Luka19 Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 ne razumijem imam dvd na kojem su tri dokumenta jedan sa crackom jedan sa winrar za football managera (instalacija) i graphics koje mi je frend skinuo i taj mi stalno stoji unutra i sad mi se stalno javlja da nemoze naci cd sta da radim? jel je do cracka ili? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 ne razumijem imam dvd na kojem su tri dokumenta jedan sa crackom jedan sa winrar za football managera (instalacija) i graphics koje mi je frend skinuo i taj mi stalno stoji unutra i sad mi se stalno javlja da nemoze naci cd sta da radim? jel je do cracka ili? Kupi orginal mi ti drugačije nemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 ufff..trazit cu to od deda bozicnjaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 25, 2009 Author Share Posted November 25, 2009 a jesam glup demon tools 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 25, 2009 Share Posted November 25, 2009 demon tools spada u pirateriju te je stoga diskusija na ovu temu zavrsena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljuka Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Pozdrav prijatelji ja također trebam neku taktiku igram sa dinamom i stalno me bu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts