SlobaGrobar Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Sklonjen link.... Nemam dozvolu. Ne znam da li je prerada nekog skina ili ne,uglavnom našao sam ga na fm-base,svideo mi se pa ću ga postaviti ovde. Skin sam inače ja skinuo pa uploadovao opet jer ja mislim da samo registrovani mogu skidati od tamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Imaš li dozvolu autora da postaviš ovaj skin? Ako nemaš skloni ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Sklonio sam,nemam dozvolu. Nisam video da treba tj nisam u ovom pdf naišao na pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 10. Zabranjeno je stavljanje sadrzaja sa drugih foruma posvecenih Football Manager-u, bez dozvole autora sadrzaja. - kršenje ovog pravila automatski znači kaznu 60 poena. Izvod iz opštih pravila Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Moja greška,stvarno nisam znao,mislio sam da pravila ovde trebaju da stoje a ja nisam naišao na njih u ovom pdf. EDIT: A slabo ovde zalazim,stvarno ovo je deo foruma gde ubedljivo najmanje dolazim. Ovom prilikom da iskoristim da pitam nešto. Ako preradim ceo skin,dakle da nema ni najmanje naznake da je neki drugi,sve ali baš sve da promenim jel imam dozvolu da postavim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Ako samo promeniš par pozadina onda je to i dalje isti skin. Ukoliko mu promeniš raspored i izgled panela i slike onda je to novi skin i ti si njegov autor i možeš ga kačiti gde hoćeš ali moje mišljenje je da to nećeš uspeti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Ovdje ti je osnovno pravilo za ovaj pdf(FM Grafika) koji nije smješten u svakom boardu pdf-a. http://fm-balkan.com/index.php?topic=1962.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts