Aksi Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Nikad ne bi dao 90 mil za napadača. Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Nikad ne bi dao 90 mil za napadača. Mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 22, 2009 Author Share Posted November 22, 2009 DC - preporucujem ti Aggera,strasan igrac DL - najdeficitarnija pozicija,jako je tesko naci dobrog igraca za tu poziciju.Lahm je dobar,ali je ofanzivam bek,pa ti zato preporucujem Chiellinija Buonanotte i Cristaldo - dobre kupovine,ali ne mogu biti nosioci igre,KUPUJ TORRESA!!! igram sa nesto ofanzivnijim bekovima,tako da bi mi Lahm bolje dosao jel znas cijenu Torresa? priblizno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Posalji skauta pa vidi,sad sam se setio da mu je omiljeni klub atletico,sto znaci da verovatno mrzi real pa ne znam da li hoce da predje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 Jedan po meni od najboljih ljevih bekova je Michal Kadlec. ss : http://www.imagesforme.com/show.php/804004_ScreenShot006.jpg Jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 DC - preporucujem ti Aggera,strasan igrac DL - najdeficitarnija pozicija,jako je tesko naci dobrog igraca za tu poziciju.Lahm je dobar,ali je ofanzivam bek,pa ti zato preporucujem Chiellinija Buonanotte i Cristaldo - dobre kupovine,ali ne mogu biti nosioci igre,KUPUJ TORRESA!!! igram sa nesto ofanzivnijim bekovima,tako da bi mi Lahm bolje dosao jel znas cijenu Torresa? priblizno Ne znam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 DC - preporucujem ti Aggera,strasan igrac DL - najdeficitarnija pozicija,jako je tesko naci dobrog igraca za tu poziciju.Lahm je dobar,ali je ofanzivam bek,pa ti zato preporucujem Chiellinija Buonanotte i Cristaldo - dobre kupovine,ali ne mogu biti nosioci igre,KUPUJ TORRESA!!! igram sa nesto ofanzivnijim bekovima,tako da bi mi Lahm bolje dosao jel znas cijenu Torresa? priblizno Ne znam za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 oke,oke Diego Renan mi je zamjena za Marcela probat cu da vidim prvo Aguera ako ce nekim slucajem mozda htjet doc al ak ni on nece doc..onda Torres..makar sumnjam da ce bivsi kapetan atl.madrida takoder htjet doc u real -.- Pato..sve je to lijepo i krasno..samo 96 mil..meni je puno za jednog napadaca stalno mi scout savjetuje da De Rossija iz Rome dovezem..tako da i o tome razmisljam.. imam jos jedno pitanje.. ako moze tko da odgovori kako naci dobrog regana? znam da se scout mora poslat,ali ako moze netko da mi malo objasni hvala unaprijed.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Za regene mozda moze da ti pomoge ovaj tekst. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 samo jedno pitanje za to.. ovo pise 4-6 mjeseci znaci samo ga poslat..nemoze se vremenski nista napisat? naprimjer ja sam poslao scoute..ali oni meni samo nalaze one igrače koje ja vec znam da su dobri mislim vidi se da su dobri..nisu regani.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Tolko scoutovi otprilike pretra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 poslao sam 6 svaki u razlicitu regiju,naravno takodjer sam stavio da traze od 18-21 jel vrijedi dovest Neymara iz Santosa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 poslao sam 6 svaki u razlicitu regiju,naravno takodjer sam stavio da traze od 18-21 jel vrijedi dovest Neymara iz Santosa? Nisam siguran da je dovoljno dobar za real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Probaj Luisa Adriana iz Seville... Ili Gillardina ili Pazzinija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 oke sad malo napravit pricu o ovome svemu primam i dalje savjete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 ma joj,ma jojjjjjjjjjjjjjj nakon 4 sata igranja meni dode poruka: unable to find disc i nisam uspio sejvat i sad tih 4 sata ispocetka za poludittttttttttt jel netko zna sta to moze znacit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Umetni cd u player u kući Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 taj cd je unutra otkad sam nabavio fm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 zato pamet u glavu i sejv posle svake druge tekme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 taj cd je unutra otkad sam nabavio fm Mora biti original, ali po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 23, 2009 Author Share Posted November 23, 2009 skipperu,to mi se javi svaki put nakon sejva..i moram quit..i onda ponovno palit fm al nema veze..nadoknadi se to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aksi Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 Daj SS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 http://img100.imageshack.us/img100/6990/18santiagoacasiete.th.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Uzmi orginalni cd iz kutijice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 24, 2009 Author Share Posted November 24, 2009 nemam originalni cd jel znate neke coache koji imaju najmanje 4 zvijezdice za attacking i set pieces? procitao sam ono,dosta ih nema..jer igram na small datasabe pa ak mozda znate neke jos..hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts