Poslednji boem Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Zeilim da organizujem jedan projekat gde cemo raditi set taktike za sledece klubove: Engleska: Chelsea Man. Utd. Man. City - ZeKa Tottenham - Necinho Arsenal Liverpool Leeds - Nedjo Newcastle Nott. Forest Italija: Inter Roma Milan Juventus - Necinho Napoli - ZeKa Fiorentina Genoa Nemacka: Werder Bayern Leverkuzen Dortmund Schalke Wolfsburg Hoffenhaim - ZeKa Spanija: Real Madrid Barcelona Sevilla Atl. Madrid Valncia Real Betis Francuska: Lyon Bordeaux - ZeKa Paris SG Lille Toulouse Marsellie Ex-YU: Partizan C. Zvezda Dinamo Hajduk Maribor Ovde ima ukupno 40 timova kolko sam ja izbrojao, i kad bi svaki clan taktickog tima odradio bar 3-4 taktike nedeljno ovo bi smo zavrsili za mesec dana najvise. Ko bi radio na ovom projektu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ja bi sigurno radio. Samo jel radimo za svaki tim po ceo set, ili kako? Inace dobra je ideja, ovako nesto slicno su imali ili jos uvek imaju tekstopisci.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Pa to sam i razmisljao, sta ti mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Pa moze, uvek je bolje set ceo raditi....ja sam za :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Onda samo Admnistratori da otvore podforum i tu cemo da radimo taktike jer je mnogo preglednije nego ovako u ovom podforumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 ja sam tu :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Recite svi po 3-4 kluba koje biste za pocetak radili. Evo ja cu kroz par dana odraditi: Bordeaux Hoffenhaim Napoli Man. City Neka Administatori otvore board, jer ipak je ovo veliki projekat, ima dosta taoga da se radi. I pre noego sto postavite na forum uverite se da je taktika dobra tako sto ce te je testirati na 5-6 utakmica i da opis taktike bude na nivou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Ako bude klubova koje niko nece, ili ako vam bude falilo ljudi pomoci cu, mrzi me da se nesto puno angazujem, ali bih mogao bar malo da pomognem. Jos nesto, mislim da je 5-6 tekmi malo da bi videli kakva je taktika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Ja cu postaviti Leeds :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Neka Administatori otvore board, jer ipak je ovo veliki projekat, ima dosta taoga da se radi. I pre noego sto postavite na forum uverite se da je taktika dobra tako sto ce te je testirati na 5-6 utakmica i da opis taktike bude na nivou. Postuj prvih nekoliko taktika u posebne topike. Ako ovo zaživi lako ću ti otvoriti bord. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Ovo je vrlo interesantna ideja, ali nzm bas kada ce se sve ovo zavrsiti. Ja imam toliko obaveza da jedva stignem da upalim komp, a kamoli da odradim neku taktiku :crying: Pogotovo sto sada ljudi idu na odmore... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Nema veze pocecemo, pa kolko stignemo stignemo, nigde nam se ne zuri vazno je da taktike budu dobre i da pomognu nekom kome su potrebne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 28, 2010 Share Posted July 28, 2010 Tako je. Pocecu ja ovih dana. Za pocetak mi ne dirajte Tottenham, ja cu njih...I Zeko, edituj prvi post, pored ekippa upisuj ko ce ih raditi a kad neku zavrsimo precrtaj da nam bude lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedjo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 E napisi da ja radim Leeds za pocetak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Evo mog predloga kako cemo raditi... Odradicemo jednu napadacku taktiku i jednu odbrambenu tatiku, testiracemo 10 kola + kupovi... Dacemo predloge za pojacanja i obrazloziti pozicije...Da li se slazete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necinho™ Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Manje-vise sam i mislio tako da radim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Ovako nešto sam ja pominjao pre par meseci kad bi imalo još više uspeha jer se onda fm igrao mnogo više nego sada. Inače imate moju podršku za ovo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Posto igras sa Violom jel imas neku taktiku, posto su i oni na spisku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 29, 2010 Share Posted July 29, 2010 Imam. Postaviću je kad odigram sezonu sa njima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted July 30, 2010 Share Posted July 30, 2010 Ja sam za Arsenal napravio set taktika... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Jel si je testirao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted July 31, 2010 Share Posted July 31, 2010 Proveravao sam je sigurno na 10 i vise utakmica i dosta dobro mi se pokazala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 31, 2010 Author Share Posted July 31, 2010 Uvati skrinove tih 10 utakmica i otvori novu temu tu postavi ceo set taktika, obrazlozi svaku ppoziciju i postavi rezultate ali preglednije je da ih postavis kao hipervezu, ako neznas, ispravice Necinho ili neko drugi vazno je samo da postavis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
al3k54nd4r Posted August 2, 2010 Share Posted August 2, 2010 Neam vise taj sejv... :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts