strbi18 Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Evo ovako ...danas mi se ovo dogodilo Pošaljem ja lagano Ademija(18) u Lille na posudbu i došlo vrijeme da se on vrati i Lille mu pošalje ponudu a da me nisu ni pitali ni ništa on prihvatio i ode...WTF i gledam ja malo po ugovoru i nađem da ga mogu kupiti bla bla i tako dalje..... dali postoji negdje kad se potpisuje ugovor da se to izbaci jer kasnije to nisam mogao naći kao klauzulu..pomoćć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Kad šalješ igrača na pozajmicu nemoj prihvatiti ponudu kluba u kojoj ima future fee. Kad to staviš to znači da klub koji je pozajmio tvog igrača može da otkupi njegov ugovor za tu sumu novca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 auuuu....znači da sam se jebeno sjebao za Ademijaa...još mi je to bilo sumnjivo...joooj...a frajer će biti igračina i pol......a dobro na greškama se ući...sad znam za drugi put.....hvalaa....e da a jel se može kad mi netko ponudi da ga posudim jel mogu kako tu klauzulu maknuti :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Možeš. Samo stavi da nije definisan iznos budućeg transfera. Uglavnom pristaju na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strbi18 Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 eee tooo je to...... do neba :) VAMOSS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ne verujem da je to u pitanju, jer bi on dobio ponudu Francuza... Posto ga niko nista nije pitao postoje dve opcije: -prva opcija je da je igracu ugovor pri kraju ili je istekao ili -druga opcija je da si u teskom minusu pa je uprava odlucila da proda igraca bez tvoje saglasnosti... Kako izbeci situacije? U prvom slucaju na vreme ponudi nove ugovore, a u drugom slucaju i UOPSTE igracima koje ne zelis da prodas u SET TRANSFER STSTUS otkaci REJECT ALL OFFERS... I sa srecom ubuduce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ako je stavljen iznos transfera i oni toliko ponude ne treba im tvoja saglasnost jer si ti već pristao na te uslove. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Nisi u pravu Skipper... Neki dan mi se to desilo sa Napolijem... Poslao Tingu uz klauzolu future fee 8mill... Decku se zavrsava pozajmica i meni stize klasicna ponuda od 8mill's. Odbijem i sve OK... Samo Tinga unheppy... :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Jbg nije mi jasno. Ja sam dovodio igrače na tu foru i odmah su prihvatali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Jbes ga buraz... Cucemo VALJDA i druge price pa cemo znati... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Nisi u pravu Skipper... Neki dan mi se to desilo sa Napolijem... Poslao Tingu uz klauzolu future fee 8mill... Decku se zavrsava pozajmica i meni stize klasicna ponuda od 8mill's. Odbijem i sve OK... Samo Tinga unheppy... :wink: Pa u ovome se razlikujemo. Dogovoreni iznos važi samo dok traje pozajmica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ponudu dobijam dok je Tinga JOS u pozajmljenom klubu, nije prosla pozajmica... A i sam si rekao da je to samo klauzola ... klauzola za MOGUCI transfer... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Mogući ako ovi naravno žele da ga kupe za tu sumu. Baš ima da proverim to sutra. Interesuje me jel bag ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ja mislim da je Skipper u pravu, jer se mene desilo kad sam vodio Rad da mi Herta poslala ponudu za Pejcinovica 1. nesto milion i automatski prihvatilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 darkom jesu li ti poslali ponudu 8 m u kešu ili na rate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Postoji opcija kao sto sam rekao da ako si finansijski slab, uprava samam prihvati dobru ponudu... Meni se to desavalo milion puta jer imam bolest da dovedem 30 igraca i ostanem bez dinara... I neki dobar klub npr za Milevskog ponudi 10mill's i ode bez da ja odlucujem... Samo napise nesto tipa Board acept offer... bla bla kao nisu mogli da odbiju jer je too good... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zhule Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ma redovno u kesu kako je bio dogovor... Ja samo odbio i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts