Target Man Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Mislim da se i ovo vama dešavalo,kako na ovom tako i na prošlim menadžerima.Evo ovako u čemu je stvar: Igram utakmicu i igra se npr. 60 minut.Vidim određenog igrača da ima ocenu npr. 5.4.Ja ga zamenim i on odma posle te zamene odjednom ima ocenu npr. 6.9.I onda ja ni sam ne znam da li sam ga zamenio sa prvom ili drugom ocenom.Jel se vama to dešavalo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartakus™ Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 pa ima jedno za prvo poluvreme ima i za drugo poluvreme ali za drugo poluvreme mislim da se ocene dobijaju tek na kraju utakmice a ne ovako usred igre edit: mada kad ga zameniš on je praktično završio utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Target Man Posted July 18, 2010 Author Share Posted July 18, 2010 pa ima jedno za prvo poluvreme ima i za drugo poluvreme ali za drugo poluvreme mislim da se ocene dobijaju tek na kraju utakmice a ne ovako usred igre edit: mada kad ga zameniš on je praktično završio utakmicu Ma znam.Ali,evo upravo mi igrač u 59 minutu imao ocenu 5.4.Ja ga zamenio i on u 60 minuti(iako više ne igra,jel znaš onu foru kako potamni igraš kad je zamenjen),znači u 60 minuti ima ocenu 6.9... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Nisam do sad na to obracao paznju, ali je to verovatno jos jedan od bugova u nizu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 18, 2010 Share Posted July 18, 2010 Meni se to redovno dešava da igraču porastu ocene nakon izmene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts