Almami Moreira Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Ja nisam vest u engleskom,nemackom itd itd zato me mrzi da na svaku konferenciju za stampu idem na translete.google.com da prevodim sta trebam da kazem!!! Svaku rec prevodim pa zato igram menager 2010 i do 3 sata .. el ima neko to ili dali moze to da uradi ako je u opste moguce? Da li moze preko editora da uradi??? Bio bih mu zahvalan do kraja zivota!!! bicu njegov fan kao sto sam fan Edi-a Marfi-a HVALA VAM DO NEBA AKO NEKO PREVEDE IGRICU ... :respekt: :respekt: svakom ko pokusa da prevede!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 Nzm dal ide u ovom pod forumu ali ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 14, 2010 Share Posted July 14, 2010 Igrica bi mogla da se prevede za 1 mesec kad bi je prevodilo 500 ljudi. Milslim da si sad shvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 14, 2010 Author Share Posted July 14, 2010 auuuuuuuu pa zar tolko treba ? Boze a ja se ponadao da moze to nek oza par minuta da mi zavrsi jbg jacu videti dal mogu da prevedem i za godnu dana posto znam da nece da mi radi fm 2011 ako ne pojacam graficku ... pooooz HVALA NA odgvoru!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 FM11 ce verovatno da zahteva istu grafiku kao i 10, a mislim da ti cak ni za godinu dana nebi uspeo da prevedes, dojadilo bi ti za 15 dana najvise, ti ako prevedes FM, mozes komotno da radis kao prevodilac nekom biznismenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 haahhaahah ok brate kako kazes necu ni da pokusam ... nego kako da napravim svoju pricu? msm da bude istinita ili ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poslednji boem Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Kako to mislim, oces da pravis pricu na forumu. Ako na to mislis onda pisi istinito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlobaGrobar Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Nemoj ni da pokušaš da prevodiš. Ja znam gde se taj fajl nalazi i probao sam za fm 09 al mi posle 2 sec. dojadilo. Ima na stotine hiljada reči u tom dokumentu i ne isplatiti se da gubiš toliko vreme. Kao što ZeKa kaže ni za godinu dana nebi sam preveo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Hvala svima ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Pa mislim na ono sad sam u Partizan i kako da dam ostavku i da odem u neki klub koji me zatrazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Ronaldo Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Tema premeštena u odgovarajući podforum. Što se tiče prevoda to je ogroman posao. Mogu pojedini delovi da se prevedu ali i tu ima dosta posla. Neznam kako bi se uklopila konferencija u to pošto pitanja i odgovori nisu šablonski. Tebi možda izgledaju isto ali se razlikuju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronba Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Kome nije jasan neki pojam neka slobodno pita zato i postoji forum inace zelim dodati da neke stvari netreba bukvalno prevoditi posto u igri postoji dosta "slengova" a pored toga treba obratiti paznju na svaku karakteristiku koja je vezana za igraca ukoliko zelite zaista cvrstu i uigranu ekipu. :: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Posted July 15, 2010 Share Posted July 15, 2010 Kako bi ti Pace preveo jednom riječju? NEMOGUĆE je prevest... Zbog primjera kojeg sam naveo i još njih stotinjak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almami Moreira Posted July 16, 2010 Author Share Posted July 16, 2010 Ok hvala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts