2009 Share Posted November 20, 2009 Imate dobru taktiku ali ipak ne postizete dobre rezultate. Pitajte nas za savet i mi cemo vam pomoci da se sve kockice sloze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benny80 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Meni bi trebala mala pomoc oko taktike. Cisto generalno, koja taktika ide za kakav tim, koje su prednosti ove a koje 'one' taktike, npr. kada short a kada direkt, i koliko 'wide' da igram. Ovo se tice FM 2010. Vec dugo igram FM serije, imam solidan uspjeh, ali taktiku postavljam uvijek "iz stomaka", ako ne pase, malo promjenim, ali nikad cisto da postavim kako bi timu bilo najbolje, iz uvjerenja. Trenutno vodim Nottingham Forest iz druge engleske lige, igram 4-5-1 sa dva isturena wingera, haman 4-3-3. jer su mi na attack. Pa ako moze koji koristan savjet, bicu zahvalan . U veznom redu mi je uvijek jedan od trojice/dvojice defanzivac, drugi ofanzivno, ili barem support. Znaci, ne treba mi ono osnovno objasnjenje, cisto prednosti i lose strane odredjenog takticnog efekta. Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 ostavi ss tima, ss TI pa ce neko moci nesto vise da ti kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 sta da stavim Fabregasu na mc? doveo sam ga u real..drugi mc mi je De Rossi (winning ball) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Ja bi stavio deep playmaker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 Kod mene je u Barci igrao Advanced Playmaker-Attack i je igrao fenomenalno sa preko 20 asistencija u sezoni i 15 golova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 slazem se sa aksijem, mislim da je to bolja opcija za fabregasa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ventus Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 na Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Menjam mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 http://img228.imageshack.us/img228/7858/timd.th.jpg Uploaded with ImageShack.us evo ss tima treba mi taktika ... Hvala unapred Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vukasin995 Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Oce neko odgovoriti,admine izvini na duplom postu ali niko mi ne pomaze... :pras: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Odgovorio sam ti u Kako Vam ide.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Oce neko odgovoriti,admine izvini na duplom postu ali niko mi ne pomaze... :pras: I ja sam isto u toj temi "Kako vam ide" odgovorio.Pogledaj tamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŽeljkoDelija Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Ima te li neku taktiku za Dinamo protiv Istre :pras: Nista im ne mogu pobijedili me 2:0 pa onda i Hajduk 3:0 u kupu i cini mi se da bi mogao sa njima u Kupu da se nadjem :lud: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted June 21, 2010 Share Posted June 21, 2010 Pogledaj moj post u kako vam ide.. To valja za svaku ekipu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 [kazhe kako da igram sa cska moskvom prve sezone osvojijo ligu i ispao od liverpula u chetvrt finalu ls sada ne mogu da pobedim doveo sam nymara ninisa degena i santtacrcea prodao a berezockog i ignshevicha shta da radin pomagajte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 23, 2010 Author Share Posted September 23, 2010 Videće neko od taktičara da ti pomogne oko toga. A tebi takođe preporučujem da pogledaš i ovaj poučan tekst http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%9F%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%B6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Sale pokusaj sa ovom taktikom ..... Gledaj da imas igrace sa dobrim sljedecim atributima: Gk - Concentration Handling, Reflexes i One on Ones DR/DL - Positioning, Marking, Tackling, Decisions, Concentration i Stamina DC ( desno) - Tackling, Heading, Concentration, Marking, First touch , Positioning and Passing ) DC (lijevo) - heding i jumping DMC - balanced MC (desno) - Creative MC (lijevo) - Dribbling, Passing, Creativity, First Touch, Decisions Wings - Dribbling, Pace, Acceleration. ST - Pace, Acceleration, Finish Nadam se da ce ti pomoc Sretnoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 hvala juanes pomoglo mi je mada josh to nije to ali msm da je i formacija problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 De mi ss tvog tima, i formacije koju si igro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 ne znam brate kako tek sam doshao na fm balkan poshto sam dugo trazhio reshenje ali extra je i mozhesh sve naci u vezi fm... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juanes Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Prvo ,šta bi bio skrinšot ,pa to vam je vidljivi dio vašeg ekrana monitora koji vaš kompjuter snimi . Npr, možete snimiti sliku neke vaše omiljene igre ,problem koji vam se pojavljuje pri radu (to vam je ono error 0000 neki ) pa postavite sliku negdje na forum nekom ko zna da vam pomogne . Skrinšot se uzima -snima pritiskom na dugme PrintScSysRq. Koje se nalazi neposredno kod tipke f12 znači u gornjem djelu tastature . Pritisnuli ste tipku i ništa se nije dogodilo ,ne očajavajte vaš kompjuter je već snimio sliku sa ekrana .Sledeće što treba da uradite je da otvorite Paint-a, kliknete na edit, pa paste . Sada će vam se pojaviti screenshot i možete da ga obradite .Kada ste završili kliknete na save as i sačuvate npr u JPEG formatu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted September 24, 2010 Author Share Posted September 24, 2010 Kako uzeti ss :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 Ili jednostavno pritisnes ALT+F9 i dobijes SS u folderu screenshots (My Documents/SI/FM10/screenshots) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale92 Posted September 24, 2010 Share Posted September 24, 2010 ok pokusacu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts