Luka19 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 pozdrav ekipo evo već odavno pratim ovaj forum pa odlucio da se regisitriram starije verzije sam igrao sa hnl klubovima sad odlucio malo probat Real Madrid da pređem na stvar.. neznam jel ovo pravo mjesto za ovako nesto,pa se unaprijed ispricavam ako sam zeznuo treba mi taktika..koju da koristim.. trenutno igram 4-2-4 casillas,ramos,albiol,pepe,marcelo,xabi alonso(dmc),l.diarra(dmc), kaka (aml),cristiano (amr), benzema i raul trebam savjete, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 koliki ti je budget a i dobar ti je tim takav kakav je Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 koliki ti je budget a i dobar ti je tim takav kakav je budzet im je slab, mislim negde oko 10 m. videcu ja da uradim neku analizu tima veceras Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 koliki ti je budget a i dobar ti je tim takav kakav je budzet im je slab, mislim negde oko 10 m. videcu ja da uradim neku analizu tima veceras kad odes kod uprave da im trazis je 40 miliona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Iako je Raul legenda kluba,mislim da ti je potreban bolji napadac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Trebalo bi mozda da investiras u golmana posto je dudek u godinama, treba ti jedan levi bek koji bi po potrebi mogao da odigra i desno posto je ramos povredjen na 2,3 meseca. Takodje ti je potreban i jedan krilni igrac za levu stranu ali opet bi valjalo da moze da odigra i na desnoj strani da odmenis ponekad ronalda. Imas mnogo centralnih veznih i tu bi valjalo nekog da prodas (mozda Gutija i Van der varta koji je inace na transfer listi) Probaj da forsiras malo Higuaina i Granera jer izgleda mogu da se razviju u strasne igrace. Sto se taktike tice videcu malo kasnije nesto da napravim a u opticaju su 4 2 2 2 (2 centralna vezna i AML i AMR) i 4 2 3 1 (2 centralna vezna AML, AMR, AMC i jedan napadac) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Trebalo bi mozda da investiras u golmana posto je dudek u godinama, treba ti jedan levi bek koji bi po potrebi mogao da odigra i desno posto je ramos povredjen na 2,3 meseca. Takodje ti je potreban i jedan krilni igrac za levu stranu ali opet bi valjalo da moze da odigra i na desnoj strani da odmenis ponekad ronalda. Imas mnogo centralnih veznih i tu bi valjalo nekog da prodas (mozda Gutija i Van der varta koji je inace na transfer listi) Probaj da forsiras malo Higuaina i Granera jer izgleda mogu da se razviju u strasne igrace. Sto se taktike tice videcu malo kasnije nesto da napravim a u opticaju su 4 2 2 2 (2 centralna vezna i AML i AMR) i 4 2 3 1 (2 centralna vezna AML, AMR, AMC i jedan napadac) Da se nadovezem:za golmana preporucujem Akinfeeva,ako si pri parama.Igraca koji moze da igra i levog i desnog beka vec imas,to je Arbeloa.AMRL preporucujem C.Rodrigueza iz Porta,prodaj Gutija zbog godina,forsiraj Higuaina,i Granera,kupi Hulka ili Villu,i cekaj taktiku koju ce ti skipper napraviti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Da se nadovezem:za golmana preporucujem Akinfeeva,ako si pri parama.Igraca koji moze da igra i levog i desnog beka vec imas,to je Arbeloa.AMRL preporucujem C.Rodrigueza iz Porta,prodaj Gutija zbog godina,forsiraj Higuaina,i Granera,kupi Hulka ili Villu,i cekaj taktiku koju ce ti skipper napraviti Jeste da Arbeloa moze da igra na obe strane ali mora da igra desno zato sto mu je ramos povredjen. na levoj strani mu ostaje samo marcelo i onda mora da ima neku zamenu za slucaj da se povredi ili dobije kaznu zbog kartona neko od ove dvojice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOXER Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ljudi znam da ovo nije pravo mesto,ali nadam se da mogu pitati zasto nema u dodatcima slika igraca??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Sta mislis o Drentheu?U stvarnosti on nije levi bek vec neko krilo,ali na FM mu je levi bek druga pozicija. Setio sam se da u napadu od viska ima i van nistelrooya,koga bi mogao da se otarasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_Delija Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 http://fm-gamer.blogspot.com/2009/11/unbeatable-tactic-for-fm-2010.html Evo resenja za sve probleme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar 77 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Lafo, mogu i ja da sastavim ovakvu taktiku, ako ne i bolju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 http://fm-gamer.blogspot.com/2009/11/unbeatable-tactic-for-fm-2010.html Evo resenja za sve probleme sastavicu mu ja neku taktiku i neka proba to pa neka odluci sta hoce. inace tevezz zna dobro da umem da napravim taktiku pogotovu za real Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rosque Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Netrebate mjenjati taktiku samo ju morate PRILAGOĐAVATI u Touchline Instructionsima. Poma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Netrebate mjenjati taktiku samo ju morate PRILAGOĐAVATI u Touchline Instructionsima. Poma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ako bi neko od textopisaca bio raspolozen da napise nesto o TI,bilo bi odlicno,ipak je to najveca novina u fm2010,ja bih,ali radim player roles,a posto ih ima puno,ne stizem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Ako bi neko od textopisaca bio raspolozen da napise nesto o TI,bilo bi odlicno,ipak je to najveca novina u fm2010,ja bih,ali radim player roles,a posto ih ima puno,ne stizem to je projekt za taktičare a ne tekstopisce... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Nije ni bitno,poenta je jasna...Mitre,angazuj se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob0 Posted November 17, 2009 Share Posted November 17, 2009 Nije ni bitno,poenta je jasna...Mitre,angazuj se Nije prije več bio tekst o TI kojeg je postao Mitar samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 auuu brate vidi kolko komentara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan 96 Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 imaces 40 miliona samo odi u board room i edit budgets ali ce ti biti manji wage budget Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka19 Posted November 18, 2009 Author Share Posted November 18, 2009 neka,brate zasada vrlo lijepo igra ova momčad 4-1 pobjeda protiv Arsenala 1-0 protiv Fiorentine prvo neka vidim gdje momčad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobac Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 najbolji golman ti je pepe reina i djidji bufon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 za jedno sat vremena cu okaciti taktiku sa kojom bih ja igrao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts